arkadaşlar bu hafta aracımı kesin alıyorum .ama 1.4 le 1.6 arasında kararsız kaldım ..acaba 1.4 alsam lpg taktırmadan binebilirmiyim ..malum 1.6 ların yakıtlarının çok söyleniyor.benim kafamda 1.6 t ..fazla yakıt farkının olacağını zannetmiyorum .. 1.4 lerin prformansı nasıl .... alala kullanıcı arkadaşlardan yardım istiyorum ..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 t cosmo ,mu yoksa 1.4 t edetion elegance mı
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 t cosmo ,mu yoksa 1.4 t edetion elegance mı
Orjinal yazı sahibi: ratipAraçtan beklentiniz ve kullanım tarzınıza bağlı. Cevabını en iyi kendiniz verirsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: exelanzeOrjinal yazı sahibi: ratipAraçtan beklentiniz ve kullanım tarzınıza bağlı. Cevabını en iyi kendiniz verirsiniz.1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
abi 1.4lerin performansı gayet yerinde ama 1.6 kadar yırtıcı değil tabiki yakıt olarakda 1.4le 7-8 yaktıgınız yerde 1.6yla 9-10 yakarsınız şehiriçi.
şehirdışı ise 1.4ün 5-6 yaktıgı yerde 1.6 7-8 yakar.
yakıt en fazla ne yakar demişssiniz 1.6 20 litre,1.4de 13,5 litre yakar ben daha fazlasını görmedim şuana kadar
en azda 1.4 4,5 litre,1.6da 6,5 litre yakar
2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
1.6 turboyu 100 bin km kullandım
Yarısı İstanbul'da geçti
şehir içi klimada 11 lt geçmedim 10 lt altına da düşmedim
Diğer yarısı Bursa'da geçti
şehir içi klimada 9tl geçmedim 8 lt altına düşmedim.
Şehir içinde çıldırmam ama nacizane ben de performanslı kullanmayı severim.
Yiğit kardeşim ile Bursa'da tampon tampona gittiğimiz de 1.4 %30 az yakıyor.
Performans olarak 1,6 turbo %15 daha hızlı. Özellikle 150kmh den sonra fark daha açılıyor.
Aynı zamanda Denizli'liyim
Memleket ziyaretlerindeki tecrübem siz şehir içinde 8-9 ile dolaşırızsınız. (Çıldırmamak kaydı ile)
Çııldırmak : Stadtan Çamlık'a 200kmh çıkmak istersen ya da üniversite'den şahin tepesine ort 150kmh ile gidersen ya da Pamukkale'ye üçgenden 7 dakikada uçarsan ortalama 15 lt olur
Şehirler arası ben maksimum 18lt ortalama tutturdum Bolu Ankara arası ortalama 203 kmh ile bunun içinde 263kmh kadran top speed de var
geri kalan yerlerde cruise 200 ile gittim
Eğer yılda 20 bin km geçmiyorsan 1,6 Turbo, 30 bin km geçmiyorsan 1,4 Turbo derim .
İkinci elde 1.4 her zaman için daha az değer kaybediyor.
LPG taktırma nacizane tavsiyem
ee hadi gari
deyiver ne etceğini
Yorum
-
1.4 eri bilmiyorum tam olarak 1.6 t ile nakadar kasarsan kas 9,7 ortamadan aşağısını ben göremedim.uzun yolda 110 km sabit hızla gidiş dönüş hesabına göre 8,1.konya -trabzon arası bu ve abartısız 110 km hızı hiç geçmedim gibi bişey.klima açıktı tabi.
açıkcası 1,6 t alıp sonrada az yaksın diye uğraşmak gerçekten can sıkıcı .ben bu yüzden sattım aracı şimdi bas basma 6 litre ortalamayı hiç geçemiyorum bencede keyif bu2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ..verdiğiniz bilgiler faydalı oldu....sanırım ben gene hız hastalığımın kurbanı olacağım ..ne pahasınıa olursa olsun 1.6 almaya karar verdim en azından denerim diye düşünüyorum ..zaten yılda en fazla 15 000 yapıyorum ..
bu araba nasıl acaba fiyatına göre sizce arkadaşlar sanki bana 3 lira fazla gibi geldi..http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3425023/detay#
Yorum
-
Ben geçen nisan 2011 model 1.6 Cosmo 17bin kmde ki aracımı 51bine almıştım Orjinal Navigasyon ve sunroflu.Fiyatlar biraz yukarı çıkmış galiba.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Funkyair1.6 turboyu 100 bin km kullandım
Yarısı İstanbul'da geçti
şehir içi klimada 11 lt geçmedim 10 lt altına da düşmedim
Diğer yarısı Bursa'da geçti
şehir içi klimada 9tl geçmedim 8 lt altına düşmedim.
Şehir içinde çıldırmam ama nacizane ben de performanslı kullanmayı severim.
Yiğit kardeşim ile Bursa'da tampon tampona gittiğimiz de 1.4 %30 az yakıyor.
Performans olarak 1,6 turbo %15 daha hızlı. Özellikle 150kmh den sonra fark daha açılıyor.
Aynı zamanda Denizli'liyim
Memleket ziyaretlerindeki tecrübem siz şehir içinde 8-9 ile dolaşırızsınız. (Çıldırmamak kaydı ile)
Çııldırmak : Stadtan Çamlık'a 200kmh çıkmak istersen ya da üniversite'den şahin tepesine ort 150kmh ile gidersen ya da Pamukkale'ye üçgenden 7 dakikada uçarsan ortalama 15 lt olur
Şehirler arası ben maksimum 18lt ortalama tutturdum Bolu Ankara arası ortalama 203 kmh ile bunun içinde 263kmh kadran top speed de var
geri kalan yerlerde cruise 200 ile gittim
Eğer yılda 20 bin km geçmiyorsan 1,6 Turbo, 30 bin km geçmiyorsan 1,4 Turbo derim .
İkinci elde 1.4 her zaman için daha az değer kaybediyor.
LPG taktırma nacizane tavsiyem
ee hadi gari
deyiver ne etceğini
Yorum
-
1.4 ile 1.6 T rası 2 ile 3 litre arası oynar diye tahmin ediyorum..Fazla km yapmıyorsan1.6 Tyu al kefine bak dedim ben Performans olarak 1.4 T da çok iyi.. ama tabiki 1.6 nın performansı daha baska olacaktır..
Yorum
-
Öncelikli hayırlı olsun 1.6T alın derim bende suan kendim için insignia alabilirim 7-8 ay içerisinde ben kesinlikle 1.4 T almam yanlış anlaşılmasın ama en az 1.6 T alırım suan 2.0 turbo düşünüyorum full+full araçlar var 65-70 bin tl civarı bakalım hayırlısı ben 1.6T alın diyoru 2-3 litre için 1.4 E gerek yok bence2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
ben 1.4 t dan çok memnunum gazda taktırdım çok az yakıyor maşallah!!!
yılda 15bin km geçmicekseniz 3e 5 e bakmadan 1.6 t alın derim 1.4 göre biraz fazla yakıyor ama süper bi araç sonuçta 180hp bu aracın yada benzerlerinin az yakması imkansız
Yorum
-
Benim 1.6 Turbo 220 bg. Var. Ben hiç 11 lt gibi bir değer görmedim. Benzinli haliyle uzun yolda araç full dolu bagaj ve 5 kişi. Doğuya doğru gittiğimde 6.9, Batıya doğru gittiğimde 6.2 değerini yakaladım. Ortalama tüketimim şu anda 8.4 lt... Şehir içinde de 10 lt'yi görmüyorum.9-9,5 lt. civarı. Ben gayet memnunum. 1.6 Turbo tavsiye ederim. Ancak 1.4 Turbo kullandım. Bence gayet tatminkar bir gidişi var. Şu an İnsignia alacak olsam 1.4 Turbo alırım. ( Belkide 1.6 turbo'ya doydum, fikirim bundan dolayı böyle)
Yorum
Yorum