Selamlar. Nasipse 1-2 güne aracı alacağım. Aracı servise kontrol ettireceğim, bunun haricinde özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?
3-4 bin km araçta dikkat edilecek ne olabilir ki sıfır alıyormuş gibi heyecanlanın bence
usta titz bir şekilde bakacaktır zaten pc e bağlayıp inceliyorlar.. kaporta ve alt kısım incelendikten sonra hayırlı olsun.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Nasipse yarın alacağım. Servisle görüştüm.
İnşallah start-stop yoktur, hep sormayı unutuyorum sahibine. Ama o da opsiyonel galiba büyük ihtimal yoktur (inşallah) )
Uzatılmış garanti yaptırmayı düşünüyorum.
Opel diyor ki:
Araç satış anından itibaren 6 ay ve 5.000 km içerisinde her türlü Opel modeli için, Opel Artı Garanti’yi uygun fiyata satın alabilirsiniz
Altı ay değil ama araç 5 bin km'de olmadığından yaparlar umarım. iyice bakar kör olduk ve diyormuş
Bir de önceki aracım Anadolu sigorta idi. Bir sıkıntı yaşamadım. Tek kaza durumunda da araba perte çıktı. Yardımcı oldular(acentam).
Opel'in sitesinde Opel Kasko'dan bahsediyor. Opel Kasko'nun herhangi bir getirisi var mı sizce?
Aracı resmen aldım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Artık kulübün kütüğüne beni de işleyebilirsiniz
Kasko işlemlerini bekliyorum, hallolunca aracı biraz tanımaya çıkacağım.
Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun almış olduğunuz aracın 2011 modeline sahibim biraz hastalık olduğu için komple bir revizyona girip aracı OPC çevirdik bu aşamada sağolsun Tarık ve Çağrının çok yardımları oldu. Bir SW fanatiği olarak vermiş olduğunuz karar en doğrusu Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Hasan abinin aracı komple tamamlansa da fotolarını çekip şuraya eklesek bi "ST OPC"
Hasan ???
bkz:
Orjinal yazı sahibi: EMRHSN
Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun almış olduğunuz aracın 2011 modeline sahibim biraz hastalık olduğu için komple bir revizyona girip aracı OPC çevirdik bu aşamada sağolsun Tarık ve Çağrının çok yardımları oldu. Bir SW fanatiği olarak vermiş olduğunuz karar en doğrusu Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Yorum