Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SportTourer Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SportTourer Hakkında

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
    Orjinal yazı sahibi: Funkyair
    ST alanlar daha sonra F10 geçiyor aklınızda bulunsun
    Bazıları da direkt OPC ye zıplıyor. Nasıl bir arabaysa bu ST
    ST in varsa gerisini merak etme

Yorum

Selamlar. Nasipse 1-2 güne aracı alacağım. Aracı servise kontrol ettireceğim, bunun haricinde özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
        Selamlar. Nasipse 1-2 güne aracı alacağım. Aracı servise kontrol ettireceğim, bunun haricinde özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?
        3-4 bin km araçta dikkat edilecek ne olabilir ki sıfır alıyormuş gibi heyecanlanın bence
        usta titz bir şekilde bakacaktır zaten pc e bağlayıp inceliyorlar.. kaporta ve alt kısım incelendikten sonra hayırlı olsun.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

) Teşekkürler.

Yorum

Bence cam tavan ve flexi olmazsa olmaz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Cam tavan, flexi yok ki. Olsa

Nasipse yarın alacağım. Servisle görüştüm.
              İnşallah start-stop yoktur, hep sormayı unutuyorum sahibine. Ama o da opsiyonel galiba büyük ihtimal yoktur (inşallah) )

Uzatılmış garanti yaptırmayı düşünüyorum.
              Opel diyor ki:
              Araç satış anından itibaren 6 ay ve 5.000 km içerisinde her türlü Opel modeli için, Opel Artı Garanti’yi uygun fiyata satın alabilirsiniz
              Altı ay değil ama araç 5 bin km'de olmadığından yaparlar umarım. iyice bakar kör olduk ve diyormuş

Bir de önceki aracım Anadolu sigorta idi. Bir sıkıntı yaşamadım. Tek kaza durumunda da araba perte çıktı. Yardımcı oldular(acentam).
              Opel'in sitesinde Opel Kasko'dan bahsediyor. Opel Kasko'nun herhangi bir getirisi var mı sizce?

Yorum

Aracı resmen aldım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
                Artık kulübün kütüğüne beni de işleyebilirsiniz
                Kasko işlemlerini bekliyorum, hallolunca aracı biraz tanımaya çıkacağım.

Yorum

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun almış olduğunuz aracın 2011 modeline sahibim biraz hastalık olduğu için komple bir revizyona girip aracı OPC çevirdik bu aşamada sağolsun Tarık ve Çağrının çok yardımları oldu. Bir SW fanatiği olarak vermiş olduğunuz karar en doğrusu Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Hasan abinin aracı komple tamamlansa da fotolarını çekip şuraya eklesek bi "ST OPC"
                      Hasan ???
                      bkz:
                      Orjinal yazı sahibi: EMRHSN
                      Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun almış olduğunuz aracın 2011 modeline sahibim biraz hastalık olduğu için komple bir revizyona girip aracı OPC çevirdik bu aşamada sağolsun Tarık ve Çağrının çok yardımları oldu. Bir SW fanatiği olarak vermiş olduğunuz karar en doğrusu Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
                      InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                      X