Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SportTourer Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SportTourer Hakkında

Selamlar.
    Arkadaşlar aslında İnsignia sedan almayı düşünüyordum fakat düşük kilometereli 2012 model bir S-Tourer var. (Cosmo,+navi)
    Aslında görünüm olarak güzel bir araç fakat satarken zorlanırım diye düşünüyorum.
    Fiyat 56bin. Aynı fiyata flexi şase sedan Cosmo'da var mesela. Ama bu S-Tourerin km bayağı düşük 3binlerde. Bahsettiğim flexi Cosmo sedan ise 30binlerde.

Ayrıca S-Tourerlarda flexi yine opsiyonel mi yoksa standart mı bilemedim. Şimdiye kadar SWagon araba kulanmadım. Arkadan ses gelme v.s gibi sıkıntılar olabilir mi?

* Önceki aracım yeni kasa Civic sedandı (otomatik). Şehir içi 12lt'den aşağıya düşmezken Şehirdışında daha makuldü (6.57 civarı)
    Ama performanslı bir araç değildi. Yani bana göre yakıtın hakkını pek vermiyordu. İnsignianın da hemen hemen aynı değerlerde seyredeceğini umuyorum. En azından daha performanslı olur diye düşünüyorum.
    Aslında sıfır da düşünüyordum ama 80 bin liralara 2009-2010 320d bile almak mümkün. Bu yüzden 25-30 lira fazla verip 0 almak istemiyorum.

Bana Sport Tourer hakkında görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Karar vermekte zorlanıyorum açıkcası.
    Teşekkürler. Allaha emanet loun...
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Ynt: SportTourer Hakkında

Uzun yıllar sürmeyi düşünüyorsanız s.t alın derim.Yoksa sedan,çünkü 2.el maalesef Türkiye'de problem
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bagajdan ses gelme gibi bir durum yok. Station araçlar içinde bence en güzeli.
      Flexi opsiyonel. Ama almışken flexili bir araç alın. Benim araçtaki en büyük sıkıntım sert amortisörler. Bunda 19 jantlarımın da etkisi var tabi Flexiyle bu problemi aşmış oluyorsunuz.
      Ayrıca cam tavanı da tavsiye ederim.
      2014 BMW 320d

Yorum

Ben de 1 yıl boyunca kullandım. Kesinlikle kullanabilecek bir araç . Tam bir aile arabası diyebilirim. Düşük km olduğu için 56 civarına satıyorlardır. Gerçi 2012 model de epey yeni bir araç sayılır. Eğer uzun süre ( en az 3-5 yıl) binecekseniz bence ST yi alın. Ben alırken 50 ye almış, 1 yıl sonra takasta da 49 'a vermiştim bayiye. Yani 2. el olarak aldığınız sürece ciddi bir kaybınız olmaz. Yalnız dediğiniz gibi sıfırına 80 000 verirseniz satarken sizi epey bi üzecektir.
        Arkadan ses falan hiç hissetmedim. Honda ile tüketimi ortalama aynı seviyede olacaktır. Şehir içinde 12 lt yi geçeceğini sanmıyorum hatta belki daha da az yakabilir kullanımınıza göre. Otomatik bagaj kapağı çok havalı oluyor ve kullanışlı. Aracın seriliği çok hoşunuza gidecektir emin olun. Zaten eğer yakıtla ilgili çok bir maddi sıkıntınız yoksa bir müddet sonra performans ve rahatlığından dolayı yakıtı gözünüze görünmeyecektir. Arabama feda olsun demeye başlayacaksınız
        Flexili olan bir model arkadaşların da dediği gibi çok daha iyi olur zira sürüş dinamikleri ve konforu ayarlayabilmek sürüş zevkinizi ikiye katlıyor.
        Her ikisini de kullanan biri olarak, aile yapınıza göre karar verin bence. ( Değişik bir açıdan ele alayım dedim). Eğer 2 çocuğunuz varsa düşünmeden ST de karar kılın ve 3-5 yıl keyifle binin. Alabileceğiniz en sportif görünümlü ve güçlü hem de konforlu araç olacaktır. Zaten mesela Passat variant la yan yana koyun ve karşısına geçip izleyin. Gelen geçenlerin yorumlarına bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız...
        Hakkınızda hayırlısı olan olsun inşallah...
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Kesinlikle Sport Tourer öneririm.Cam tavan+Flexi olursa harika olur.Ama ikisi bir arada 2.el bulmanız imkansız gibi.Bülent Beyden başka kimsede görmedim. (Seyyah)
          Bagajı gerçekten havalı.Uzun yolda çocukları arkada yatırdığım oldu.Yakıtı şu anda kullandığınız araçtan fazla değil.Performansı ise mukayese bile etmem.
          Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Araç standart Cosmo. Flexi, cam ya da sunroof yok. Zaten bu aracında km'si çok düşük olduğundan düşünüyorum.
            Görünüş olarak sedan da ST'da güzel. Tek sıkıntım satarken zorluk çekilebileceği idi. Aracı en az 3 sene kullanma niyetim var. (2 çocuk var)

Görüşleriniz aydınlatıcı oldu, teşekkürler. Bayram dönüşü Çorum'da kaza yaptım araç pertte (civic). Nasipse parasını aldıktan sonra düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
              Araç standart Cosmo. Flexi, cam ya da sunroof yok. Zaten bu aracında km'si çok düşük olduğundan düşünüyorum.
              Görünüş olarak sedan da ST'da güzel. Tek sıkıntım satarken zorluk çekilebileceği idi. Aracı en az 3 sene kullanma niyetim var. (2 çocuk var)

Görüşleriniz aydınlatıcı oldu, teşekkürler. Bayram dönüşü Çorum'da kaza yaptım araç pertte (civic). Nasipse parasını aldıktan sonra düşünüyorum.
              Deniz Bey 3 yıl binecekseniz, hele 2 çocuk da varsa bence ST alın. Benimde 1 çocuk var erkek. Özellikle arka tarafa geçip yatmayı etrafı seyretmeyi çok seviyordu.

Yorum

Aynı yaş ve modelde araca sahibim. Hiçbir şikayetim yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Ancak sadece ikinci elini düşünerek almak istiyorsanız, "her malın alıcısı bulunur" diyerek gözünüzü karartabilirsiniz...
                Vazgeçme! Erteleme! Üşenme!

Yorum

Selamlar.
                  Bugün sahibiyle görüşüp araca baktım(ailecek). İyice kafamıza yattı. Dediğiniz gibi hoş bir araç, dolu bir araç. (navi 800 sanırım). Kısaca niyetimiz var
                  Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Yorum

bagaj yükü düzgün yüklenmezse üzeri örtülü olmazsa ses gelebilir ST kullandıkça bunlara dikkat edersiniz
                    arka camlar açıkken bagaj örtüsü hıza bağlı biraz ses çıkartıyor.
                    bu tür kullanıma bağlı seslerin dışında bagajdan bagaj kapağından örtüden hiç bir ses gelmemektedir.
                    Ankara'ya gelirseniz test sürüşü yapalım

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Hasan abinin aracı komple tamamlansa da fotolarını çekip şuraya eklesek bi "ST OPC"
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Hasan abinin aracı komple tamamlansa da fotolarını çekip şuraya eklesek bi "ST OPC"
                        Hasan ???
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ST alanlar daha sonra F10 geçiyor aklınızda bulunsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            Allah Allah rolleyes
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                              Bazıları da direkt OPC ye zıplıyor. Nasıl bir arabaysa bu ST

Yorum

İşleniyor...
                              X