Çağrıcım, bn şu sıralar çok yoğunum o yüzden giremiyorum, Gökhan da geçen hafta sonu ankara ya geldi, oradan istanbula geçecekti ve o da sanırım o yüzden giremiyor. demekki biz girmeyince hareket duruyor burada
önce fotolorına bakınsonrasında bi bayiye gidip bütün modellere binin,full donanımlı bir modelle test sürüşü yapın ekrandan gözünüzü ayırmayın sonrasında bir insignianız oluyor ihihi ihihi ihihi ihihi
skodaturkey'e yeni üye olduğum zamanlarda forumu karıştırırken gözüme bi konu çarptı okurken overdrive ile benzerlikleri farkettim.
önce forumda yazdıklarımız;
bu Ahmet abi dediğimiz donanımhaber'de Insignia başlığı açtı, club gibi altında isimler topladı. kendinde Vectra olduğundan, Insignia almayı düşündüğünden felan bahsetti.
sonra Passat muhabbeti başladı, araya ortak muhabbeti felan girdi zaman zaman Opel servise gittimde servis müdürü Insignia'yı şöyle kötüledi ben vazgeçtim Passat bakıcam diyordu, iki gün sonra yok Insignia güzel bunu alıyım vsvs. devam ederken birgün ortalık karıştı bişeyler bişeyler söyledi bidaha buraya bakmıyacam felan dedi gitti
bu arada kendini 40küsür yaşında olarak tanıtıyordu.
ondan sonrası da resimlerden anlaşılıyor zaten
Yorum