Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cosmo Bluetooth/Telefon Hafızası Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cosmo Bluetooth/Telefon Hafızası Hakkında

Cosmo Bluetooth/Telefon modülünün toplam telefon numarası hafızası ne kadar acaba? Bir de numaralar aktarılmış olmasına rağmen gelen aramalarda isim yerine numara görülüyor. Aynı numarayı hafızadan kontrol ettiğimizde kayıtlı olduğunu görüyoruz. Fakat gelen aramada isim çıkmıyor. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Ynt: Cosmo Bluetooth/Telefon Hafızası Hakkında

Bu tür araç cihazları standart bluetooth protokolu üzerinden standart telefon rehberini destekler hepimizin artık akıllı telefonları var ve her firma kendsine göre alanları revize ediyor bu durumda bu tür problemler çıkabilir hatırlarsanız sim kartına 11 harften fazla yazılamazdı denemek için numarayı sim'e kaydedin sonrada başka bir telefonla arayın sonuç ne çıkacak bende merak ettim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih bey teşekkür ederim. Fırsat bulursam deneyip konuyu paylaşacağım.

Yorum

Telefon modeliniz nedir? Bildiğim kadarıyla araçtaki BT modülü rehberi kendine kaydetmiyor, her sorguda telefondan çekiyor bilgiler. Telefon ile ilgili bir sorun olduğu kesin, Fatih Bey'in dediği durum muhtemel, rehber kayıtlarınızdaki ad-soyad alanını kontrol edin. Ayrıca bende genelde önce numara gözüküyor, 1-2 sn içinde isim gözüküyor(iPhone 5).
        '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
        '15 BMW 118i LCI

Yorum

İPhone 4 ve Galaxy S4. Her ikisinde de aynı sorun. Yaklaşık 4000 kayıt mevcut. Rehberi sadece ad soyad ve telefon numarası olarak ayarlayıp Türkçe karakterlerden de arındırdım. Fakat F harfine kadar olan isimleri araca kaydetti. Karakter olarak da 11 karakteri geçen kayıtlar da mevcut. Kayıtlı olmasına rağmen isim yine de çıkmıyor gelen aramalarda.

Yorum

4000 de çokmuş hocam . Türkçe ve uzun karakterde ben bir sorun yaşamadım. Ancak sizin sorununuz sanırım sayının fazlalığı. Arama geldiğinde biraz daha uzun süre bekletin bakalım çıkacak mı? Bir de kendiniz araç menüsünden arama yapmak istediğinizde bütün rehber gözüküyor mu?
            '15 BMW 118i LCI

Yorum

Araç menüsünde sanırın 1000 yakın (tam kontrolünü yapmadım ama) kayıt var. Ve sonrasında araç çalıştırıldıktan bir süre sonra Araç telefon hafızası doldu mesajı veriyor.

Yorum

Bu konu açılmışken benimde merak ettiğim bi konu var.. benim araç edition elegance yeni still paket aracın orjinal kendi bluetooth u var.. aracı alırken necvox navi de taktırdım.. Merak ettiğim benim kullandığım bluetooth aracın kendi orjinal olanı mı? yoksa necvox navi olanı mı bunu çözmüş deilim bide rehberi nasıl aktarıyorsunuz.. bende sadece numara gözüküyorr..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Basitçe; ekrana dokunarak işlem yapıyorsanız Necvox, araç üzerindeki tuşlarla işlem yapıyorsanız aracın BT'sini kullanıyorsunuz.
                  '15 BMW 118i LCI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                    Basitçe; ekrana dokunarak işlem yapıyorsanız Necvox, araç üzerindeki tuşlarla işlem yapıyorsanız aracın BT'sini kullanıyorsunuz.
                    Bencede necvox taki bluetoothu kullanıyorum ...aracın bt sini kullanmak için config ten mi aktif hale getiriyoruz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Aynı problem bende de var, yani araç hiç bir şekilde görmüyor telefon numaralarını... telefonum galaxy s4... bunda bir çözüm bulamadım...
                      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                        Aynı problem bende de var, yani araç hiç bir şekilde görmüyor telefon numaralarını... telefonum galaxy s4... bunda bir çözüm bulamadım...
                        iPhon'da da aynı sorun var. Bir de numara sayısını azaltarak deneyeceğim. Sonucu paylaşırım.

Yorum

çözüm varsa çok iyi olur...
                          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                          X