Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KOLTUK TEMİZLİĞİ, KILIF TAKMAK MÜMKÜN MÜ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KOLTUK TEMİZLİĞİ, KILIF TAKMAK MÜMKÜN MÜ?

Sevgili Arkadaşlarım,

Benim koltuk temizliği ile ilgili birkaç sıkımtım var. ellerinizden öper bende iki canavar var. arka koltuklarda biraraya geldiklerinde koltukların üzerinde yürümek de dahil her türlü yaramazlığı yaparlar. dolayısıyla koltuk üstleri ve ön koltuk arkaları sürekli ayak izi oluyor. birde küçük kızın atıştırmalıklarından dökülenler... işin kötüsü silmekle de geçmiyor bazıları. epeyi iz oldu koltuklarda. bunun yanında sürücü koltuğu ter lekesi oldu. birkaç kez silmeyi denedim ama başarılı olamadım. detaylı temizlik yaptırıp silinmesini sağlayacağım. ama bu durumda yeniden leke olacak.

bu durum da sorularım şunlar:
    1. böyle durumlar yaşayan arkadaşlar nasıl tedbir alıyorlar?
    2. temizliği siz yapıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
    3. koltuk kılıfı bizim araçlara olur mu? Tamamen kapatan kılıf olmasa bile en azından oturma ve yaslanma bölgesini kapatacak kadar kullanılabilecek kılıf varmı?

bu konularda tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: KOLTUK TEMİZLİĞİ, KILIF TAKMAK MÜMKÜN MÜ?

arka koltukta koltuk ile aynı renkte örtü kullanıyorum. ön koltuklarda ince minder tarzı kilim kullanıyorum.
    ayrıca lekeler içinde kosla halı şampuanı iş görüyor. komple koltuk kılıfının bu araçlar için pek hoş olacağını düşünmüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
      arka koltukta koltuk ile aynı renkte örtü kullanıyorum. ön koltuklarda ince minder tarzı kilim kullanıyorum.
      ayrıca lekeler içinde kosla halı şampuanı iş görüyor. komple koltuk kılıfının bu araçlar için pek hoş olacağını düşünmüyorum.
      Bildiğim kadarıyla hava yastıkları nedeniyle normal kılıflar kullanılamıyor. Benim kastettiğim bu araca uygun olanı var mı? Kosla ile deneyeceğim, başka markanın halı şampuanını denedim ama sonuç alamamıştım.
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

kosla halı kılıflara zarar verme mi

Yorum

kosla halı şampuanını (el ile yıkama için olanı) renklere zarar vermeden leke çıkartma özelliğinden dolayı kullanıyorum ve memnunum. bu tür kimyasalları kullanırken dikkatlı olmak gerekiyor yoksa kumaşta silinen bölümde beyazlama veya iz yapma ihitmali var. önce biraz sulandırıp deneyin, zorlu lekelerde sulandırmadan kullanıp, daha sonra nemli bez ile üzerinden geçebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
            kosla halı şampuanını (el ile yıkama için olanı) renklere zarar vermeden leke çıkartma özelliğinden dolayı kullanıyorum ve memnunum. bu tür kimyasalları kullanırken dikkatlı olmak gerekiyor yoksa kumaşta silinen bölümde beyazlama veya iz yapma ihitmali var. önce biraz sulandırıp deneyin, zorlu lekelerde sulandırmadan kullanıp, daha sonra nemli bez ile üzerinden geçebilirsiniz.
            teşekkürler geçenlerde oğlum araca ufaktan kustu sildim ama izi kaldı az birkaç noktada işe yararsa kullnayım

Yorum

bende de ayni dert var gecen yil aldim arabayi bu yil komple oc temizlik ve boya koruma yaptirdim..koltuklara bi sivi sikiyorlar su gecirmez oluyor tavsiye ederim. iyi gunler..

Yorum

Koctas ta koltuk temizleme kopugu satılıyor tüp seklinde sikiyorsun köpük atiyor ucunda fircasida var yanılmıyorsam 11 liraydi
                2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                X