Ynt: Odak Opel'de Yeni Insignia Test Sürüşüne Davetlisiniz
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
ya muharrem daha 1 km olmadan bir sürü tespitte bulundun ya yönetm atın bu üyeyi))
Yahu ne alıp veremediğin var Yeni İnsignia ile sanki karalamak için çabalar gibisin
Yakında tekrar İnsignia ya dönersin sen bence hatta Cosmo 1.6 T 170 HP manueli geldiğinde alırsın bi Flexride + Sunroof + Bose Ses Sistemi bakarsın keyfine
Tekrar herkese merhaba ...
Burada anlatamayacağım kadar uzun özel işlerim sebebi ile uzun zamandır bırakın forumda yazı yazmayı, forum konularını bile okuyacak fırsatım olmadı.
Şu an havaalanındayım. Uçağımı beklerken bugün yaptığım Yeni Insignia ve Chevrolet Trax test sürüşünü paylaşmak istiyorum.
Öncelikle Fatih'e teşekkürler. İstanbul'da yine beni yalnız bırakmadı. İşyerimden beni aldı. İstikamet Odak, Çağrı ile buluşmanın hemen ertesinde, Çağrının torpili ile kendimizi Chevrolet Trax'in içerisinde bulduk. Chevrolet Trax eşimin istediği, benimde beğendiğim bir araç. Test ettiğimiz aracın rengi inci beyaz ve çok başarılı bir renk. Nispeten yüksek bir araç. Koltuklar bizim cosmolar gibi iç bölümler kumaş, yanlar deri. Ön kısmı çok geniş olmasa da, çok dar değil. Yalnız Çağrı arkayı beğenmedi. Ona dar geldi : Çağrıyı tanıyanlar bilirler, Çağrı baya bir süzülmüş zıpkın gibi olmuş.
Yanımızda satış danışmanı olmadığı için motor özelliklerini bilmiyorduk ama, 1.4, 140 beygir bir araç olduğuna hem fikir olduk. Bu arada düz vites olduğunu ve spor kullanıma uygun olduğunu söyleyebilirim. Aracın hızlanması gayet başarılı. Çok uzun mesafelerde test imkanı olmadı ama gidişi gayet başarılı. Sert bir dönemeç öncesinde sert bir fren yaptım. İnsignialar gibi olmasada frenler sağlam... Otomatik vites seçeneği geldiğinde, Odak'tan Burak Bey'in destekleri ve indirimleri ile eşime bu aracı ciddi ciddi düşünebiliriz. Duyanlar Burak Bey'e duyursun
Trax testinin devamında yeni insignia testine geçtik. Ön kısımdaki tombul görüntü, daha ince bir hâl almış. Şikayet edilen ön görünüm kibarlaşmış. Ön farlar incelmiş. Koltuklar bana biraz daha konforlu gibi geldi. Konsol tamamen farklı. Malzemelerde farklı. Çatır, çutur, çıtır ses gelmiyor. Hatta Fatih ile beraber baya bir sarstık çok çok az sesleri anca duyabildik. Araç otomatik. Alışmışız düz vitese elim üstünden inmedi. Fatih uyarmak zorunda kaldı bu otomatik diye
Kısa mesafede ne kadar zorlanabilirse o kadar zorladık. İnsignia bildiğiniz insignia. Zıp zıp zıplıyor. ( Gökhan gitmiyor demiş ama Gökhan'a katılamıyacağım. )
Sağlam gidiyor. Bizler düz viteste redline sınırında kullanmaya alışmışız, otomatik vites yadırganıyor. Alt devirler çok canlı değil, ancak turbo dolmaya başladığında iyi gidiyor.
Ayrıca Gökhan'ın tespitlerini doğru bulmadım ve yadırgadım.
Suspansiyon muhteşem olmuş. Eski insigniaların sertliği yok. Trax ile geçtiğimiz çukurlu bozuk bir yolda çukurları hissederken, yeni insignia ile sarsılmadık bile. Trax eski insignia gibi
direksiyondaki tuşlar ciddi kaliteli. Çift USB yuvası var. Arka ledler ve dizayn nefis olmuş.
Alacak arkadaşlar içlerine sine sine alabilirler.
Devamında Erhanların yeni binasına gittik. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Zevkle çalışılacak güzel bir bina olmuş. 29 Ekim Bayramı olması sebebi ile binayı kaplayan kocaman bir bayrak asmışlar. Çok yakışmış. Erhan'ı tebrik ediyorum.
KTN'nin yeni özelliklerini ve ses sistemini test ettik. Gayet başarılı. Allah nazarlardan sağlasın.
Biraz kakara kikiri derken, Fatih ve Çağrı sağolsunlar beni havaalanına bıraktılar.
Fırsat bulduğum en kısa zamanda görüşmek üzere...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Hoşbulduk Muharrem. Dün geldim ama işler çoktu. Arabasız geldim. Ancak pazar günü arabalı döneceğim. Fuar sebebi ile 3-10 Kasım arası bir hafta İstanbul'da olacağım...
Orjinal yazı sahibi: smg05
Mehmet abi hoşgeldin, ne ara geldin gidiyorsun. Görebileydik gitmeden
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Hoşbulduk Muharrem. Dün geldim ama işler çoktu. Arabasız geldim. Ancak pazar günü arabalı döneceğim. Fuar sebebi ile 3-10 Kasım arası bir hafta İstanbul'da olacağım...
İnşallah Muharrem. Haftaya program biraz yoğun. Ancak 6-9 Kasımda CNR'da fuardayım. Kesin bulursun beni
Yolun düşerse gel
Geldiğinde haberleşmek, görüşmek isterim abim.
İnşallah Muharrem. Haftaya program biraz yoğun. Ancak 6-9 Kasımda CNR'da fuardayım. Kesin bulursun beni
Yolun düşerse gel
Yolun düşerse gel
Geldiğinde haberleşmek, görüşmek isterim abim.
Mehmet Abi ben de diyordum nezaman senden haber alırız diye cuk ustune oturdun
Yorum