Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Insignia - Otomobil çalışırken anahtarı uzaklaştırma
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Insignia - Otomobil çalışırken anahtarı uzaklaştırma
Orjinal yazı sahibi: ratipŞu anahtar tasarımı üzerinde biraz çalışsalar çok iyi olacak
Video cok isabetli olmus. Artisler cok iyi oynamis .Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinOrjinal yazı sahibi: ratipŞu anahtar tasarımı üzerinde biraz çalışsalar çok iyi olacak
Video cok isabetli olmus. Artisler cok iyi oynamis .
Yorum
-
Ulen bende video yurt dışında çekilmiş zannettim önce baktım Türkçe konuşuyorlar aa dedim bizim Fatih'in sesine benziyor ne kadar dedim sonra baktımki bizim fatihle çağrıymış
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinInsigniaTeam'in Yeni insignia ile ilk yayını face bookta da beğeni gitirir bence Biz Team olarak oraya bir click atalım...
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Enfes
Aracı park edip kapıları kilitlemek için kumandaya basınca da korna çalıyor mu? Yoksa sadece araç çalışır halde iken arabadan uzaklaşırken mi çalıyor?
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinInsigniaTeam'in Yeni insignia ile ilk yayını face bookta da beğeni gitirir bence Biz Team olarak oraya bir click atalım...InsigniaTEAM
Yorum
Yorum