Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Zevkler ve renkler farklılık gösterebilir elbette..

Bence ilk kasada benzerini Passat CC de yaşadığım bir optimizasyon vardı.Tarif etmek gerekirse;

Bir makam arabasının ağırlığı,asaleti ile bir spor sedan-coupe nin ustaca harmanlanmış hali olarak tarif edebilirim.Bu özellikle konsolda kendini hiissettiriyordu.Yeni kasalarda digital öğelerin artırılması ile konsoldaki (tabiri caiz ise) uçak cockpit i hissi kaybolmuş gibi geldi bana..

Arka stoplar ve çift egzost da bence eski kasalarda çok daha iyi duruyordu..
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Arkadaşlar 1.6 170hp Cosmo aracımı tam bir aydır kullanıyorum. Onceki aracım Yeni astraydı. Kısaca şunu soyleyebilirim ki bu aracı kullanmak çok keyif verici.
      2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

geçen gün 170hp Cosmo otm. vites kullandım, sessizlik, konfor, yumuşaklık, rahatlık eskisinden daha çok sevdirdi ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Eskisi de güzel, yenisi de güzel
          (Kuzguna yavrusu bembeyaz görünürmüş )

*Kuzgun:Kara karga

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Arkadaşlar dün Çağrı ile yeni insignia yı test ettim ve resmen hayal kırıklığı yaşadım... kullandığım araç 1.6 T 170 hp otomatıktı... Bu araba kesinlikle 170 hp gibi gitmiyor ara hızlanma neredeyse yok, rezalet.... yakıt nasıldır bilmiyorum ama ruhsatında 1650 kg yazan aracın çokta az yakacağını sanmıyorum...

Eski insignia ya göre konforunda çok büyük artış sağlanmış süspansiyon yumuşamış çok daha konforlu olmuş. Cosmo daki 8' inç ekran oldukça hızlı ve başarılı... aynalarında kör noktalarda ki araçları farketmek için turuncu bir uyarı ışığı yanıyor aynanın köşelerinde... anahtarsız giriş çok güzel ama hala o klasık opel anahtarı var buda rezalet bence!!!

hiçbir sinyalde hala led yok buda bence bi eksi... Afl hala çok yavaş sellekktör yapıyor.. Ses sisteminde kısmen iyilestirme olmuşş gibi opsiyon donanma boss konmuş onun güzel olduğunu düşünmek istiyorum en azından infinitye göre...

NOT: aracı babam için test ettim ve insigna dan vazgeçtik....
            Bende sakarya ekin otoda servis müdürü abimiz sağolsun verdi kullandim. Kesinlikle 170 bg değil katılıyorum gitmiyor araç dip gaz yapiyorsun hala vites yükseltecek.. Bu konuda DSG i aradım diyebilirim. Bide viraja hizli girdik süspansiyondan dolayı sanırim bi sert bakış aldim yan koltuktan yol tutuş sanırım bizim insignialarda daha iyi..Arka tasarımda pek iç açıcı gelmedi bana.. Sonuç hüsran
            2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
              Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Arkadaşlar dün Çağrı ile yeni insignia yı test ettim ve resmen hayal kırıklığı yaşadım... kullandığım araç 1.6 T 170 hp otomatıktı... Bu araba kesinlikle 170 hp gibi gitmiyor ara hızlanma neredeyse yok, rezalet.... yakıt nasıldır bilmiyorum ama ruhsatında 1650 kg yazan aracın çokta az yakacağını sanmıyorum...

Eski insignia ya göre konforunda çok büyük artış sağlanmış süspansiyon yumuşamış çok daha konforlu olmuş. Cosmo daki 8' inç ekran oldukça hızlı ve başarılı... aynalarında kör noktalarda ki araçları farketmek için turuncu bir uyarı ışığı yanıyor aynanın köşelerinde... anahtarsız giriş çok güzel ama hala o klasık opel anahtarı var buda rezalet bence!!!

hiçbir sinyalde hala led yok buda bence bi eksi... Afl hala çok yavaş sellekktör yapıyor.. Ses sisteminde kısmen iyilestirme olmuşş gibi opsiyon donanma boss konmuş onun güzel olduğunu düşünmek istiyorum en azından infinitye göre...

NOT: aracı babam için test ettim ve insigna dan vazgeçtik....
              Bende sakarya ekin otoda servis müdürü abimiz sağolsun verdi kullandim. Kesinlikle 170 bg değil katılıyorum gitmiyor araç dip gaz yapiyorsun hala vites yükseltecek.. Bu konuda DSG i aradım diyebilirim. Bide viraja hizli girdik süspansiyondan dolayı sanırim bi sert bakış aldim yan koltuktan yol tutuş sanırım bizim insignialarda daha iyi..Arka tasarımda pek iç açıcı gelmedi bana.. Sonuç hüsran
              Kusura bakmayın ama eski insignia kullananlar nedendir ki yeni kasa insigniaları hep yerden yere vuruyorlar .Burası vw formumu opel formumu belli değil yeni kasa hakkında . Arkadaş kullanmış vites hızı geç olduğundan dolayı gitmiyor demiş alırsın manuel kullanıma beklemezsin yada 2-3 ay beklersin flexride opsiyonlu alırsın spor moddayken 2500 devir altına inmez yine beklemezsin. İlk önce eski kasa kullananlar şunu kabul etmeli bu araç eskiye göre daha spor amaçlı değil daha çok konfor odaklı yapılmış bir araç .süspansiyon yumuşamış motor daha sessiz . Bir kere akşam olunca araçtaki ekranlar filan için bile sırf yeni kasa alınır .her ışıkta drag yapmıyoruzki 1 sn nin kalkışta lafını edelim zaten onu denemiş olsak opel değil 0-100 de aktarması daha başarılı araç alırdık yani gidip dsg şanzıumanlı vw alırdık.burada opelin motorlarının 100-200 de iyi olduğunu vw cilere ve diğer markalara anlatana kadar kaç sene geçti ama bütün bunları kenara atıp yeni kasa gitmiyor şöyle böyle demek bu uğraşların hepsini bir kenara atmak demek. yeni kasaya binipte kaç kişi 160 dan sonrasını denedi 230 civarı hızlara çıktı ilk önce bunu yapıp sonra konuşmak gerekir evet yeni kasa bizdede var geçen babamdan alıp 3-4 kere 0-120 yaptım ilk kalkış öyle çok istekli değil ama özellikle 3. vitese geçtiği gibi direk uzamaya başlıyor araç kaldıki uzun yolda 0-100 yapmıyoruz direk 120 den başlıyoruz. sonuçta eski motora göre alt devirler daha başarılı ve otomatik olmasına rağmen daha az tüketiyor.bunları da ön plana almak gerekir . eski kasa insigniaya çamur atıyor gibi gözükmek istemem çünkü bende şuan astra h var ve inş 2 sene sonra bende 1.4 t almayı düşünüyorum ama bazı şeyleri kabul etmek gerekir
              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Yeni kasa insigniayı bende test ettim(1.6t standart cosmo).Konfor bakımından oldukca iyiydi,tabiki bunun otomatik viteslede alakası var mutlaka,süspansiyonları daha yumuşaktı,iç konsol eskisine göre(dvd800lü konsola göre) biraz daha kalitesiz gibiydi, o klimatuşları vs beğenmedim fakat kadran kısmı çok güzeldi.
                Gelelim performansına ciddi anlamda büyük fark vardı,bununda en büyük etkeni activeselect sanzumandır,manuelde bu kadar fark olacagını düşünmüyorum.
                Kısacası makyajlı insignia daha yavaş ve daha konforlu
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Araçlarımızın Maşallah ı var eski yeni hepsi güzel..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yeni kasaların konforu Mercedes ayarında, ister beğenin ister beğenmeyin. Performans, yol tutuş eski kasaların biraz daha iyi. Kimse kusura bakmasın, performans arayan manuel alsın. Dsg'nin de neden bu kadar övüldüğünü anlamıyorum. Gayet konforsuz ve bol bol debriyaj bitiren bir şanzıman. Yeni insignianın otomatik şanzımanı dsg'lerin aksine gayet konforlu ve kararlı. Kısaca beklentiye bağlı olarak beğeni değişir. Sportiflik arayan eski kasa 1.6T manuel, konfor arayan yeni kasa 1.6T otomatiğe baksın derim.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                      Yeni kasa insigniayı bende test ettim(1.6t standart cosmo).Konfor bakımından oldukca iyiydi,tabiki bunun otomatik viteslede alakası var mutlaka,süspansiyonları daha yumuşaktı,iç konsol eskisine göre(dvd800lü konsola göre) biraz daha kalitesiz gibiydi, o klimatuşları vs beğenmedim fakat kadran kısmı çok güzeldi.
                      Gelelim performansına ciddi anlamda büyük fark vardı,bununda en büyük etkeni activeselect sanzumandır,manuelde bu kadar fark olacagını düşünmüyorum.
                      otomatik olması kalkışta farkettiriyor baya ama ara hızlanmalarda manuel modda öyle çok farklı olacağını düşünmüyorum 170 hp lik manuellere göre .tabi eskisiyle fark olacağı kesin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                        Yeni kasaların konforu Mercedes ayarında, ister beğenin ister beğenmeyin. Performans, yol tutuş eski kasaların biraz daha iyi. Kimse kusura bakmasın, performans arayan manuel alsın. Dsg'nin de neden bu kadar övüldüğünü anlamıyorum. Gayet konforsuz ve bol bol debriyaj bitiren bir şanzıman. Yeni insignianın otomatik şanzımanı dsg'lerin aksine gayet konforlu ve kararlı. Kısaca beklentiye bağlı olarak beğeni değişir. Sportiflik arayan eski kasa 1.6T manuel, konfor arayan yeni kasa 1.6T otomatiğe baksın derim.
                        aynen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          otomatik olması kalkışta farkettiriyor baya ama ara hızlanmalarda manuel modda öyle çok farklı olacağını düşünmüyorum 170 hp lik manuellere göre .tabi eskisiyle fark olacağı kesin
                          a.s konfor olarak iyi ama performans olarak manuel modda da sıkıntılı bir şanzıman. performans olarak otomatikte daha iyidir büyük ihtimalle çünkü manuel modda vites geçişlerinde eskiye göre iyileştirilmiş olmasına rağmen yine vites değişimlerinde düşünüyor 1 saniye kadar. manuel şanzımanla çok daha başarılı olacağı kesin yeni motorun hem performans hem yakıt anlamında.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                            Orjinal yazı sahibi: armathe
                            arkadaşlar merhaba,
                            10 gün önce aldım.. 170 hp sidi turbo beyaz edition elegance..
                            şimdiye kadar kullandığım kadarı ile yapılan yorumları görünce çok haksız yorumlar olarak görüyorum..
                            kimse gücenmesin ama yenisi ile eskisi arasında dağlar kadar fark var..

şimdi 180 hp bir araba ile 170 hp bir araba arasındaki 0-100 değerindeki 1 sn nin lafını edeceksek bu arabanın 325 hp olanlarıda var.. diicem o ki belli segmentte bir araç ve verilen paranın hakkını veren bir araç..
                            tdi passat alıp kronikleşmiş dertleri ile kaç kişi uğraşabilecek Allah aşkına.. karşılaştırırken bence her yönü ile karşılaştıralım.. bir arabada herşey 0-100 asla değil..

ve emin olun Alman mühendisleri bu segmentte araç geliştirirken vw olsun opel olsun mercedes olsun herşeyi düşünüyorlar.. evet yakıtı fazla.. ama 180 hp ye göre az.. neticede 1600 kg lık bir araçtan bahsediyoruz.. ama ilk denememde çok rahat 220 yi gören bir araç.. e daha ne olsun.. pray

turbosuda taş gibi.. motor sesi yeter derim başkada bişi demem..

herkese kazasız belasız sürüşler,
                            saygılar, selamlar..
                            Aracınz hayırlı olsun.. Yorumlara takılmayın yeni insigniamızda çok güzel ve çok başarılı her konuda.. keyifli kazasız belasız sürüşlerr
                            Çok teşekkür ederim

Gerçekten güzel araç.. yorumları okuyunca şaşırıyorum, sanki hergün bir insignia alıp satabiliyoruz.. hani desem böyle, tamam.. bunu satıp başka alalım, denedikçe deneyelim.. ama kendi adıma söyleyim borç ile aldım ki iyi ki de almışım.. 180 HP tabiki bundan daha güçlü..
                            Önemli olan ağız tatlılığı ile aldığın arabaya binebilmek bence..

Bu vesile ile tüm üyelerimizin Ramazan ayını tebrik eder hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim..
                            2013 Yeni Insignia 1.6 170 HP Turbo - Kar beyaz - Edition Elegance

Yorum

Tabiki yapılan yorumlar şahsi kimlikli oluyor. Yani otomatik kullanıp manuele göre karşılaştırmada yapamayız sanırım. İnsignia 1.6 turboya sahibiz ve ona göre kıyas yapıyoruz. Çıta yüksek tutuldu daha sportif bir kimlik ile bir giriş yaptı İnsignia. Şimdi farklı bir kimliğe bürünüyor değişim söz konusu. Bunu beğenenler olabilir beğenmeyenlerde ve bu değişime bu kadar maliyet.. bunlar göreceli kavramlar. Mesela sen bir ekran için bu arabayı alabilir bu maliyete katlanabilirsin benim ise çok gereksiz bi durumdur yani tek bi doğru olmaz bu konularda dostum. İnsignia ya biniyorsak eleştireceğiz diğer markalarlada kıyaslayacağız gerekirse.. Kısaca yeni insignia benim için ( yarım saatlik kullanım ) hüsran oldu gerek tasarım gerek kullanım. Daha detaylı kullanma fırsatımız olursa daha detaylı yorumda yaparız..
                              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                              X