Ben 1.6T ile şu anda 9.5-10.3 arası tüketim ortalamasına ulaşıyorum tamamı şehir içi ama bunda çere yolu kullanımının etkisi büyük... yeni 1.6 SIDI ile muhtemelen 7.2-7.8 arası yakarım zira 1.6 Focus ile şehir içi 7.8 ile geziyorum... O aracın şehir içi tüketim verisi 8.5lt...
Arkadaşlar...Aracı her birimiz test etse bence aynı yorumları yapacaktık..Dış tasarımdan iç tasarıma kadar önceki insigniadan artı hiçbirşeyi yok..3-5 donanım eklenmiş,o...Bence objektif olmamız lazım biraz da..Bu araç hiç tutmayacak..Üzgünüm ama dış görünüm mazda 6,iç görünüm hyundai i40...Chevrolet cruze gibi resmen kore üretimi bir otomobille karşı karşıyayız..GM opeli resmen harcamış..
Arkadaşlar...Aracı her birimiz test etse bence aynı yorumları yapacaktık..Dış tasarımdan iç tasarıma kadar önceki insigniadan artı hiçbirşeyi yok..3-5 donanım eklenmiş,o...Bence objektif olmamız lazım biraz da..Bu araç hiç tutmayacak..Üzgünüm ama dış görünüm mazda 6,iç görünüm hyundai i40...Chevrolet cruze gibi resmen kore üretimi bir otomobille karşı karşıyayız..GM opeli resmen harcamış..
Bence biraz acımasız olmuş bu yorum. Zira bu araç 2009 yılında yılın otomobili seçilen bir araç... bu nedenle yoruım yazarken dikkatli olalım. Aracı daha rafine hale getirmişler bence... Kesinlikle kötü bir araç değil...
Bu gün bende yeni insigniayı test ettim Gökhan ve Çağrı ile.
Aracın teknolojik donanımları başarılı
1-Gösterge paneli ve İlink multi medya sistemi
2-aracın ses sistemi başarılı
3-Aynalardaki uyarılar
4-Konfor güzel Süspansiyonlar flexideki Tour modu gibi olmuş
5-klima kontrol ünitesi dokmatik olmuş
6-Çıtırtı pıtırtı yok artık oleyy oleyy oleyy
7-İzalosyon başarılı
Eksileri
1-Toucpad yerine Turn Push daha iyi idi
2-Anahtarlıktaki anahtarı çözemedim (Start/Stopla) Çalışıyor
3-Otomatik Şanzuman Devir Red line geldiğinde vitesi büyütmüyor ve Kick Down yapmıyor
Genel olarak araç güzel bence gökhanın dediği kadar değil aracın manuel vitesi daha atak ve seri olacağına inanıyorum ama yinede keyifli gidiyor bizim gibi yüksek hızı tercih edenler için şansumandan kaynaklanan biraz sakinlik var bunun dışında güzel ama bizim alıştığım bol tuşlu konsol yerine daha az tuşlu bir konsol olmuş sadeleşmiş kimileri beğenecek kimileride beğenmeyecek
Sonuçata gökhanın babasına önermiyeceği kadar kötü değil yakında babası alır bir tane çakma vw cin yorumu anca bu kadar olur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bence biraz acımasız olmuş bu yorum. Zira bu araç 2009 yılında yılın otomobili seçilen bir araç... bu nedenle yoruım yazarken dikkatli olalım. Aracı daha rafine hale getirmişler bence... Kesinlikle kötü bir araç değil...
bence de kötü değil, gayette tutar diye düşünüyorum.
insan Insignia'ya binince konforu, Passat'a binince sportifliği arıyor, makyajlıda bu ikisini dengelemişler bence.
otomatik vites 1.6 180hp performansını hissettirmiyor olabilir ama bunun sebebi 1-bizim standartlarımız yükseldi, 2-otomatik vites tepkileri manuel kadar iyi değil diye düşünüyorum.
Kesinlikle yeni insignianın daha iyi olduğunu inkar etmiyorum..Neticede 2014 model bir insignia dan söz ediyoruz..Ancak ''daha büyük beklentilerimiz yok muydu bizim?'' şeklinde özetleyebilirim kendi yorumumu...Bu tıpkı ilk üretilen astra j ile (2009) 2013 model golfü kıyaslamak gibi..Golfe astradan daha iyi diyorlar..E heralde, arada 3-4 senelik teknoloji ve enformasyon,AR-GE farkı var...Benim demek istediğim Çağrı nın da söylediği gibi yılın otomobili olan insignia bu makyajıyla yılın otomobili olamazdı..
Aynen katılıyorum...
ayrıca otomotik sanzumanda manuyel perfomasını beklemek yanlıs..
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Bu gün bende yeni insigniayı test ettim Gökhan ve Çağrı ile.
Aracın teknolojik donanımları başarılı
1-Gösterge paneli ve İlink multi medya sistemi
2-aracın ses sistemi başarılı
3-Aynalardaki uyarılar
4-Konfor güzel Süspansiyonlar flexideki Tour modu gibi olmuş
5-klima kontrol ünitesi dokmatik olmuş
6-Çıtırtı pıtırtı yok artık oleyy oleyy oleyy
7-İzalosyon başarılı
Eksileri
1-Toucpad yerine Turn Push daha iyi idi
2-Anahtarlıktaki anahtarı çözemedim (Start/Stopla) Çalışıyor
3-Otomatik Şanzuman Devir Red line geldiğinde vitesi büyütmüyor ve Kick Down yapmıyor
Genel olarak araç güzel bence gökhanın dediği kadar değil aracın manuel vitesi daha atak ve seri olacağına inanıyorum ama yinede keyifli gidiyor bizim gibi yüksek hızı tercih edenler için şansumandan kaynaklanan biraz sakinlik var bunun dışında güzel ama bizim alıştığım bol tuşlu konsol yerine daha az tuşlu bir konsol olmuş sadeleşmiş kimileri beğenecek kimileride beğenmeyecek
Sonuçata gökhanın babasına önermiyeceği kadar kötü değil yakında babası alır bir tane çakma vw cin yorumu anca bu kadar olur
Anahtar gerekir zira kapılar açılmaz ise manuel olarak anahtar ile açabilmeniz gerekir... anahtarsız olmaz ne yazık ki
Kesinlikle yeni insignianın daha iyi olduğunu inkar etmiyorum..Neticede 2014 model bir insignia dan söz ediyoruz..Ancak ''daha büyük beklentilerimiz yok muydu bizim?'' şeklinde özetleyebilirim kendi yorumumu...Bu tıpkı ilk üretilen astra j ile (2009) 2013 model golfü kıyaslamak gibi..Golfe astradan daha iyi diyorlar..E heralde, arada 3-4 senelik teknoloji ve enformasyon,AR-GE farkı var...Benim demek istediğim Çağrı nın da söylediği gibi yılın otomobili olan insignia bu makyajıyla yılın otomobili olamazdı..
makyajlı bir otomobilden yılın otomobili olmasını beklemek yanlış olur. Bence eski Insignia'nın kusurlarının giderilmiş hali... kesinlikle almak isterim...
Yorum