Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Arkadaşlar dün Çağrı ile yeni insignia yı test ettim ve resmen hayal kırıklığı yaşadım... kullandığım araç 1.6 T 170 hp otomatıktı... Bu araba kesinlikle 170 hp gibi gitmiyor ara hızlanma neredeyse yok, rezalet.... yakıt nasıldır bilmiyorum ama ruhsatında 1650 kg yazan aracın çokta az yakacağını sanmıyorum...

Eski insignia ya göre konforunda çok büyük artış sağlanmış süspansiyon yumuşamış çok daha konforlu olmuş. Cosmo daki 8' inç ekran oldukça hızlı ve başarılı... aynalarında kör noktalarda ki araçları farketmek için turuncu bir uyarı ışığı yanıyor aynanın köşelerinde... anahtarsız giriş çok güzel ama hala o klasık opel anahtarı var buda rezalet bence!!!

hiçbir sinyalde hala led yok buda bence bi eksi... Afl hala çok yavaş sellekktör yapıyor.. Ses sisteminde kısmen iyilestirme olmuşş gibi opsiyon donanma boss konmuş onun güzel olduğunu düşünmek istiyorum en azından infinitye göre...

NOT: aracı babam için test ettim ve insigna dan vazgeçtik....
    F30 Sport+

Ynt: Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Gökhan 1.6T AS astra j ye göre gidişi nasıl, hızlanma benim araçtan kötümü,2015 gibi otomatik 170 lik düşünüyorum eğer benim araçtan kötü ise performansı eleyeceğim
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Teknik verlierde 0-100 zaten hayal kırıklığı.. Aracın performansı kullanıcısını memnun etmeyecekse neye yaradı o son teknolojiler Opel niye adam akıllı yapmıyor şu işi. Sonra millet boş VW araçlara para verince forumlarda eleştiri oluyor. İyi güzel de arkadaş o arabalar gidiyor en azından....

Ayrıca dikkatimi çeken birşey de aracın yağ kapasitesinde oldu. Yeni 1.6 T 170 HP SIDI motorların yağ kapasitesi 4,5 lt den 5,5 lt ye çıkmış. Neden böyle oldu acaba..?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

O benim de dikkatimi çekti bizimkiler 4,5 litre değil mi?

Yorum

senin astran bu insignia yi her yerde yer abi
          F30 Sport+

Yorum

Bugün benimde niyetim var test etmek. Bakalım beklentileri karşılayacak mı?
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Benim merak ettigim 1.6 tdi golf le 1.4 insignia arasinda nasil bir performans farki var muharrem sen iki aracida kullaniyorsun sence nasil.
              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                Benim merak ettigim 1.6 tdi golf le 1.4 insignia arasinda nasil bir performans farki var muharrem sen iki aracida kullaniyorsun sence nasil.
                120-125 km/h a kadar kafa kafaya sonra 1.4 turbo insignia farkı başlıyor. Golf'ün ilk 3 vitesi çok iyi sonra güç farkı bariz hissediliyor
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                  Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                  120-125 km/h a kadar kafa kafaya sonra 1.4 turbo insignia farkı başlıyor. Golf'ün ilk 3 vitesi çok iyi sonra güç farkı bariz hissediliyor
                  Anladim kardesim merak ediyordum sayende merakimi giderdim sagolasin
                  2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Çare Drogba pardon
                    Çare 1.6 CDTI umarım

Yorum

İyi kötü hayal kuruyoduk, işte bu diyorduk. Onuda elimizden aldın Gökhan.
                         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Ben de bugün yağ değişimi için Opel-Ekcan'daydım; gitmişken yeni İnsignia'yı da (dünya gözüyle) göreyim dedim. Bu konu (fotoğraflar üzerinden) çok yazılıp çizildi, bu sebeple lafı çekip uzatacak değilim;doğrudan sonuca geleceğim:Yeni insignia'nın, yenilenmiş NAVİ900'ünü eski İnsignia'mıza taksınlar (ama ön göğüsü değiştirmeden) Dr.Dilmen gibi iki kere satar üçüncü defa eski (!) İnsignia'yı alır, gelirim

Bizim arabalarımız daha güzeller, gerçek bu, ne yapabilirim ki? Yalan mı söyleyeyim.ihihi

Yorum

Gerçekci söylemek gerekirse düşüncem yeni eskiye göre daha iyidir diye düşünürdüm ama yeni insignia tamamıyla düşündüklerimi tam tersine çevirdi eski insignia'lar yaşasın !

Yorum

Bu sefer konfor konusunda Insignia sınıf atlamış gibi gözüküyor. Bence eski Insignia'nın tek eksi yanı süspansiyonları... biraz sert kalıyor bu sınıfa göre... Yeniler bu konuda çok iyi ama bu sefer de motor daha yetersiz. Gerçi bence biz 180 beygirin gidişine alıştığımız için bize öyle geliyor olabilir. Önemli olan 170 bg'lik motorun tüketimi... eğer gerçekten şehir içi 8lt tüketirse o zaman gayet güzel olur...
                            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

170 hp düz vitesi çok da farklı değildir bizimkilerden, test ettikleri otomatik vites olduğu için performansı zayıf

Yorum

İşleniyor...
                              X