Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
    Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Bu gün bende yeni insigniayı test ettim Gökhan ve Çağrı ile.

Aracın teknolojik donanımları başarılı
    1-Gösterge paneli ve İlink multi medya sistemi
    2-aracın ses sistemi başarılı
    3-Aynalardaki uyarılar
    4-Konfor güzel Süspansiyonlar flexideki Tour modu gibi olmuş
    5-klima kontrol ünitesi dokmatik olmuş
    6-Çıtırtı pıtırtı yok artık oleyy oleyy oleyy
    7-İzalosyon başarılı

Eksileri
    1-Toucpad yerine Turn Push daha iyi idi
    2-Anahtarlıktaki anahtarı çözemedim (Start/Stopla) Çalışıyor
    3-Otomatik Şanzuman Devir Red line geldiğinde vitesi büyütmüyor ve Kick Down yapmıyor

Genel olarak araç güzel bence gökhanın dediği kadar değil aracın manuel vitesi daha atak ve seri olacağına inanıyorum ama yinede keyifli gidiyor bizim gibi yüksek hızı tercih edenler için şansumandan kaynaklanan biraz sakinlik var bunun dışında güzel ama bizim alıştığım bol tuşlu konsol yerine daha az tuşlu bir konsol olmuş sadeleşmiş kimileri beğenecek kimileride beğenmeyecek

Sonuçata gökhanın babasına önermiyeceği kadar kötü değil yakında babası alır bir tane çakma vw cin yorumu anca bu kadar olur
    Anahtar gerekir zira kapılar açılmaz ise manuel olarak anahtar ile açabilmeniz gerekir... anahtarsız olmaz ne yazık ki

Anahtarin olmasi aku azaldigi zaman ve kis aylarinda star stop calismadiginda tabi bu kisi cetin ceviz gecirenler icin anahtar sokma yerindeki kapak cikartilarak anahtarla calistirmak icin konuluyor
    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
      bızde ınceledık bu pazartesı gunu sade bos cosmo lıste fıyatından ınıp en son 75 e bırakırım dedı masallah dedım cıkarken 0 ınsıgnıa devrı bızım ıcın kapanmıstır dedımkı ve o yakıt tuketımı otomatıkte bana gore tamamı sehır ıcınde 12 ltden asagıya yakmaz o hantallık o vıtes gecıslerı fln yakar yanı. sunroof navı flexı koycan olcak sana 85 o paraya neler alınmazkı

alan olursada gule gule kullansın
      1.6 Sidi At'ye mi verdiler bu fiyatı. Maşallah ne hızlı düşerlermiş. Yıl sonu 70 altına gelir mi ki acaba o zamana.
      '12 Hyundai Accent Era 1.4 Mode Oto. & Hyundai LPG
      Nikon D7000

Yorum

valla 80 dedıler bıraz yaparız bıseyler dedı 2 dustu cıddı alıcı gıbı olunca 3 daha dustu en son bu kadar dedıler otomotık aralıkta gelcekmıs manuel. son fıyat dedı bende son kararım almıcam dedım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
          Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
          Anlaşılan O ki GM Türkiye Test Aracını Türkiyede Otomatik Vites Araçlarla Lanse Ediyorsa, Bana Göre Bunu Sebebi Aşırı Performanslı ve Çok Yakan Araç İmajını Kırmaktır. Konfor, Rahatlık, Sessizlik ve Yüksek Digital Teknoloji İle Gönüllerde Taht Kurmak İstiyorlar Belli ki.
          Bu Kilolardaki Bir Otomatik Araçta, Şanzumanda Gerekli Yağ Basıncının Özellikle Düşük Devirlerde Sağlaması İçin Tork Değerinin Artırılması ve Aşağı Devirlere Çekilmesi Gerekliliği Aşıkardır. Ancak İlk Nesil 1.6T lerde Tork/Devir Bandının Çok Geniş (Tüm Motorlardaki En Geniş Aralık) Olduğunu da Unutmamak Gerekir. Bu; Yüksek Devirlerde Yakıt Sarfiyatı Anlamına Gelir. Yeni Nesil SIDI 1.6 nın Tork/Devir Bandını Bilmiyorum Ama Daha Az İse, Bu Araçlardan Fazla Performans Beklememek Gerekir Diye Düşünüyorum. Hele ki Otomatik Şanjıman İle
          İyi Forumlar.
          Otomatik şanzıman ile ekonomi olmuyor Insignia'da... otomatik şanzımanlar çok yakıyor... 1.6 SIDI'de 7.5lt'ye (manuel) karşılık, 9.1lt (otomatik)... artış çok fazla... bu araçta ekonomi isteyen manuel almak zorunda...
          Katılıyorum. Yazdığım Önceki Motora Göre Olan Mukayese İçerikli İdi Esasen.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
            valla 80 dedıler bıraz yaparız bıseyler dedı 2 dustu cıddı alıcı gıbı olunca 3 daha dustu en son bu kadar dedıler otomotık aralıkta gelcekmıs manuel. son fıyat dedı bende son kararım almıcam dedım
            Su yaptığını belli etmişsin baya demek ki

Ben birkaç bayi arayıp fiyat aldığımda en son 78 bin dediler standart Cosmo için. Ve hep en son fiyat olarak 78 bin dediler bayiler ağız birliği yapmış gibi. Olması gereken de bu zaten.
            Opel bayileri zamanından beri saçma sapan yok tanış yok şunun arkadaşı yok şu yok bu diye diye indirimler yaptı durdu. Ele ayağa düşürdüler güzelim arabaların piyasalarını. Şimdi sistem farklı. Alınan kararlar dolayısıyla fiyatlar ve kampanyala belirleniyor diye biliyorum ve öyle şu bayi şu indirimi yapıyor şurda bu fiyat var diyip arabanın fiyatını saçma sapan şekilde kırma dönemi bitti bitiyor.

İnşallah bu durum kısa vadede ikinci el piyasasına da yansıyacak.

Ama şöyle bi durum var ki, acı bi gerçek bu, kimse de olumlu karşılamaz bu durumu ama öyle bir milletiz ki, arabayı alırken bile bilmiyoruz ki fiyatını nasıl kıralım nasıl düşürelim. İyi de arakdaş, ya gün gelip arabayı satınca nolacak? Hep sanıyoruz ki arabayı sadece biz o fiyata aldık. Arayıp sorup soruşturup zarflar atıp daha nice insanlar var bayilerden şantaj misali fiyatlar almaya çalışan. Şurda şu fiyat bak diyip, senden alacağıma gider ordan alırım diyip indirim peşinde koşan çok insan var. Ne alırken kıymetini biliyoruz ne satarken... Lafa gelince de hakkını verelim değerini bilelim kıymetini bilelim denir... Bu mu kıymet bilmek. Arabanın fiyatı 90 binden kampanya ile zaten 80 bin bandına düşürülmüş. Bu bile aşırı bi fiyatmış gibi tepkilere neden oluyor. Anlamış değilim. Gidip başka bir markanın boş aracına aynı fiyatı verip alınca ses yok. Şu güzelim arabaya 80 bin çok. Ne ala memleket...

Bu piyasa böyle kafa yapılarıyla giderse zor düzelir.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Musteri pazarlik imkani varsa yapacaktir. Fiyatlarin degisken olmasi veya ikinci elde deger kaybi musterinin sucu degil ve olamaz. Bayi tek fiyat koyar ve hic oynama yapmazsa ikinci el fiyati da oturacaktir. Sonuc olarak suc, musteride degil distributorde.

Yorum

GÖKHAN bey hakikaten mi öyle, şaka mı yapıyorsun bizlere?

MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

gokhan mesaji yazarken uykulu imis yorum larinda yanlis kelimeler kullanmis naci hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende bugun duzune bındım hiçte fena degıl ben sahsen begendım guzelce olmuş o fıyata da gayet normal baska ne beklenebılır kı
                    ahmet

Yorum

Makyajli insignia makyajli Passat gibi olmus bes para etmez her ikiside tabi benim fikrim

Yorum

naci abi şimdi işin aslı herkesin araçlardan beklentisi başkadır... Siz gidersiniz çok memnun olursunuz bir başkası giderhiç beğenmez en güzeli herkesin kendi kararını kendisinin vermesi
                        F30 Sport+

Yorum

trim sesleri ne durumda abi yeni insigniada
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

eskisinde yok ki yenisinde olsun
                            ama 1.4 lerde var sanki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                              trim sesleri ne durumda abi yeni insigniada
                              Gayet başarılı çıtırtı pıtırtı yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bugün bizde bindik özellikle dokundum bazı yerlere şimdilik sıkıntı yok.Bizim hoşumuza gitti özellikle süspansiyonların sertliği tam oturmuş araca göre
                                2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                                2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X