Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia yı Test Ettim....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni İnsignia yı Test Ettim....

torku artmıs 10 bg düsmüs daha performaslı olması gerikiyor diye düsünüyorum..bencede otomtik vitestendir.
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

aracımı alırken biraz daha bekle(4-5 ay) dedi satış danışmanı makyajlı 2014 leri gelecek diye.
      içimden dedim ki bu görünümün daha iyisini yapamazlar diye

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
        1,4 ler ne zaman geliyor çagrı? geldigince gelip test yapacam.
        bilmiyorumki abi
        InsigniaTEAM

Yorum

kapi kollarinda anahtar girisi goremedim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            kapi kollarinda anahtar girisi goremedim
            ellerinde kalan fazla anahtar kasalarını mı değerlendirmişler :P
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

isin ozu herkesin aractan beklentisi farklidir kimisi biner cok begenir kimi biner hic begenmez) ama eski insignia ya gore biraz daha iyi satis grafigi yakalayacaginu umuyorum ben
              F30 Sport+

Yorum

teste sunulan araçlar otomatik vites mi arkadaşlar.manuel 1,6lar testte yok mu?bir de biraz gri kaldım 1,4 lpg uyumlu ve 1,6 dizel gelmeyecek mi acaba bilgisi olan var mı?
                [center]
                1.6cdti sport 
                GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                  Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
                  Kesinlikle yeni insignianın daha iyi olduğunu inkar etmiyorum..Neticede 2014 model bir insignia dan söz ediyoruz..Ancak ''daha büyük beklentilerimiz yok muydu bizim?'' şeklinde özetleyebilirim kendi yorumumu...Bu tıpkı ilk üretilen astra j ile (2009) 2013 model golfü kıyaslamak gibi..Golfe astradan daha iyi diyorlar..E heralde, arada 3-4 senelik teknoloji ve enformasyon,AR-GE farkı var...Benim demek istediğim Çağrı nın da söylediği gibi yılın otomobili olan insignia bu makyajıyla yılın otomobili olamazdı..
                  makyajlı bir otomobilden yılın otomobili olmasını beklemek yanlış olur. Bence eski Insignia'nın kusurlarının giderilmiş hali... kesinlikle almak isterim...
                  Vectra C den sonra insignia resmen devrim niteliğinde bir araç..2009 yılındaki insignia eğer yılın otomobili olmamış olsa idi,sizce bu insignia yılın otomobili olabilir miydi?

Tabi burada kişisel yorumlarımız yer alıyor..Haliyle herkesin insignia nın herşeyini sevmesi beklenemez..Ben de 2.0 cdti 4x4 flexride lı bir insignia ya binmek isterdim..Ya da babamın mesela bana almasını
                  İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Gökhan benide vazgeçiremezsin ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

1,6 motorda Otomatik vites bence onemli bir arti. Sehirde kullanim artiyor
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Turn push, touchpad'den daha kullanışlı. Klima tuşları da dokunmatik olarak yapılmış, normal düğme çok daha kullanışlı olurdu.

Bunların dışında her şey mükemmel. 203 HP'yi bekliyorum asıl ben

Yorum

Anlaşılan O ki GM Türkiye Test Aracını Türkiyede Otomatik Vites Araçlarla Lanse Ediyorsa, Bana Göre Bunu Sebebi Aşırı Performanslı ve Çok Yakan Araç İmajını Kırmaktır. Konfor, Rahatlık, Sessizlik ve Yüksek Digital Teknoloji İle Gönüllerde Taht Kurmak İstiyorlar Belli ki.
                          Bu Kilolardaki Bir Otomatik Araçta, Şanzumanda Gerekli Yağ Basıncının Özellikle Düşük Devirlerde Sağlaması İçin Tork Değerinin Artırılması ve Aşağı Devirlere Çekilmesi Gerekliliği Aşıkardır. Ancak İlk Nesil 1.6T lerde Tork/Devir Bandının Çok Geniş (Tüm Motorlardaki En Geniş Aralık) Olduğunu da Unutmamak Gerekir. Bu; Yüksek Devirlerde Yakıt Sarfiyatı Anlamına Gelir. Yeni Nesil SIDI 1.6 nın Tork/Devir Bandını Bilmiyorum Ama Daha Az İse, Bu Araçlardan Fazla Performans Beklememek Gerekir Diye Düşünüyorum. Hele ki Otomatik Şanjıman İle
                          İyi Forumlar.

Yorum

bızde ınceledık bu pazartesı gunu sade bos cosmo lıste fıyatından ınıp en son 75 e bırakırım dedı masallah dedım cıkarken 0 ınsıgnıa devrı bızım ıcın kapanmıstır dedımkı ve o yakıt tuketımı otomatıkte bana gore tamamı sehır ıcınde 12 ltden asagıya yakmaz o hantallık o vıtes gecıslerı fln yakar yanı. sunroof navı flexı koycan olcak sana 85 o paraya neler alınmazkı

alan olursada gule gule kullansın

Yorum

Öncelikle hepinize iyi geceler ben Samsun'dan Mehmet emin 18 yaşındayım size bir kaç konuda danışacaktım bizde şuan captiva var ve inş 2 ay sona yeni insignia almayı düşünüyoruz.captivayı değiştirmek istememizin sebebi daha performanslı bir araba almak ama yapılan yorumları görünce biraz ürktüm tabiki captivaya göre daha performanslı olucaktır ama 140 beygirlik araçların 170 hp liği zorlaması biraz üzücü olur bu arada düşündüğümüz modelde. Cosmo+flexiride+sunroof+ otomatik aslında Manuel'de pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama otomatikte kafam karışıyor.bu duruma aslında flexiride I'n bir nevi yardımcı olacağını düşünüyorum ama sizin gibi kullananlardan bilgi almak daha sağlıklı olur diye düşündüm
                              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                                Anlaşılan O ki GM Türkiye Test Aracını Türkiyede Otomatik Vites Araçlarla Lanse Ediyorsa, Bana Göre Bunu Sebebi Aşırı Performanslı ve Çok Yakan Araç İmajını Kırmaktır. Konfor, Rahatlık, Sessizlik ve Yüksek Digital Teknoloji İle Gönüllerde Taht Kurmak İstiyorlar Belli ki.
                                Bu Kilolardaki Bir Otomatik Araçta, Şanzumanda Gerekli Yağ Basıncının Özellikle Düşük Devirlerde Sağlaması İçin Tork Değerinin Artırılması ve Aşağı Devirlere Çekilmesi Gerekliliği Aşıkardır. Ancak İlk Nesil 1.6T lerde Tork/Devir Bandının Çok Geniş (Tüm Motorlardaki En Geniş Aralık) Olduğunu da Unutmamak Gerekir. Bu; Yüksek Devirlerde Yakıt Sarfiyatı Anlamına Gelir. Yeni Nesil SIDI 1.6 nın Tork/Devir Bandını Bilmiyorum Ama Daha Az İse, Bu Araçlardan Fazla Performans Beklememek Gerekir Diye Düşünüyorum. Hele ki Otomatik Şanjıman İle
                                İyi Forumlar.
                                Otomatik şanzıman ile ekonomi olmuyor Insignia'da... otomatik şanzımanlar çok yakıyor... 1.6 SIDI'de 7.5lt'ye (manuel) karşılık, 9.1lt (otomatik)... artış çok fazla... bu araçta ekonomi isteyen manuel almak zorunda...
                                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                                X