çok teşekkür ederim şaman bey darısı her isteyenin başına
birşey soracam belki yeri değil ama tamponda ufak çizikler var bunlar bu boya giderici kalem veya pasta cila ile giderilebilir mi yada nasıl yok edebilirim
Dört yaşında bir araba, çizikleri olması gayet doğaldır;sonuçta otuz beş bin km yol yapmış.
Eğer imkan ve fırsat varsa komple boya bakım-koruma yaptırmanızı öneririm. Sonax veya Oto King gibi kurumlar bu konuda size yardımcı olacaklardır. Zaman bulabilirseniz kendiniz de yapabilirsiniz.
Site ana sayfasında ARAÇ BAKIM&BOYA KORUMA&DETAILING Başlıklı bölümü incelerseniz ne tür malzemelerle, nasıl uygulama yapıldığı hakkında epeyce bilgi bulabilirsiniz.
arabamın arka klima çıkışı çalışıyor ancak çerçevesi yerinden cıkmış ve mekanizmada sallanıyor bunu kendim sıkabilir miyim çerçeveyi yapıştırsam sıkıntı olur mu sizce
yağmur sensörü nasıl devreden cıkarılıyor
birde 2009 edt elg larda kumandadan yan aynaları kapatma var m ben yapamadım içten ayar kısmından yapıyorum
arabamın arka klima çıkışı çalışıyor ancak çerçevesi yerinden cıkmış ve mekanizmada sallanıyor bunu kendim sıkabilir miyim çerçeveyi yapıştırsam sıkıntı olur mu sizce yağmur sensörü nasıl devreden cıkarılıyor
birde 2009 edt elg larda kumandadan yan aynaları kapatma var m ben yapamadım içten ayar kısmından yapıyorum
C1-Her türlü tamir işine girişmeden önce servise uğramanızı tavsiye ederim.
C2-Sileceği kapattığınızda yağmur sensörü devre dışı kalır.
C3-Geri viteste ayna eğme özelliği varsa, uzaktan kumanda ile aynaların kapanabilmesi gerekir. Konfigürasyon tuşu ile girip ne tür ayarlar var bakın
Bir de tavsiye; aracın kullanıcı el kitabını en az bir defa baştan sona okuyun
arabamın arka klima çıkışı çalışıyor ancak çerçevesi yerinden cıkmış ve mekanizmada sallanıyor bunu kendim sıkabilir miyim çerçeveyi yapıştırsam sıkıntı olur mu sizce yağmur sensörü nasıl devreden cıkarılıyor
C1-Her türlü tamir işine girişmeden önce servise uğramanızı tavsiye ederim.
C2-Sileceği kapattığınızda yağmur sensörü devre dışı kalır.
C3-Geri viteste ayna eğme özelliği varsa, uzaktan kumanda ile aynaların kapanabilmesi gerekir. Konfigürasyon tuşu ile girip ne tür ayarlar var bakın
Bir de tavsiye; aracın kullanıcı el kitabını en az bir defa baştan sona okuyun
teşekkür ederim kitapcığı okumaya başladım sanırım ayna olayı ygtylmz ın dediği gibi bu araç kodları radio vs onlar yok onları nereden tekrar temin edebilirim servis bu konuda yardımcı olur mu
Yorum