Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİAMA KAVUŞTUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİAMA KAVUŞTUM

Allaha şükür sonunda insigniama kavustum insignia alım aşamasında açmış olduğum http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12263.0 linkli konuyla bilgileriyle bana yardımcı olan tüm forum arkadaşlarına teşekkür ederim aracı ankaradan bir subaydan aldım ve bu vesileyle tunceliye geri dönme aşamasında 1000km yol yaptım uzun yolda da aracı test etme fırsatım oldu (resim nasıl ekleyeceğimi bulamadım yoksa resimde ekleyecem ) araç 2009 model 1.6 t edition elegance 36 bin km de boyasız değişensiz dört yasında olmasından kaynaklı önemsiz bazı plastik parçalarda aşınma var gerçekten anlatatılmayacak yaşanacak bir araç araçla ilgili değerlendirmeden önce sunu söylemek istiyorum bizim insanımz malesef arbadan anlamıyor nasıl mı en basitinden aracı çarşamba günü lojmanlara getirdim ve lojmanlardda hemen her binada araç var ve bazıları benim aldığım fiyettten pahalı arabalar passat yeni ve eski kasalardan honda civiclere kadar aracı evin önüne park ettim arada camdan bakmayı kendimden alamadım ve gördüğüm manzara şu gören herkes bir daha bakıyor ve koyduğum yerdeki araçarın yanında insignia göbekli kel ve fodul adamların yanında fitness model bir sporcunun (örnek lazar angelov) durduğu gibi duruyor Allahıma şükür iyiki bunu almışım inşallah pişmanlık duymam gelelim incelemye gözlemlerime

1. yakıt konusundan başlarsak bu konudada söylenenler hep hurafeymiş yok benzin istasyonu ararsın opete ortak olursun vs hep hayal mahsulüymüş yaklasık güzergahım ankara-sivas (sivas şehir içi 2 saatlik gezme ve mola) -gümüşhane -ertesi sabah geri dönüş- tunceli 1000km yaptım yolun bazı kısımlarında cc kullandım ama çoğunluğu manuel düzen geldim ankarda benzini opetten 4.70 veya 4.80 e almştım 275 tl lik benzin yaktı bence mükemmel biraz zorlasam sattığım gp kadar yakacak o konfor ve güce göre mükemmel

2.konfor yol tutus oarak aracın altındaki lastikler ilk alındığı günkü lastikler ondan dolayı yol tutusunu ve yol sesini olumsuz etkiledi buna ragmen yol tutusu düzgün yollarda mükemmel derecede güven verici ama bozuk satıh olan yerlerde özellikşe double olmasına rağmen yozgat sivas ve sivas erzincan arası bir kısmı bozuk satıh oan yerlerde araç yüksek hızlarda ufak kayma belirtisi gösteriyor ama korkutmuyor atacak hissi vermiyor bu yolarda sunu gördüm cc kulanılmamalı bu tip buzuk satıhlı yol kesimlerinde konforu eşim ve cocuklarla bindiğimizde eşim aracın ne büyük ve rahat olduğunu hayretler içinde söyledi belki puntodan sonra ki puntoda cok kötü değildi ama normal bir saskınlık olabilir

3. aracın anahtarları hoşuma gitmedi çok aşırı yıpranmışlar plastikleri o araca yakışmayacak kalitede aynı sekilde sıfır duran yedek anahtarda uzun ömürlü görüntü sergilemiyor

4.performansa gelirsek tam bir otoban aracı yokuşlarda bile hızını artırabiliyor şahlanması cok mükemmel hele turbo kendini hissettirdiği anda koltuğa yapışmak ayrı bir tat cok güçlü bir araç

5.aracın bazı sıradan parçaları cok dandirik malzemeden yapmışlar direksiyondaki metalik kısım arka taraf klima kanalı( ki nasıl etkinleşiyor bulamadım) ufak tefek gözle hemen görünmeyen plastik aksam o aracın kalitesine yakışmayacak malzemeden yapılmış ama genel anlamda /90 oranında sınıf standartlarında bir araç

ilk aklıma gelenler bunlar daha yazmak istediğim ve sormak istediğim cok sey var (sunu sorayım 17 inç lastik mevcut kaç hava basılıyor bınlara kitapcık cok anlasılmıyor)
    birde su resim eklemeyi söylerseniz

herkese teşkkürler

Ynt: İNSİGNİAMA KAVUŞTUM

hayırlı olsun.allah güle güle binmeyi nasip etsin.

Yorum

Hayırlı olsun ..
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Fotoğraf Ekleme Hakkında Kısa Bilgiler
        http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=4156.0

Anahtarlarında fotolarını çekerseniz yorumlayabiliriz. Bence anahtarlar düşürmedikçe, tırnak bastırmadıkça elde yıpranacak gibi değil.
        Nasıl kullanmışlar acaba... alala

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Hayırlı olsun , kazasız belasız.

Yorum

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız sürmeler nasip etsin.
            Insignia 1.6T Cosmo / Navi 800 / Isıtmalı Bej Deri Koltuk

Yorum

hepinize teşekkürler

Yorum

Yorum

çok vaktim olmadı güzel bir foto için inşallah vaktim olunca daha temiz bir foto yüklerim

anahtarlarda basılan kısımları yıpranms

Yorum

Hayırlı Olsun. Anahtar Benim de Çok Dikkat Ettiğim Bir Konu. Ancak Piyasada Sadece Plastik Kısmı Bulunuyor ve Değiştirilebiliniyor Diye Biliyorum. Bir de Lastikler Çok Önemli, Aman Dikkat.

Yorum

lastik konusunda şimdi kış lastiği alayım yazında yaz lastiği diyorum ama cokta masrafa girmek istemiyorum

Yorum

Hayırlı olsun
                        Lastik yaklaşımı mantıklı kış ile başlayın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
                          Sonunda gönlünüze göre bir araba bulmuşsunuz, çok sevindim.Güle güle, sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız temennisi ile UĞURLU OLSUN diyorum

Yorum

çok teşekkür ederim şaman bey darısı her isteyenin başına

birşey soracam belki yeri değil ama tamponda ufak çizikler var bunlar bu boya giderici kalem veya pasta cila ile giderilebilir mi yada nasıl yok edebilirim

Yorum

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Yorum

İşleniyor...
                              X