Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİAMA KAVUŞTUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİAMA KAVUŞTUM

hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

teşekkür ederim

Yorum

Hayırlı olsun
        Anahtarin kasasini degistirebilirsin ben 45 liraya degistirdim sahibinden comda var
        2015 leon fr

Yorum

güle güle eskit kardeşim,
          aman nazara değmesin, gerçekten dikkat çekiyor

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
            çok teşekkür ederim şaman bey darısı her isteyenin başına

birşey soracam belki yeri değil ama tamponda ufak çizikler var bunlar bu boya giderici kalem veya pasta cila ile giderilebilir mi yada nasıl yok edebilirim
            Dört yaşında bir araba, çizikleri olması gayet doğaldır;sonuçta otuz beş bin km yol yapmış.
            Eğer imkan ve fırsat varsa komple boya bakım-koruma yaptırmanızı öneririm. Sonax veya Oto King gibi kurumlar bu konuda size yardımcı olacaklardır. Zaman bulabilirseniz kendiniz de yapabilirsiniz.

Site ana sayfasında ARAÇ BAKIM&BOYA KORUMA&DETAILING Başlıklı bölümü incelerseniz ne tür malzemelerle, nasıl uygulama yapıldığı hakkında epeyce bilgi bulabilirsiniz.

Yorum

Tekrar hepinize tesekkür ederim anahtar konusuna bakacam otoking elazığda var gidince uğrayayım temizlik bakım konusunu okumaya başlıyorum

Yorum

arabamın arka klima çıkışı çalışıyor ancak çerçevesi yerinden cıkmış ve mekanizmada sallanıyor bunu kendim sıkabilir miyim çerçeveyi yapıştırsam sıkıntı olur mu sizce

yağmur sensörü nasıl devreden cıkarılıyor

birde 2009 edt elg larda kumandadan yan aynaları kapatma var m ben yapamadım içten ayar kısmından yapıyorum

Yorum

arabamın arka klima çıkışı çalışıyor ancak çerçevesi yerinden cıkmış ve mekanizmada sallanıyor bunu kendim sıkabilir miyim çerçeveyi yapıştırsam sıkıntı olur mu sizce yağmur sensörü nasıl devreden cıkarılıyor
                  birde 2009 edt elg larda kumandadan yan aynaları kapatma var m ben yapamadım içten ayar kısmından yapıyorum
                  C1-Her türlü tamir işine girişmeden önce servise uğramanızı tavsiye ederim.
                  C2-Sileceği kapattığınızda yağmur sensörü devre dışı kalır.
                  C3-Geri viteste ayna eğme özelliği varsa, uzaktan kumanda ile aynaların kapanabilmesi gerekir. Konfigürasyon tuşu ile girip ne tür ayarlar var bakın

Bir de tavsiye; aracın kullanıcı el kitabını en az bir defa baştan sona okuyun

Yorum

editionlarda kumandadan ayna kapatma yok aracın içinden kapatabilirsiniz
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                      arabamın arka klima çıkışı çalışıyor ancak çerçevesi yerinden cıkmış ve mekanizmada sallanıyor bunu kendim sıkabilir miyim çerçeveyi yapıştırsam sıkıntı olur mu sizce yağmur sensörü nasıl devreden cıkarılıyor
                      C1-Her türlü tamir işine girişmeden önce servise uğramanızı tavsiye ederim.
                      C2-Sileceği kapattığınızda yağmur sensörü devre dışı kalır.
                      C3-Geri viteste ayna eğme özelliği varsa, uzaktan kumanda ile aynaların kapanabilmesi gerekir. Konfigürasyon tuşu ile girip ne tür ayarlar var bakın

Bir de tavsiye; aracın kullanıcı el kitabını en az bir defa baştan sona okuyun
                      teşekkür ederim kitapcığı okumaya başladım sanırım ayna olayı ygtylmz ın dediği gibi bu araç kodları radio vs onlar yok onları nereden tekrar temin edebilirim servis bu konuda yardımcı olur mu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                        editionlarda kumandadan ayna kapatma yok aracın içinden kapatabilirsiniz
                        teşekkür ederim sanırım dediğiniz gibi yok galiba

Yorum

İşleniyor...
                        X