Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Opel İnsignia 1.6 t 170 hp Otomatik Vites Fiyat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Opel İnsignia 1.6 t 170 hp Otomatik Vites Fiyat

Arkadaşlar daha birkaç ay öncesinde sıfır cosmo donamın aracı 65.000 tl ye alınabiliyordu. Kur bir miktar arttı ancak makyajlanmış insignia nın fiyatını 85000 tl olarak tüketiye sunmak opel in pazar payını arttırmak için iyi bir strateji değil biz tüketciler için ise hiç iyi değil. Görün yıl sonu fiyatlarda neler olacak hepbirlikte izleyelim.

Yorum

Bugün antoto'ya uğradım ve çok beğendim. Birtane sunrooflu cosmo vardı 85, diyorlar ama güzel

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bugün odak a uğradım araç güzel olmuş 1.6 170 hp cosmo manuel 77500 fiyat verdiler
        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

O zaman daha arabalar yeni geldi ve Opel hemen pazarlik ile 3-4 civari indirim yapiyor bile. Yil sonu veya baharda eski Cosmo gibi 70-73 civarina gelecek gibi gorunuyor.

Yorum

Abi yazık günahtir insignia bence audi a6 bmw 320 ,520 segmentinde bi araç hem konfor hem sürüş açısindan..yukarıda abimin biri yazmiş 85bin tl dye ben ona bile tahammul edemedim 70 75 bin insignianin sadece çift eksoz gorunumu ya...70 75bine satildigini dusunursek 2014 model bi araç 5000binde 10binde 2.el olarak satacaklari tutar maks 55 bin tl olur valla yazik günah..insignia kullanan herkese syluyorum eski kasa yeni kasa abiler lütfen çok ucuza satiyosunuz araclari 2009 2010 model insignialari bi clio symbol fiyatina satiyosunuz dısarda kim nasil satiyosa satsin..en azindan biz forum olarak arabanin hakki eden paraya satalim...ki gercektende turkiyede gercektende en temiz insignialar bizim forumda mevcut...uzun lafin kisasi dinleyen ve okuyan herkese tşkkr ediyorum saygilarimla

Yorum

Kesinlikle Hakan a katılıyorum..Bu araçlar gibi araç yok piyasada..Vw alıcıları satıcıları utanmadan 100 bin TLyazıyor highline lara(ki ne varsa highlineda dknow) biz opc insigniayı bile anca o fiyatlara veriyoruz..Biraz da piyasa belirlemeli kriterleri..Serbest ekonomi,herkes serbest..Bu şuanki vectra c aracımda da var..Sadece insignia için geçerli değil..Aracı ben 22 bine almıştım..Şİmdi ilana koydum 34 bin tl ye..Konyadan alıcı çıktı 32 veririm dedi..Bu araç 10 hava yastıklı,AFL farlı,çift bölgeli dijital ve iklim kontrollü otomatik klimalı,OPC paket,hafızalı ve elektrikli koltuklar ve aynalar,elektrikli arka perde ve manel makam perdeleri vs vs vs..Ve bu araç 2004 model...Piyasasına bakın;20-30-35 arası..Yahu 99 model 2000 model ve 200-250bin km yi devirmiş af buyurun ama hoşaf gibi passatlar ile aynı fiyata satılıyor..Yazıktır günahtır hakikaten mümkün mertebe üst sınırdan verin araçlarınızı..Mercedes in alternatifi olacak bir otomobil insignia..
              İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

+1905

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
                Kesinlikle Hakan a katılıyorum..Bu araçlar gibi araç yok piyasada..Vw alıcıları satıcıları utanmadan 100 bin TLyazıyor highline lara(ki ne varsa highlineda dknow) biz opc insigniayı bile anca o fiyatlara veriyoruz..Biraz da piyasa belirlemeli kriterleri..Serbest ekonomi,herkes serbest..Bu şuanki vectra c aracımda da var..Sadece insignia için geçerli değil..Aracı ben 22 bine almıştım..Şİmdi ilana koydum 34 bin tl ye..Konyadan alıcı çıktı 32 veririm dedi..Bu araç 10 hava yastıklı,AFL farlı,çift bölgeli dijital ve iklim kontrollü otomatik klimalı,OPC paket,hafızalı ve elektrikli koltuklar ve aynalar,elektrikli arka perde ve manel makam perdeleri vs vs vs..Ve bu araç 2004 model...Piyasasına bakın;20-30-35 arası..Yahu 99 model 2000 model ve 200-250bin km yi devirmiş af buyurun ama hoşaf gibi passatlar ile aynı fiyata satılıyor..Yazıktır günahtır hakikaten mümkün mertebe üst sınırdan verin araçlarınızı..Mercedes in alternatifi olacak bir otomobil insignia..
                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
                  Sevgili Forumdaşlarım,

Bulgaristandaki Makyajlı insignia Fiyatları http://www.opel.bg/content/dam/Opel/...G_Insignia.pdf

Linkte mevcut ve 1,6 t 170 hp Otomatik Cosmoiçin hesaplarsak 1 € = 1,96 leva dır buradan hesapla aracın bg fiyatı kdv li 52 000 leva yani 26 530 € tutmaktadır. Bu rakamın üzerine +%45 ÖTV de Eklersek aracın fiyatı bu günki kur ile yaklaşık 26 530 € * 2,73 = 72 426 tl dir ve ötv li oranı 72 476 tl + 32 592 tl Ötv bedeli ile 105 068 TL etmektedir. Saygılar...
                  Hesap tamamen yanlış çünkü ÖTV tutarı VERGİSİZ ithalat fiyatından hesaplanır. Onu da bizler bilmediğimiz için yorum YAPAMAYIZ... Yani bu hesap tamamen yanlış olmuş kusura bakmayın... Zira sen KDV'li fiyattan ayrıca ÖTV almışsın... Önce KDV ve diğer vergileri düşüp ondan sonra ÖTV alman lazım...
                  1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                  X