Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Opel İnsignia 1.6 t 170 hp Otomatik Vites Fiyat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Opel İnsignia 1.6 t 170 hp Otomatik Vites Fiyat

Sevgili Forumdaşlarım,

Bulgaristandaki Makyajlı insignia Fiyatları http://www.opel.bg/content/dam/Opel/...G_Insignia.pdf

Linkte mevcut ve 1,6 t 170 hp Otomatik Cosmoiçin hesaplarsak 1 € = 1,96 leva dır buradan hesapla aracın bg fiyatı kdv li 52 000 leva yani 26 530 € tutmaktadır. Bu rakamın üzerine +%45 ÖTV de Eklersek aracın fiyatı bu günki kur ile yaklaşık 26 530 € * 2,73 = 72 426 tl dir ve ötv li oranı 72 476 tl + 32 592 tl Ötv bedeli ile 105 068 TL etmektedir. Saygılar...
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Ynt: Yeni Opel İnsignia 1.6 t 170 hp Otomatik Vites Fiyat

Bizim 1.6 t insignialar örnek veriyorum 75 bin tl civarı iken yeni çkacak olan 100 bin tl ve üzeri mi olacak

Yorum

Türkiyeye özel fiyat politikası uygulamazlarsa bg deki fiyat kdv li fiyatı türkiyede de + ÖTV olacağı için 100 bin olmasada en az 90 bin tl olur yeni motor ve otomatik şanzıman

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
      Bizim 1.6 t insignialar örnek veriyorum 75 bin tl civarı iken yeni çkacak olan 100 bin tl ve üzeri mi olacak
      '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
      '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Hesaplama yapmanıza gerek yok bayiler fiyat veriyor zaten.1.6 170hp cosmo otomatik için 86000 tl istiyorlar.Pazarlıkla 2-3 bin düşer herhalde.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

otomatiğin teknik verilerini beğenmedim...manuel ile arasında baya performans ve yakıt farkı var.

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

bu gün aracımdaki bi sorun yüzünden gaziantep teymur opel e uğradım .. yeni insignianın iç dizaynına ve dış değişikliklere baktım.. 1,6 170 bg olan donanımını bile sormadığım insigniaya 85.000 tl dediler
            [center]
            İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Valla Passat 1.4TSI 160 hp Comfortline DSG geçmese iyi olur fiyat
              yani 80 maks

Hoş A3 sedana baktım içler acısı bir araç 1.4 TSI ACT 140hp DSG ambition 93 falan dediler test sürüşü yapmadan çıktım gittim

Yorum

1.6 T Cosmo donanım A/T nin satış fiyatı max. 75 olmalı, yıl sonu kampanyası ile 72 olursa iyi satış yakalayabilirler. fakat 80-85 fiyat ile satış fazla olmayacaktır.

Yorum

Enteresan milletiz; yani hem fiyat yüksek satamaz, kampanya yapsınlar diyorsunuz, sonra da arabalarımızın 2. eli niye böyle diyorsunuz

Yorum

2. el fiyatının düşük olmasının sebebi ne yazık ki fiyatın yüksekten giriş yapıp sonra düşürülmesi.
                    2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                    2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                      yani 80 maks

Hoş A3 sedana baktım içler acısı bir araç 1.4 TSI ACT 140hp DSG ambition 93 falan dediler test sürüşü yapmadan çıktım gittim
                      Hakan abicim biliyorsunki cosmo dinanimla comfortline karsilastirilamaz cosmo nun rakibi highline bile olamaz
                      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                        Enteresan milletiz; yani hem fiyat yüksek satamaz, kampanya yapsınlar diyorsunuz, sonra da arabalarımızın 2. eli niye böyle diyorsunuz
                        Aynen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                          Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          yani 80 maks

Hakan abicim biliyorsunki cosmo dinanimla comfortline karsilastirilamaz cosmo nun rakibi highline bile olamaz
                          Gökhan Kardeşim donanım olarak sana katılıyorum ama Highline içinde de bazı ufak farklılıklar var.
                          Ama fiyatı karşılaştırırken motor şanzıman imaj ve piyasadaki algı gibi konuları da atlamamak lazım.
                          Serkan ile aynı fikirdeyim iyi bir lansman pozisyonlaması ile girip sonrasında piyasanın sihirli eli ile yukarı çıkmak (limitin dahilinde) en değerli pazarlama hareketi.
                          Ama tSI motor DSG şanzıman milyon adet araca takılırken
                          Opel'den de aynı maliyetleri yakalaması beklemez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muratezcan
                            1.6 T Cosmo donanım A/T nin satış fiyatı max. 75 olmalı, yıl sonu kampanyası ile 72 olursa iyi satış yakalayabilirler. fakat 80-85 fiyat ile satış fazla olmayacaktır.
                            Abi bunları düşünmeyin bu yönde... Bugün bi Golf 1.6 TDI bile 76 bin seviyesinde. 1.4 TSI 71 bin seviyesinde..

Şu güzelim arabayı daha da güzel hale getirdiler şahane opsiyonları standart donanımları olacak zaten. Konfor deseniz birçok iyileştirme söz konusu. Yani şimdi Yeni İnsignia 80-85 bini hak etmiyor mu allah aşkına???

Bence tam da böyle olması gerekti en başından beri. 75 bin seviyesinde olmalıydı en az. Makyajlı hali ile zaten yeni açıklanan fiyatları gayet yerinde olmuş bence. Geniş bir opsiyon paket listesi var içerikleri ve fiyatları gayet uygun. Bugün VW opsiyonlarına bile KDV+ÖTV yi bindiriyor zaten yüksek olan opsiyon fiyatlarına. Opel paketler halinde uygun fiyatlarla içeriği daha geniş olan opsiyonlar sunuyor.

Bu tür yorumlar araçlarımızın piyasasını da yeni araç alacakların moralini de olumsuz etkiler ve etkileyecektir. Boş bir CC ye 87 bin vereceğine Cosmo donanım makyajlı İnsignia ya 80 bin verecek birçok insan olduğunu düşünüyorum ben

Bugünki fiyatlar üzerinden Cosmo 1.6 T 170 HP Manuel + Flexride + Park go Paketi 85.500 TL ye geliyor ki ..... cool

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=0rnzXq4uTtE#ws
                              İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

İşleniyor...
                              X