Duyuru

Collapse
No announcement yet.

C4 1.6 THP Exclusive MCP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• C4 1.6 THP Exclusive MCP

arkadaşalar konu başlıgındanda anlıyacagınız C4 1.6 THP Exclusive MCP 2012 model arac ile takasa girmeyi düşünüyorum... bu araç hakkında bilgisi olan varmı...
    kötü ve iyi yanları.......!
    teşekkürler.....

Ynt: C4 1.6 THP Exclusive MCP

Citröen in ezelden beridir muhattap olmak istediği Alman araçlarıdır bir Fransız firması olarak..Ne alaka diyebilirsiniz ama PSA gruptan bir araç tercih etmem istense bu peugeot yerine Citröen olurdu..Teknolojileri gerçekten de abartılmamak koşuluyla taktir edilesi..Söz konusu araç da zaten fullü..Ama bana kalırsa aynı donanım ve aracın 1.6 dizeli daha makbul gibi..
    İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Bildiğim kadarıyla 156 hp turbo motorlu ve çekişi oldukça iyi, yakıt tüketimini düşük olacağını sanmıyorum, tasarımı şimdiden eskidi gibi. PSA grubu (peugeot-citroen) otomobiller artık oldukça sağlam ve sorunsuz çıkmaya başladı gibi geliyor. bende 2010 model peugeot 3008 dizel-triptronic var, 4 yaş ve 97.000 km'ye geldi, henüz hiçbir arıza ile karşılaşmadım.

Yorum

Biz de peugeot 508 1,6 Turbo otomatik var.
        Alt devir hızlanmaları şahane
        konfor olarak E segmenti ile kapışır
        ama sağlam yakar

sizin C4 çok sıkı gidecektir ve tahminim o kadar da yakmaz.
        genel olarak C4 ler dizeller de filolarda kabul edilebilinir seviyede tuttu dolayısı büyük problem çıkarmıyor diye düşünüyorum

Yorum

Bir İnsigniadan sonra Fransız arabası tatmin etmez Enes Beyi bence. Yakıt-Performans olarak tercih yapmalı. Performans aramıyorsa golf daha iyi.
          Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Kesinlikle golf'e verilen paraya yazık derdim ama satarken aldığınızdan daha yüksek fiyata satacağınız için olabilir derim

Yorum

arkadaşlar yorumlarınız icin teşekkür ederim... yakıt sorunum olacagını düşünmüyorum.. golflerin son kasa hariç diger kasalarını begenmiyorum.. görüntüsüne kalpılıp en kötü modelini almışım insignianın ama yine de aracımı seviyorum.. ama en fazla bir aracı 1 sene veya 1,5 sene kullanırım insignianın ikincieli cok kötü... yine de yok parasına vermem... o yüzden takas da daha degerli gider..

Yorum

Alacağınız c4 en dolu paket fakat benzinli sahsen psa grubundan benzınlı araba almak pek mantıklı değil insignia dan az yakmaz dizelini alırsanız büyük rahat edersiniz.Elektronık olarak arıza veren araçlardır motor olarak fena değildir.
                Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

İşleniyor...
                X