Ynt: Insıgnıa nıza tarafsız olarak not verirseniz notunuz ne olurdu?
Tasarım : 9 /10 - Ön panjurdan kırdım
Performans : 9/10 - Düşük devirdeki performanstan kırdım.
İç Tasarım : 9/10 - Bazı arkadaşlar DVD800'de film izleyemiyorlar ondan kırdım. Ayrıca navigasyonlarıda zayıf.
Yakıt : 7/10 - Malum
Servisler : 2/10 - 2 puanı bazı servislerin ve servis çalışanlarının hatırına verdim.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Tasarım : 8 /10 - Aynalarda sinyal yok
Performans : 10/10 - Performans tam puan
İç Tasarım : 6/10 - İç mekan kalitesi vasat
Yakıt : 8/10 - Emsallerine göre gayet iyi yakıyor.
Servisler : 8/10 - Şuana kadar bir sorunum olmadı.
sahiplik bakımından: 10 / 10 çünkü o benim
Tasarım : 6/ 10 ilk çıktığı günden beri önü bana bu arabanın pek çekici gelmiyor....Aynalarda sinyal yok
İç tasarım: 9 / 10 ışıklandırma ve malzeme kalitesi iyi....kullanışlı bi iç mekanı var...
Yakıt :5/ 10 aynı motorlu astra 2 litre daha az yakıyor bu aracın biraz daha hafif olması lazımdı...
Servisler : 2/10 Opelde servis anlayışıda yok müşteri memnuniyetide yok... bu konuda vw ni burdan tebrik ederim...
tasarım : 7/10 ( önü konusunda ben de tereddütlüyüm,arkada da alt takımın görünüyor olmasından şikayetçiyim )
iç tasarım : 9/10 ( navigasyon ekranı,bolca tuş,göze hoş gelen çizgiler,turn push,koltuklar,kapı içleri vs. hoşuma gidiyor )
yakıt : 7/10 ( sağ ayağıma hakim olamadığım zamanlar iyi olmuyor,ama bu konuda tek çözümün dizel bir araç olduğunu da düşünüyorum )
servisler : 5/10 ( bugüne kadar iyi ya da kötü deneyim yaşamadım eski opel araçlarımda,insignia ile henüz servis ziyaretim olmadı )
opel TR : 1/10 ( ben bu kadar kendini düşünen,bu kadar da müşterisini düşünmeyen ancak bunlar ile birlikte bu kadar gereksiz ya da düşüncesiz hareket eden bir marka distrübütörü görmedim vesselam..
Tasarım :3/10=1 puan cope tasarımlı sedan olmasına.1puanı OPC fena değil.1 puan da Opelci olduğumdan veriyorum.
Performans :7/10=3 puanı Audi ve BMW gibi rakipler karşısında geri kalmasından dolayı kestim.7 puanı 1.6 motordan Turbo sayesinde nerdeyse atmosferik 3.2 V6 motor gücü çıkarılabilmesi.
İç Tasarım :8/10=İç mekan tasarımı oldukça iyi.Ama BMW ve AUDİ kadar kaliteli durmuyor.
Yakıt :-/10=Puan veremiyorum.Her türlü yol şartında kullanıp denemek lazım.Fabrika verileri günlük kullanımla alakalı olmuyor.Fabrika verilerine göre yorum yapmak yanlış olur.
Servisler :-10/10=10 üzrinden -10 veriyorum.Yorum yapmıyorum yoksa banlanırım...
Yorum