merhaba arkadaşlar, yaklaşık 20-25 gün önce 2011 model insignia cosma 1.6T aldık. Tabiki hala araç hakkında acemilik sürecini atlabilmiş degiliz. Şon günlerde şöyle bir sorun oldu. şoför koltugunun ayarını yaparken ilk günlerde istedigim kadar ileri cekebiliyordum. ama son bir kaç gündür tuşa basında bir miktar geliyor ve daha fazla ileri çekemiyorum. Tuşa basınca tık tık diye bir ses geliyor.Bozuluşmudur acaba yoksa bir ayarı var mıdır? yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
koltuk ayarı hakkında yardım
Collapse
X
-
Ynt: koltuk ayarı hakkında yardım
tıkırtı tukurtu da geliyorsa zorlamadan servise baktırmak
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
koltugun diger finksiyonlarinda bir gariplik yok ise mekanizma saglikli calisiyor demektir ama diger fonksiyonlarinda da problem oluyorsa bir yere takilma soz konusu opabilir
birde aracin akusunun kutup basini sokun biraz bekkeyin tekrar takin ve koltuk ayarlarini yapin hala sorun var ise servise gidin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXkoltugun diger finksiyonlarinda bir gariplik yok ise mekanizma saglikli calisiyor demektir ama diger fonksiyonlarinda da problem oluyorsa bir yere takilma soz konusu opabilir
birde aracin akusunun kutup basini sokun biraz bekkeyin tekrar takin ve koltuk ayarlarini yapin hala sorun var ise servise gidin
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alprkoltugun diğer fonksiyonları derken, aşagı yukarı hareket edebiliyor geriyede gidebiliyor ama nedense bir türlü,bir noktadan sonra ileri gitmiyor. kutup başlarını söküp takacagım bu aksam,umarım olur
Yeni ayarlarınızı tekrar yapıp hafızaya almanız gerekir.Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sürücü el kitabından öğrenebilirsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: alprkoltugun diğer fonksiyonları derken, aşagı yukarı hareket edebiliyor geriyede gidebiliyor ama nedense bir türlü,bir noktadan sonra ileri gitmiyor. kutup başlarını söküp takacagım bu aksam,umarım olur
Yeni ayarlarınızı tekrar yapıp hafızaya almanız gerekir.Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sürücü el kitabından öğrenebilirsiniz.
Yorum
Yorum