Duyuru

Collapse
No announcement yet.

koltuk ayarı hakkında yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• koltuk ayarı hakkında yardım

merhaba arkadaşlar, yaklaşık 20-25 gün önce 2011 model insignia cosma 1.6T aldık. Tabiki hala araç hakkında acemilik sürecini atlabilmiş degiliz. Şon günlerde şöyle bir sorun oldu. şoför koltugunun ayarını yaparken ilk günlerde istedigim kadar ileri cekebiliyordum. ama son bir kaç gündür tuşa basında bir miktar geliyor ve daha fazla ileri çekemiyorum. Tuşa basınca tık tık diye bir ses geliyor.Bozuluşmudur acaba yoksa bir ayarı var mıdır? yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Ynt: koltuk ayarı hakkında yardım

önce kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız gerekli yardımda bulunurlar hayırlı olsun bu arada aracınız
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Yorum

peki teşekkürler.

Yorum

tıkırtı tukurtu da geliyorsa zorlamadan servise baktırmak

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

yok takırdı yada tukurdu degil sinyal sesine benzer bir ses geliyor önceden o ses, koltuk sona dayandıgında geliyordu. şuan biraz gidiyor hemen o ses geliyor

Yorum

koltugun diger finksiyonlarinda bir gariplik yok ise mekanizma saglikli calisiyor demektir ama diger fonksiyonlarinda da problem oluyorsa bir yere takilma soz konusu opabilir

birde aracin akusunun kutup basini sokun biraz bekkeyin tekrar takin ve koltuk ayarlarini yapin hala sorun var ise servise gidin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              koltugun diger finksiyonlarinda bir gariplik yok ise mekanizma saglikli calisiyor demektir ama diger fonksiyonlarinda da problem oluyorsa bir yere takilma soz konusu opabilir

birde aracin akusunun kutup basini sokun biraz bekkeyin tekrar takin ve koltuk ayarlarini yapin hala sorun var ise servise gidin
              kutup başı göründü mü yine abi

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

koltugun diğer fonksiyonları derken, aşagı yukarı hareket edebiliyor geriyede gidebiliyor ama nedense bir türlü,bir noktadan sonra ileri gitmiyor. kutup başlarını söküp takacagım bu aksam,umarım olur

Yorum

arkadaşlar kutup başlarını çıkarıp taktım ama sorun devam ediyor acaba servis bu işlemden ne kadar ücret alır malum aracı 1 ay oldu alalı maddiyata dikkat etmemiz lazım şu sıralar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpr
                    koltugun diğer fonksiyonları derken, aşagı yukarı hareket edebiliyor geriyede gidebiliyor ama nedense bir türlü,bir noktadan sonra ileri gitmiyor. kutup başlarını söküp takacagım bu aksam,umarım olur
                    Daha önce hafızaya alınmış bir ileri gitme sınırı var ise yapacağınız hiçbir şey işe yaramaz.
                    Yeni ayarlarınızı tekrar yapıp hafızaya almanız gerekir.Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sürücü el kitabından öğrenebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                      Orjinal yazı sahibi: alpr
                      Daha önce hafızaya alınmış bir ileri gitme sınırı var ise yapacağınız hiçbir şey işe yaramaz.
                      Yeni ayarlarınızı tekrar yapıp hafızaya almanız gerekir.Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sürücü el kitabından öğrenebilirsiniz.
                      koltugu ileri alamazken nasıl o konumu hafızaya alacağım anlamadım :S biraz daha açar mısın ?

Yorum

İşleniyor...
                      X