Merhaba arkadaşlar kış lastiğinde 245-40VR19 KW27 Kumho kış lastiği almayı düşünüyorum kullanan ve ya bu lastikler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yorumları benim için önemli teşekkürler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kumho kış lastiği
Collapse
X
-
Ynt: Kumho kış lastiği
daha hiç bir şikayet duymadım 19 değil ama 17 kullanıyorum gayette memnunumHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11bende bu günlerde bakıyorum önceki kışlarda kullanan var mı acxaba kumhoyu çoğunlukla iyi lastik olduğu yönünde ama sulu zeminlerde güven vermediği söyleniyor doğru mu1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11dieğer forumlarda böyle seyler söyleniyordu ama fiyat performans lastiği sanırım birde nokian var onu bilen var mı biraz daha pahalı1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
Yorum