Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ İNSİGNİA ALACAKLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YENİ İNSİGNİA ALACAKLAR

Servis Açabilmek için Satıcı olmak lazım ve teminatlar vermek lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Normalde Mayis gibi almayi dusunuyorum ama Aralik veya Ocak ayi icin ve ayrica toplu alimda ekstra bi indirim olursa ben de dusunurum. 1.6 Cosmo manuel dusunuyorum. Bu islerde tanidigi veya cevresi genis bi arkadas olursa ve ilgilenirse 1000 tl kar bile buyuk bir avantajdir.
      Hem serviste de ekstra avantaji olacak diye biliyorum.

Yorum

Vallahi normal pazarlık payları ne ben bilmediğimden yorum yapmak istemiyorum ama Opel'in pazarlığı iyidir diye aklımda kalmış. Yanlız 500'e 1000'e araba satılmaz, cidden piyasa o kadar rekabetçi oldu mu?

Müşteri olarak işin iç yüzünü tam olarak bilemiyebiliriz ama; ben zannetmem o kadar olduğunu.

Fiyat durumu ve bayiye teslim durumlarını da göz önüne alarak 1.6 Sidi Edition Elegance Active Select veya 1.6 Sidi Cosmo Active Select bende düşünüyorum. Fiyatlar istediğim tarzda gelmezse farklı düşüncelerim var tabi, hayırlısı olsun.
        '12 Hyundai Accent Era 1.4 Mode Oto. & Hyundai LPG
        Nikon D7000

Yorum

güzel fikir bende 1.6 Sidi almayı düsünüyorum.

ayrıca ismini vermeyim bir bayide satıs temsılcısı arkadasım filoda bana indirimi ala bilecegini söyledi..ayrıca iki tane 1,6 almayı düsünüyoruz kuznimle ben filoda bu ola bılırmı fıkrı olan varmı arkadaslar?
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

valla ındırım bana da mantıksız geldı lakın 2008 de peder bey gürbaşlar dan araç aldıgında %15 ındırım almıstı fakat araç gürbaşlar adına kayıtlı olmustu. yani onları kıralık filosuna ait araç gibi görünüyodu.

Yorum

yetkili satış firmaları yeri gelir.. zararına satış yapabilirler.. senelik kotaları var onları doldurdumu karlı satarlar.. genelde dolmadığı için aralıkta kota için fiyatları zarar seviyesine çekebilir... maksat kotayı doldurup senelik fabrikadan 1 milyon 500 bin tl primi (en azından) kasasına atmak....
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

karıştırılmaması gereken şudur, Ford %8 indirim yapıyorsa demekki kârlı satıyordur.
                Opel kârsız satıyor olabilir, şuan hangi bayiye araç sorsanız en dip olan aynı fiyatı verir.
                bu heryerde aynı fiyat politikasını VW grubu kârlı şekilde sağlıyor, alırsan bu fiyat almazsan kapı orada mantığı ile.
                Ama sizce Opel böyle bir yöntemle bu sabit fiyat politikasını uygulayabilir mi
                bütün bayiler kârsız/minimum kâr ile sattığını söylüyorsa ve heryer aynı fiyatı veriyorsa bence aksi ispatlanana kadar bunun doğruluk payı vardır.

Toplu alım konusunda ise, araçların hepsi aynı kişiye kayıtlı olmadığı sürece çok mümkün olabilecek gibi birşey olmadığını biliyorum
                ama ciddi rakamlar çıkarsa iş değişebilir belki.
                InsigniaTEAM

Yorum

valla herkesten degısık ses cıkmıs ben 2011 yılında ınsıgnıa 0 almayı dusunmustum fıyatı ozamanlarda 59 mılyardı lıste fıyatı 62 63 lerdeydı. pazarlıkla 57 ye fln verıyorlardı rakabetten dolayı ama satıs muduru dedıkı buyuk rakamlı arabalarda fıyatta bıraz daha asagıya ınıyoruz. 30 40 lı arabalarda 1000 1250 tl fln en fazla ınıyoruz. bır arabadan genelde 8 ıle 10.000 tl arasında kalıyor demıstı. ama pazarlık sıkı oldugu ıcın cok yalvar yakar yaptıkları zaman en az 5000 tl kalıyor demıstı. ordakı elemanların parasını cıkartmaya calısıyoruz demıslerdı. 1 arabadan genelde mınımum 5000 7000 arasında kesınlıkle karları vardır yanı.

Yorum

Ben aracı alırken (Hyundai) satış temsilcisi bana, araç satışından kar etmediklerini servisten kazandıklarını söylemişti. O zaman mantıklı gelmişti.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

insignia dizel aralık -ocak gibi gelecek arkadaşlar. bana sorarsanız en az 5 kişi bile birlikte alsak ciddi bir indirim olacak.

opel ilk çıkan modellerde genelde indirim yapmaz. aradan 3 ay geçti mi? fiyatları aşağı çeker.

biraz beklemekte de yarar var sanki!

Yorum

opel de yapsanız yapsanız erken araç almak için bi talep yapabilirsiniz bende kar marjının düşük olduğunu biliyorum
                        F30 Sport+

Yorum

Özcan KEKLİK 1.6 turbonun cosmosu 80.000 tl dedi ki 1.6 cdti ne zaman gelir gelirse cosmosu olur mu olursa kaç bin tl olur Allah bilir.
                          İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

audi a3 cam tavan+xenon ve en alt paket araç 96 bin tdı stronic... onu düşünürseniz opel yine avantajlı fiyat olarak
                            F30 Sport+

Yorum

80 bbin dolaylarinda olur cosmo 1.6cdti en bana 85 olsun ekstralarla...zafira tourer1.6cdti 70.000tl orta donanim.
                              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

1.6 sidi 170 hp manual düşünüyorum bende

Yorum

İşleniyor...
                                X