Arkadaşlar içimizde yeni insignia alacak var ise topluca hareket edip bayiden güzel bir fiyat alabiliriz. ben dizel alacağım. başka katılımcı olur ise Çağrı kardeşimiz bu işe el atabilir diye tahmin ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YENİ İNSİGNİA ALACAKLAR
Collapse
X
-
Ynt: YENİ İNSİGNİA ALACAKLAR
Şaman beyin dediği gibi kar marjları çok düşük yetkili satıcılar sene sonu primlerinde birde servisten kazançları oluyor sıfır araçlarda kar payı yok rekabet çok acımasız
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
60-70 bin liralık aractan kazandıkları sadece 200 lira mı yani
Bana pek inandırıcı gelmedı
Liste fiyatı uzerınde 5 bin lira kar payı var[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
-
Arkadaşlar Bayi ile Üreticiyi karıştırmayalım
Mutlaka Fabrika özel indirim uygulayabilir bu Fabrikanın insiyatifinde olan bir şeydir araçları bedava da verebilir o kampanya bu kampanya adında.
Doğuşta kendi çalışanlarına indirim yapıyor
bu örnekler çoğaltılabilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
zaten indirimi yapan bayi..bugün toyoto corolanın fabrikasına olan maliyeti 7.000 ila 7.500 tl arası değişiyor .satış fiyatı ise 55 ila 70 bin civarı listesine bakmadım.burdaki fiyat farkı göz önüne alınıra bayilere bu paydan en az %10 düşüyor emin olun.
biz kompresör satışı yapıyorduk liste fiyatından %17 iskontomuz vardı.liste fiyatından %17 aşağısına kadar zarasız satış yapabiliyorduk.Bu tüm makina ekipmanlarda değişir.ve isterse üretici fabrika satış adedine göre sana uyguladığı iskontoyu arttırır ve sende müşterine satış fiyatını ona göre azaltırsın.
ama böyle 300 -500 tl karlar iin kimse satış işine girmez direk servis açar..2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
Yorum