Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kışlık jant için yardim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kışlık jant için yardim

Orjinal yazı sahibi: erdo
    17 hem performans açısından hemde yumuşaklık olarak daha iyidir.
    18 ise daha şık durur
    aynen katılıyorum ihihi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xsalty_06
      kumho marka kışlık 19 lastik fiyatı 1200 takımı..
      demek bir o markayi sormamişim

Yorum

245*40*19 kışlık lastik 1200 tl.
        insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
        honda accord 2.4 Executive...

Yorum

19 jant ile Kumho kullandım geçen yıl, İstanbul da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ankara ve diğer illerde kış daha sert geçebilir düşüncesi ile 18" de tercih edilebilir.
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Bu jantların replika olmayanını nerden temin edebilirim? Ve jantları olur da bulursam, replika mı orjinal mi olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Aynen bu modelin 17'' ve 18'' olanları var biz 17'' olanını düşünüyoruz.. Modelini çok beğeniyorum, uygun fiyata bulabilirsem jantı alıp, 225/50/17 ölçülerinde bir takım da kışlık lastik alıp bu jantlarla araca takmayı düşünüyoruz... Yardımlarınıza ihtiyacım var... internette bir sitede aynı model jant var hatta jant deneme kısmı da var İnsignia için uyumlu 5x120 bijon aralığı.. Ama orda jant detaylarında Replika ATM diyor... Orjinal olmuyor o halde değil mi?

Acil yardımınıza ihtiyacım var...

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...n_in_China.jpg

http://www.carsbase.com/photo/BMW-5_..._pic_69349.jpg

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Abi o jantlar eger orjinal bmw janti ise tabiki bayiden bulabilirsin ama fiyatini hic dusunemiyorum
              InsigniaTEAM

Yorum

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu jantı insignia'ya takarsanız görüntüye hiçbir katkısı olmayacaktır. (Standart cosmo jantından çok da büyük bir farkı-daha güzel olmayacaktır) Orijinal almaya kalkarsanız da saçma sapan fiyatlara gelecektir muhtemelen. Belki takımı 3.500-4.000 TL falan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  Bu jantların replika olmayanını nerden temin edebilirim? Ve jantları olur da bulursam, replika mı orjinal mi olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Aynen bu modelin 17'' ve 18'' olanları var biz 17'' olanını düşünüyoruz.. Modelini çok beğeniyorum, uygun fiyata bulabilirsem jantı alıp, 225/50/17 ölçülerinde bir takım da kışlık lastik alıp bu jantlarla araca takmayı düşünüyoruz... Yardımlarınıza ihtiyacım var... internette bir sitede aynı model jant var hatta jant deneme kısmı da var İnsignia için uyumlu 5x120 bijon aralığı.. Ama orda jant detaylarında Replika ATM diyor... Orjinal olmuyor o halde değil mi?

Acil yardımınıza ihtiyacım var...

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...n_in_China.jpg

http://www.carsbase.com/photo/BMW-5_..._pic_69349.jpg

murat ksrdeşim bu jantları çağrının dediği gibi bmw bayisinden temin edebilirsin ancak fiyat olarak 2500-3000 euronun altında değildir, replicaları piyasada bolca mevcut fiyat olarak 1200 lira civarlarındadır, fiyattanda replicamı orjınalmi olduğunu kolaylıkla anlayabilirsin...

Yorum

Siz daha iyi biliyorsunuz abi, sonuçta kullandığınız oldu replica jant, merak ettiğim şey, önümüz kış, burada yollar deseniz ana caddeler çevreyolu vs düzeltildi ama yer yer saçma sapan derin çukurlar var.. Özellikle bazı mahalle aralarında hala çalışmalar var ki 10-15 km/h la bile anca gidilir illallah ettiriyor arabanın anasını ağlatır o yollar. Yağmur kar vs yağdığında o tür çukurlar görünmeyebiliyor. Olur da öyle bir çukura Allah göstermesin sert girdiğimiz vakit bu replica jantlar eğilme vs ya da lastiğe zarar verecek bir durum yaşatır mı? Tabi ki orjinalleri gibi asla olmaz. Ama sağlamlığı falan nasıldır.. İlk defa jant işine giriyoruz merak ettiğim şeyler bunlar..

Ben dün bir tanıdığımızın lastik/jant bayisinden fiyat aldım bu model jantlar için, 1000 TL fiyat verdiler. Kışlık lastikte ise tercihim Michelin in kışlıkları olacak büyük ihtimal. Goodyear ı da çok ısrar ettiler dün o da iyiymiş çokta satılıyor dediler ama Michelin daha ön planda tercihlerim arasında.. Ölçü olarak 225/50/17 olacak zaten ona da Goodyear marka kışlık bir takım 1800 TL fiyat aldım.

sahibinden de aynı bu jantların orjinal ürün başlığı altında 760 TL ye satılanları da var... Tabi ki o fiyata orjinal olması saçma. Yalnız kafamı karıştırdı bu durum. Burda bu jantlar için 1000 TL diye söylendi ama nette aynıları 760-850 TL arası değişiyor. 2 yıl garantili ve sıfır jantlar diye belirtiliyor internette.. Satışı yapan jant bayileri İstanbul da olduğu için oraya gelme imkanım yok haliyle.. Acaba dedirtiyor bana da bu durum.. Netten almaya kalksam sıkıntı olur mu diye düşünüyorum açıkçası.

Yine bir ilanda orjinalleri var araçtan sökme jant var bir takım, o da 1800 TL istiyor..

Replica bana sıkıntı yaşattırır mı? İnternette bu model jantlar için açıklamada Replica ATM yazıyor. Sağlam mıdır bunlar?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bir tanıdığımda yeni 5 serisi var bu üzerindeki 3. takım jant dedi. sürekli jant kırıyormuş (orijinal hem de) jantlar 19 inç

Yorum

Ben yazın kullansın diye babama corsamı vermiştim, maşallah bir döndü goodyearlarda balonlar orjinal 16 lastikleri hem de, nasıl başarmış anlamadım

Yorum

İşleniyor...
                        X