Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türk Silahlı Kuvvetleri Yeni Askerlik Süresini Açıkladı..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Türk Silahlı Kuvvetleri Yeni Askerlik Süresini Açıkladı..

TSK, 'Genelkurmay bünyesinde yapılan çalışmalarda normal askerliğin 12 ay olması uygun görülmüştür.' denildi.

Buna göre; askerlik hizmetinde uzun dönem 12 ay, kısa dönem de 6 ay olacak. Yedek subaylık süresi ise 12 ay olarak devam edecek.

ulan insan kısa dönemide biraz kısaltır , bize bi hayrı olmadıki şimdi
    www.facebook.com/mstfkls

Ynt: Türk Silahlı Kuvvetleri Yeni Askerlik Süresini Açıkladı..

bizim Ratiple Onura da bi yararı olmadı bu işin maad maad
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Asıl şuan askerde olanlar Bayram edecekler. Adamlara piyango vurdu resmen.
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Askerlik maksimum 1 ay olmalı geri kalan boşa vakit kaybı ve angarya işler.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

2002 de askere gittim benden 4 ay sonra gelen benden önce terhis oldu... iyi dua etmiştim o zamanlar )
          (yanlış anlaşılmasın duam bu kararın neden daha önce çıkartılmadığı için....)

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
            Asıl şuan askerde olanlar Bayram edecekler. Adamlara piyango vurdu resmen.
            evet 12 ayı tamamlayanların hepsi terhis olacaklar , onların şu anda yaşadığı mutluluğu yaşamak isterdim duygu olarak
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İnşallah hayırlısı ile sen de tezkereyi alırsın.
              Sayılı gün geçiyor be Mustafa. Şanlı Türk ordusundaki görevini bitirdiğinde büyük bir mutluluk yaşarsın boşuna bukadar büyütmüşüm de diyebilirsin.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bence askerlik uzamaliydi yanlış yaptilar
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  İnşallah hayırlısı ile sen de tezkereyi alırsın.
                  Sayılı gün geçiyor be Mustafa. Şanlı Türk ordusundaki görevini bitirdiğinde büyük bir mutluluk yaşarsın boşuna bukadar büyütmüşüm de diyebilirsin.
                  inşallah abi , hayırlısı . benim zaten askerliğin süresiyle ilgili bir derdim yok , ne kadar olursa gidip paşa paşa yapıcaz elbette ama gerçekten askerliğin son -90 gününü yaşarken askerdeki arkadaşların terhis olacaklarını öğrendikleri andaki mutluluğu tahmin ediyorum da kendimce, o yüzden bende o duyguyu yaşamak isterdim dedim
                  www.facebook.com/mstfkls

Yorum

ASKERLİĞE GEREK KALMADI Kİ NASIL OLSA ÜLKE BÖLÜNMEYE GİDİYOR) BENCE ORDUYU DA LAV ETMELERİ LAZIM)
                    F30 Sport+

Yorum

Vatan için yapılan herşey askerliktir bence

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Askerliği kaldırsınlar bence tam olsun...Dünya yı avucunun içinde oynatan İsrail'de kadınlar bile askerlik vazifesi öğreniyor..Tamam, ülkenin demografik yapısı ve jeopolitik konumu ile ilgili ama askerliği kaldırmaya teşebbüs ederler de bunlar..Bir el atmadıkları bu kalmıştı memlekette..Profesyonel askerlik adı altında işçi gibi askerliğe zemin hazırlanıyor..Karnını doyurma noktasında olan millet; ailesinin ve kendisinin geçimini sağlamak adına herşeyi (hırsızlık) yapacak duruma geldi..Şimdi benim anlamadığım nokta şu; ücretli askerler paraları uğruna mı askerliğini yapacak yoksa vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna mı ?
                        İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Yakında askere gidecek herkesi binbaşı-albay-general falan yapacaklar zaten, kısa-dönem uzun dönem falan da olmayacak, herkes paşa olacak. Subayların yarısı içeride zaten.

Yorum

Her yer bunların..Bakanlıklar bunların...Zabıta bunların...Polis teşkilatı bunların..Belediyeler bunların..Dershaneler bunların..Orduya giremiyorlardı bir tek..Onu da medyayı vs kullanarak çökerttiler,Türk halkının ordusuna olan güvenini sarstılar..Şimdide boşalan kadrolara kendi sakat mantık tipleri sokacaklar..Adamlar 800 bine yakın suriyeli mülteciyi ülkemize buyur ettiler..Üni çağındaki çoçuklara da istediği üni de okuma hakkı tanıdılar..Böyle bir zihniyet angry
                            İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Yorum

İşleniyor...
                              X