Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne oldu bu yeni insignia ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ne oldu bu yeni insignia ?

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
    Ford,vw ve renault gibi firmalar Türkiye pazarının kaymağını yediler angry adamların af buyurn ama 5 para etmez araçları ihya oldu..Şu güzelim insignia 1.6 dizeli hakediyor kesinlikle..Yeni makyaj tartışma konusu da olsa bizler de sonunda helalinden mercedes in alternatifi olma adayına en çok yakıştırdığım insignialara kavuşacağız..Geldikleri gibi bir de chiplersek örn 1.6 136hp 320 nm olur ~160 hp 400 nm..Bir de cosmo donanım oleyy
    Dedikleriniz güzel fakat bence insigniada kendi aracımda mercedesin sadece fiyatsal olarak alternatifi donanırsak olarak aşağı kalır degil hatta fazlası bile var o rakamlara cıkamayınca genelde c serisi cla serisi hedefliler insigniaya e serisi meraklıları latitudeye geçiş yapıyor cok gördüm bu olayı ama aradaki büyük fiyat farkları sadece armasal malesef...
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Yorum

Şöyle bir durum da var; yıllık geliri örn 1 milyon dolar olan biri, ihtiyaçları ve ailesi de olduğunu düşünürsek harcamalarına göre bir E class ya da BMW M7,M5 3.5 Xdrive alamaz..(Alabilmesi için geleceğini de şimdiden araba için kiralaması,yani kredi çekmesi lazım..) Bu yüzden mercedes ve bmw ye binemeyecek ise o kadar pahalı olmayan ama yine en az onlar kadar donanımlı ve kaliteli bir otomobil kullanabilir..Bunlardan benim de en fazla değer verdiğim yukarıda da belirttiğim gibi insignia seri başı olmalıdır..C5 olur,passat olabilir..Ancak bir de yıllık geliri 20-25 milyon(ya da daha fazla) dolar birisi elbette citröen c4,ford mondeo almaz...Gider, makam şöförlü,10bini rahat bulan kaskolu bmw ya da mercedes d sınıfı ya da daha büyük araçlardan kullanır..
      Bunu şundan dolayı yazıyorum; yani kapitalizm dünyayı öyle bir içine almış ki; dışına çıkılamıyor..Yani parana göre ev,araba,kıyafet,yiyecek,tatil beldesi,televizyon vs vs var..Aslında özde hepsi aynı..Senin de söylediğin gibi armasını söktükten sonra aşağı yukarı büyük oranda aynı donanımlar,aynı performans..
      İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Şöyle bir durum da var; yıllık geliri örn 1 milyon dolar olan biri, ihtiyaçları ve ailesi de olduğunu düşünürsek harcamalarına göre bir E class ya da BMW M7,M5 3.5 Xdrive alamaz..(Alabilmesi için geleceğini de şimdiden araba için kiralaması,yani kredi çekmesi lazım..) Bu yüzden mercedes ve bmw ye binemeyecek ise o kadar pahalı olmayan ama yine en az onlar kadar donanımlı ve kaliteli bir otomobil kullanabilir..Bunlardan benim de en fazla değer verdiğim yukarıda da belirttiğim gibi insignia seri başı olmalıdır..C5 olur,passat olabilir..Ancak bir de yıllık geliri 20-25 milyon(ya da daha fazla) dolar birisi elbette citröen c4,ford mondeo almaz...Gider, makam şöförlü,10bini rahat bulan kaskolu bmw ya da mercedes d sınıfı ya da daha büyük araçlardan kullanır..
        Bunu şundan dolayı yazıyorum; yani kapitalizm dünyayı öyle bir içine almış ki; dışına çıkılamıyor..Yani parana göre ev,araba,kıyafet,yiyecek,tatil beldesi,televizyon vs vs var..Aslında özde hepsi aynı..Senin de söylediğin gibi armasını söktükten sonra aşağı yukarı büyük oranda aynı donanımlar,aynı performans..
        Yıllık geliri 1 milyon dolar olan birisi (aylık 83 bin 500 dolar ki bu da aylık 165 bin TL eder) neden Mercedes alamasın ki? Benim aylık 165 bin TL gelirim olsa Mercedes'in kralına binerim... Dediğinizi anlamadım bu konuda... aylık 10 bin TL geliri olan biris bile Mercedes C serisine binebilir...
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Haklısınız,onu 250 bin dolar olarak da değiştirebilirz...Alma ihtimalini de söyledim zaten ama yaşantısı olan göre olan biri için normal koşullarda,kasmadan bu araçlara ulaşmasının mümkün gibi görünmediğini söylemek istedim..Hatta ''ihtiyaçları ve ailesi de olduğunu düşünürsek harcamalarına göre'' diye belirttim..Bir de farkı daha net ortaya koymak adına yıllık geliri epic araçlar alabilme yeterliliğine sahip gelirlerden de örnek verdim.. ..Şimdi ben misal vectra c ye ancak binebiliyorken benim yaşımda araba koleksiyonuna başlayan (model araçtan bahsetmiyorum) insanlar var..Benim söz ettiğim bunlar..Şimdi böyle biri neden gidip de arabanın kralını almak varken opel senatör, renault 11 vectra c alsın ki?Sözüm ona.. Yoksa amaç mercedes alma değil yani diyeceğim...
          İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Artık Yeni Nesil Insignia lar Türkiye Pazarına Girmeli. Gidip Canlılarını Görüp, Test Drive larını Yapmalıyız. GM in Türkiyedeki Stratejisi; 2. El Fiyatlarının Düşük Olmasını Gerekli Kılıyor Olsa Dahi Daha İyi Olana Daha Ekonomik Olarak Sahip Olmak İsteyen, Ama Bilinçli Ama Bilinçsiz Bir Çok Müşteri Aynı Segmentteki Başka Markalara Kaçmamalı. Örneğin Bilinçli Olduğumu Düşünen Bir Tüketici Olarak Ben;
            - Esasen SAAB Tasarımı Olup, Motor Teknolojilerinin Dahi 9-5 Versiyonu İle Bire Bir Aynı Olan Çok Sağlam Bir Şasi ve Yürüyene Sahip Bir Araca Bindiğimi Biliyorum.
            - Çok Düşük Vergilerle Bindiğim 1,6T 180 Beygirlik Aracıma (En Geniş Tork Bandı Aralığına Sahip..!!), Turbosuz Olarak Bu Günki Teknolojilerle Yaklaşık 2.4 Litre Hacim le Binmek Zorunda Olduğumu ve Bu Durumda Aracın Sahip Olacağı Yaklaşık Yakıt Sarfiyatını, Ödemek Zorunda Olacağım Vergileri, Biliyorum.
            -Diğer Markaların Piyasaya Sundukları Farklı Özelliklerinden Dolayı Başlarına Gelen Kronik Arızaları, Biliyorum.
            -Hele ki Bazı Markaların Bir Dünya Para Karşılığında Piyasaya Sundukları Bom Boş Araçları da, Biliyorum. Ancak Tercihlerine Tamamen Saygı Duyduğum ve Saygı Duyulması Gerektiğini Düşündüğüm Bu Markaların Sahiplerinin, Araçları İle İlgili Başlarına Gelen Olumsuzluklardan, Onca Parayı Döktükten Sonra Hiç Bahsedemediklerini Daha Çok Biliyorum.
            Çünkü Kusursuz Teknoloji Yoktur...
            Özetle GM Türkiye, Türkiyede Sahip Olduğu Opel in Marka Değerini Korumak İstiyorsa, Bence Yeni Insignia yı Bir An Önce Lanse Etmeli.
            İyi Forumlar.

Yorum

Sizin ornekleriniz baya uc olmus o zaman bizim insignia almak icin 1ml dolar yillik para kazanmamiz lazim )
              Ben 5000tl evlerine para girip mercedes c serisi sifir arac alan birkac kisi taniyorum.
              Ayrica 1ml dolar yilda kazanan birisi herturlu arabaya ferrari bentley lamborghini gibi ust araclar haric hepsinede biner
              Bence alinan arac 12 aylik hane gelirini gecmemelidir.
              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Vakit ayırıp yorum yazmışsınız da ıskaladığınız bir yer var benim ifade etmek istediğim burada;''milyon dolarlar ile duş alanların insignia mı alacağını sanıyorsunuz?''du..İnsanların keselerine göre otomobiller,evler,malikaneler,adalar,mars ya da ay'da araziler var..Ömrü hayatı boyunca hiç otomobil sahibi olamayacak olan da var,brabus,bentleyle köpeğini gezdiren de..Bu forumda bir şey daha ilgimi çekti..ilginçtir daha askerliğini yapmayan arkadaşlarımda bile 1.6 T insignia var ihihi kapitalizmden söz ettim ben yani özetle..Konuyu toparlayayım; insignia, muhattabı olan ama 2 katı fiyatlara satılan mercedesler kadar donanımlı,tasarım sahibi ve performanslıdır..Ancak mercedesin hitap ettiği müşteri portföyü belli,opelin belli..

Yorum

Sonuçta ben de aylık 50.000 TL kazansam ben de insigniaya binmem, gidip 5 serisi falan alırım. Bazı insanlar da vardır, otomobilin hiçbir önemi yoktur. Ayda 100.000 TL de kazansa gidip insignia-linea vs alabilir, hiç fark etmez. Zevk meselesi sonuçta

Yorum

Vakit ayırıp yorum yazmışsınız da ıskaladığınız bir yer var benim ifade etmek istediğim burada;''milyon dolarlar ile duş alanların insignia mı alacağını sanıyorsunuz?''du..İnsanların keselerine göre otomobiller,evler,malikaneler,adalar,mars ya da ay'da araziler var..Ömrü hayatı boyunca hiç otomobil sahibi olamayacak olan da var,brabus,bentleyle köpeğini gezdiren de..Bu forumda bir şey daha ilgimi çekti..ilginçtir daha askerliğini yapmayan arkadaşlarımda bile 1.6 T insignia var ihihi kapitalizmden söz ettim ben yani özetle..Konuyu toparlayayım; insignia, muhattabı olan ama 2 katı fiyatlara satılan mercedesler kadar donanımlı,tasarım sahibi ve performanslıdır..Ancak mercedesin hitap ettiği müşteri portföyü belli,opelin belli..

Bu tamamen marka değeri ile ilgili... Yoksa aracın kalitesi müşteri portföyünü çok fazla etkilemiyor...
                    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

• Ynt: Ne oldu bu yeni insignia ?

1.6 dizel insignia veya astranın geliş tarihi ile ilgili kesin bilgisi olan var mı?
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                        1.6 dizel insignia veya astranın geliş tarihi ile ilgili kesin bilgisi olan var mı?
                        Orjinal yazı sahibi: Insignia

Görünürde insignia için 1.6 dizel henüz yok...

Yorum

TV 8 de şu anda tanıtım var. Frankfurt otoshow dan
                          Yeni Insignianın ilk çıkan versiyona göre 2700 adet parça değişikliği varmış.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Opel müdürü 1.6 dizel için hafif yeşil ışık yaktı bakalım umudu yitirmeden bekliyoruz
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                              Hey Maşallah insanın parası olması iyi be Nurettin abi istediği şeyi yapabiliyor . Para olsa yeni gelen Modelinin en full modelini özel yapım yaptırırdım Ali abininki gibi 600 beygir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SivaslıBerat
                                Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                                Hey Maşallah insanın parası olması iyi be Nurettin abi istediği şeyi yapabiliyor . Para olsa yeni gelen Modelinin en full modelini özel yapım yaptırırdım Ali abininki gibi 600 beygir
                                Herşeyim hayırlısı be kardeş.
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X