1,4 ler eskiye göre 4 bin tl bir artıs var 1,6 ise eski fyata aynı 1,4 ler neden fiyatı artmıs acaba acaba? 1,4 ler LPG limi gelecek acaba LPG den dolayımı fıyatı eskiye göre artmıs?
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Hayir benzinli versiyonu gelicek.Her yeni gelen kasada bir miktar zam yapiyorlar fakat bunlar liste fiyati elbet liste fiyati uzerinden indirimler olacaktir bir miktar
Sırf 1.6cdti 140 hp yüzünden zafira alasım var,opel diğer modellere de getireydi şu motoru.
Bugun Opel Odaktan satis temsilcisi mayista insignia ya gelecegini soyledi
2014 mayısmı? opel odak 2014 te gelecek demıstı gecen hafa bana.
besiktas opel gercekte bir arakadasım var bu gun onla görustum yarın sabah izmire gidecegini söyledi insignia egitimini almaya gidecegini söyledi bayramdan sonra satısa sunulacagını söyledi.
bazı baiyler esi modleri satmak icin 2014 isret edıyorlar. ama bayramdan sonra kesin gelıyor bızım canavarlar )
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Icini cok begenmeye basladim ya fiyat cok iyi ya 68den ciksa 1.4lerin piyasasi baya senlenir bence fiyatlar asla pahali falan degil bugun citroen c5lerin fiyatlarina baktim saka gibi
Bence o fiyatlar Cosmo için olmalı, hiçbir marka yeni diye fiyatlarını bir anda 10.000Tl arttırmaz, Makyajlandı bu araba yenilenmedi ki ayrıca. Liste tamamiyle açıklanırsa anlarız bakalım.
eskiden makyaj yapınca sadece görünüm değişirdi, belki ufak tefek farkedilmeyecek donanım değişikliği yapılırdı.
ama makyajlı Insignia'da donanımda ciddi değişiklikler var, fiyat artışını normal buluyorum ben
Bence o fiyatlar Cosmo için olmalı, hiçbir marka yeni diye fiyatlarını bir anda 10.000Tl arttırmaz, Makyajlandı bu araba yenilenmedi ki ayrıca. Liste tamamiyle açıklanırsa anlarız bakalım.
eskiden makyaj yapınca sadece görünüm değişirdi, belki ufak tefek farkedilmeyecek donanım değişikliği yapılırdı.
ama makyajlı Insignia'da donanımda ciddi değişiklikler var, fiyat artışını normal buluyorum ben
Donanımları görseydik keşke ona göre yorumda bulunmak daha doğru ama, ya fiyatın üstüne indirim gelecek, ya donanımlar artacak, bana kalırsa donadım artması güzel birşey ama, "yeterli"nin üstünde bir donanım seviyesi de eski Edition&Edition Elegance donanımında, o para civarınca araç almak isteyeni bozar. Ne olursa olsun fiyatı ucuz gösterecek bir alt donanım "da" sunulmalı, yoksa "Insignia 68.000'den başlıyor" u duyan kaçar.
Cosmo'da standart 8" iki adet renkli ekran olacak, buda touchpad'de standart olacak demek. sadece bu sistem bile başlı başına bir ton paradır bence
Edition'da bile 4" renkli ekran olacakmış, Opel donanımı yine bol bol serpiştirmiş arabaya
Insignia d sinifinda en iyi arabalardan biri olmasina ragmen d sinifinin en ucuz ilk 3 aracindan biridir o yuzden fiyatlar 68den baslarsa hakettigi degeri bulur bence
"dokunmatik ekran sayesinde düğme karmaşasından kurtulan........."
Edition um Olmasına Rağmen, Konsol Bana Göre Uçak Kokpiti Gibi. Gayet Memnunum. İlk Kez Insignia ya Binen ve Sağ Koltuğa Oturanın Yüz İfadesini Okumak Çok Keyifli Oluyor..
"dokunmatik ekran sayesinde düğme karmaşasından kurtulan........."
Edition um Olmasına Rağmen, Konsol Bana Göre Uçak Kokpiti Gibi. Gayet Memnunum. İlk Kez Insignia ya Binen ve Sağ Koltuğa Oturanın Yüz İfadesini Okumak Çok Keyifli Oluyor..
Yorum