Arkadaşlar eylülde gelecek dediler ekime kaldı. Ne zaman gelecek bu insignialar ve motor seçenekleri hakkında en güncel bilgi nedir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ne oldu bu yeni insignia ?
Collapse
X
-
Ynt: Ne oldu bu yeni insignia ?
Fatih bey siz nerden biliyosunuz belge varmi elinizde ?2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Dun bir arkadasla ayak ustu sohbetimizde esnaf bir tanidigi yeni insignia aldığını söylüyor. Ben arac türkiyeye gelmediğini belirttigim halde ortak bir noktada bulusamadik dayanamadım yeni aracin fotolarini gosterdim evet bu arac diyor. Ve araci 76 binliraya almis2015 leon fr
Yorum
-
gecen hafta iki opel bayisiyle görüstüm biri 2014 gelecek dedi digeri ekim ayında dedi daha dogursu bayilerin de pek bilgileri yok bu konuda.kac aydir bekliyorum ama kimse kesin bisey diyemiyor.** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrbencede ön ödeme yapıp almıştır** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Dun bir arkadasla ayak ustu sohbetimizde esnaf bir tanidigi yeni insignia aldığını söylüyor. Ben arac türkiyeye gelmediğini belirttigim halde ortak bir noktada bulusamadik dayanamadım yeni aracin fotolarini gosterdim evet bu arac diyor. Ve araci 76 binliraya almis** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXEn güncel bilgi sizde Bayram sonrasına gelecek biraz daha sabır** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
zafira tourer başlangıç fiyatı 70.000tl 1.6cdti 136hp manuel http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...le-models.html2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
muhtemelen insigniada aynı fiyat periyotlarında olur.yani 80.000tl ye sunroof+afl+flexi sistemli bir insignia 1.6dizel alınabilir...bence fiyat makul....passat 1.6tdi highline 90.000 tl2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
Yorum