Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia için son karar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia için son karar

arkadaşlar foruma yeni katıldım..belki bu konuyu açmam sacma olabilir .çünkü bu konu hakkında bir hayli bir konu açılmış ve ben bu konuların çoğunu inceledim ...insignia için lpg uyumu ...arkadaşlar uzun zamandır 1.6 t ,180 hp cosmo almayı planlıyorum.kendimi baya bir buna şartlandırdım ..başka hiçbir araçta gözüm yok ..ama bu lpg işi kafamda devamlı soru işareti olarak duruyor ....dizel almak içinde bütçe yetersiz ..forumda ki konuların çoğunu inceledim.kullanan arkadaşların yorumlarında bazıları memnun bazıları memnun değil ...işte bu yüzden kafam karma karışık..lpg uygulaması yapan arkadaşları aradım..prinsin yağlamalı kitinden taktırdığımızda herhangi bir sıkıntının olmayacağını ifade etti ..bir diğeride zaten bu sübabların lpg takılmasada ileride eriyeceğini ve lpg nin sadece biraz da bu işi hızlandıracaığını söyledi ..ben sübab değişiminide göze alıyorum ama kesin çözüm olurmu ..artık son kararımı vermek zorundayım .o yüzden siz kullanıcı arkadaşlara sormak istiyorum. yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler

Ynt: insignia için son karar

Normal Lpg siz araçlarda sübap erimesiyle ilgili bu güne kadar hiç mesaj yazılmadı yanlış anlaşılmasın.

Lpg Tercih ve şans meselesidir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Normal Lpg siz araçlarda sübap erimesiyle ilgili bu güne kadar hiç mesaj yazılmadı yanlış anlaşılmasın.

Lpg Tercih ve şans meselesidir
      abi sanırım o konu lpg ustasının işgüzarlığı sanırım .artık herşeyi göze alıp bir kumar oynayacağız sanırım

Yorum

Öncelikle seçtiğiniz araç ve motor seçeneği süper bir tercih

LPG taktırıp memnun olmayan var mı bilmiyorum, şahsen ben de aynı araç kullanıcısıyım ve yaklaşık 1000 km önce taktırdım %35-40 tasarruf yapıyorum. Şimdilik her şey çok güzel. Ama asıl sıkıntımız şimdiki mutluluğumuz değil de ileride sorunlarla uğraşıp uğraşmayacağımız. Fatih Beyin de bahsettiği gibi sübap değiştiren LPGsiz araç da forumda bilen yok. Sizin de dediğiniz gibi bu bir tercihtir, ben taktırdm.

Yakıtı daha az olduğundan 1.4T da iyi bir tercihtir. Bunu da düşünebilirsiniz.
        1.6T COSMO karbon siyah
        17 FT 925'idi

Yorum

uğur bey yorumunuz için teşekkür ederim .aslan besleyen boğazına katlanır hesabı .ilerde çıkacak süpriz masrafları göze almak zorundayım sanırım ..1.4 .bir ara düşündüm ama olursa 180 bg olsun dedim ..ama 1.4 dü lpg taktırmadan kullanabilirim sanırım aslında tekrar değerlendirmek lazım

Yorum

Ben LPG taktırdım. İmzamda mevcut olan sistem... çok memnunum... performans hiç azalmadı diyebilirim... araç gayet güzel gidiyor...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Ben prins kullanıyorum şuan memnunum

Yorum

Lpg yi taktırmak bir maliyet, diyelim herşeyi göze aldık taktırdık. binerkende güzel % 40 tasarruf ettik (en iyi ihtimalle) bir yıl sonra atıyorum lpg ile 50.000 km yaptık (hiç sorun çıkarmadı varsayalım) bu aracı satmak istediğimizde kime ve kaça satabiliriz. totalde maliyeti kar zarar hesabını iyi yapmak lazım , lpg"de 50 bin yapmış insignia nasıl satılır kim alır? sitede bir çok arkadaş pırıl pırıl, düşük kmli gözü gibi baktıkları araçlarını aylarca satamazken. Ama diyosanız ben satmam sonuna kadar kovalarım oda size kalmış şansa kadere.
                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                X