Arkadaslar 1 kaç haftadır bakıyorum insignia alacam cosmo olsun fiyat pahalı deilmii daha kelepir nasıl düsürürrümm gibi bakıyorum aramızda nasıl olurda fiyat kırarım tarzında bir sürü muhabbet dönüp duruyorr.. insignia team arkadaşlarımm hepimiz zaten bu gibi soru soran kişilere gerekli yardımcı olmak için cevapları veriyoruz yardımcı olmak adına .........
Benim sahsi düsüncem araçlarını satlığa çıkaran kişiler zaten fiyat özellik telefon gibi bilgileri yazmışş bir aracı alacaksan öncelikle sahibi ile görüseceksinn.. aracı göreceksinn. 3 aşağı 5 yukarı araçların belli bir değeri piyasası var zaten..
İNSİGNİA ya ya bineceksen 3üne 5 ine bakmıcan.. yoksa paran burada kafa ütülemicenn.. millet 80bin tl ye bindiği aracı 40bin tl ye verecek öylemii YOKK böle bişeyy bu fiyat muhabbetleri kabak tadı verdi artıkk
Kusura bakmasın kimse üstüne alınmasın benim düsüncelerim böylee
Benim sahsi düsüncem araçlarını satlığa çıkaran kişiler zaten fiyat özellik telefon gibi bilgileri yazmışş bir aracı alacaksan öncelikle sahibi ile görüseceksinn.. aracı göreceksinn. 3 aşağı 5 yukarı araçların belli bir değeri piyasası var zaten..
İNSİGNİA ya ya bineceksen 3üne 5 ine bakmıcan.. yoksa paran burada kafa ütülemicenn.. millet 80bin tl ye bindiği aracı 40bin tl ye verecek öylemii YOKK böle bişeyy bu fiyat muhabbetleri kabak tadı verdi artıkk
Kusura bakmasın kimse üstüne alınmasın benim düsüncelerim böylee
Yorum