Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARMUDUN SAPI ÜZÜMÜN ÇÖPÜ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARMUDUN SAPI ÜZÜMÜN ÇÖPÜ

Arkadaslar 1 kaç haftadır bakıyorum insignia alacam cosmo olsun fiyat pahalı deilmii daha kelepir nasıl düsürürrümm gibi bakıyorum aramızda nasıl olurda fiyat kırarım tarzında bir sürü muhabbet dönüp duruyorr.. insignia team arkadaşlarımm hepimiz zaten bu gibi soru soran kişilere gerekli yardımcı olmak için cevapları veriyoruz yardımcı olmak adına .........
    Benim sahsi düsüncem araçlarını satlığa çıkaran kişiler zaten fiyat özellik telefon gibi bilgileri yazmışş bir aracı alacaksan öncelikle sahibi ile görüseceksinn.. aracı göreceksinn. 3 aşağı 5 yukarı araçların belli bir değeri piyasası var zaten..
    İNSİGNİA ya ya bineceksen 3üne 5 ine bakmıcan.. yoksa paran burada kafa ütülemicenn.. millet 80bin tl ye bindiği aracı 40bin tl ye verecek öylemii YOKK böle bişeyy bu fiyat muhabbetleri kabak tadı verdi artıkk
    Kusura bakmasın kimse üstüne alınmasın benim düsüncelerim böylee

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Ynt: ARMUDUN SAPI ÜZÜMÜN ÇÖPÜ

Bu tür alış veriş mantığı milletimizin benliğine işlemiş yapacak birşey yok hep bana hep banaa diyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bu tür alış veriş mantığı milletimizin benliğine işlemiş yapacak birşey yok hep bana hep banaa diyoruz

Haklısın abii... mutlaka herkes einden geldiğince yardım etmek istiyorr ama D sınıfı bir araç alınacaksa sıfırını alma taraftarıyımm... yoksa o varmıydı bu yokmuydu surası söyleydi burası böyleydi deyip durursun araç maraçta alamassın vereceğin 40bin Tl ye aldığın araçtanda illaki bişey çıkar zaten zevk alamazsınn..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
        Arkadaslar 1 kaç haftadır bakıyorum insignia alacam cosmo olsun fiyat pahalı deilmii daha kelepir nasıl düsürürrümm gibi bakıyorum aramızda nasıl olurda fiyat kırarım tarzında bir sürü muhabbet dönüp duruyorr.. insignia team arkadaşlarımm hepimiz zaten bu gibi soru soran kişilere gerekli yardımcı olmak için cevapları veriyoruz yardımcı olmak adına .........
        Benim sahsi düsüncem araçlarını satlığa çıkaran kişiler zaten fiyat özellik telefon gibi bilgileri yazmışş bir aracı alacaksan öncelikle sahibi ile görüseceksinn.. aracı göreceksinn. 3 aşağı 5 yukarı araçların belli bir değeri piyasası var zaten..
        İNSİGNİA ya ya bineceksen 3üne 5 ine bakmıcan.. yoksa paran burada kafa ütülemicenn.. millet 80bin tl ye bindiği aracı 40bin tl ye verecek öylemii YOKK böle bişeyy bu fiyat muhabbetleri kabak tadı verdi artıkk
        clapclap aynen katılıyorum sana kardeşim
        [center]
        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Haklısın abii... mutlaka herkes einden geldiğince yardım etmek istiyorr ama D sınıfı bir araç alınacaksa sıfırını alma taraftarıyımm... yoksa o varmıydı bu yokmuydu surası söyleydi burası böyleydi deyip durursun araç maraçta alamassın vereceğin 40bin Tl ye aldığın araçtanda illaki bişey çıkar zaten zevk alamazsınn..
          Herkes sıfır almaya kalkarsa sizin araçlar elinizde patlar ama
          Sizin söylediklerinize tamamı ile katılıyorum sıfır alma konusu hariç.Çünkü ben 9 tane araç değiştim şimdiye kadar ve hepsi 2.el idi.ama şunu söyliyeyim hepsinden ettiğim zararların toplamı insigniadan ettiğim zarar kadar olmadı.O kadar hevesle aldığım araç sırf bu muhabbetler yüzünden 2.el almış olmama rağmen baya bir zarar etmeme yol açtı.
          Şimdi keşke diyorum insigniayı şuanda alıyor olsaydım açıkcası insignianın değeri acayip düştü.2-3 yaşında full insignia sıfır clio parasına geldi yazık günah gerçekten..
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Çok doğru söylemişsiniz.

Yorum

İnsignia sahibi olmak isteyen forum dışı arkadaşlara yardımcı olmak tabii ki güzel bir şey;ancak bu iyi niyetli davranışımızın suiistimal edilmesine izin vermemeliyiz diye düşünüyorum.
              Hele ki, bunu yaparken forumdaşlarımızın satılıklarını kötülüyorsak daha da yanlış. Neredeyse full+full arabaya 59.000.- tl fiyat yazılmış; çok pahalı diyoruz.Aynısını 53.500.-tl'ye başkası aldı filan gibi örneklemeler yapıyoruz, buna ne gerek var? Fikrini söylemişsin, pahalı demişsin, ötesine gerek yok ki. Yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar? Bir gün o satılıklar listesine biz de girebiliriz, öyle değil mi?

Hem, ben şuna da inanıyorum; damdan düşmeyen, damdan düşmüşün halinden anlamaz. Bir satılığın kıymetini en iyi bilecek kişi de satandır.
              Senin de işine gelirse alırsın,gelmezse 'hayırlı müşteriler' der ilerlersin

Yorum

Arkadaşlar bende katılıyorum fikirlerinize. Zaten Opelin politikaları bizim araçların ikinci elini öldürüyor, birde bizim gibi kullanıcıların muhabbeti tuz biber oluyor.
                Hakikaten bizim aracın ikinci elinin clio fiyatında olması ne acı bir durum.
                Ayrıca 59000 bine satılan araç hakikaten bi içimlik su. Inanın benim aracı almamış olsam gözü kapalı alırım o aracı. Hakikaten kelepir denebilir. Ama ne yazıkki bizim milletin inanılmaz ve anlamsız "iyi araba" anlayışı yüzünden o fiyata alıcı bulmakta zorlanıyor. Înanın bazen takas öneresim bile geliyor ama ....
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

bence insignia pahalı diyenler biraz honda civic fd6 kasanın ikinci el ilanlarına bir baksınlar ben insignia almayı düşünmeden önce bütçem itibariyle civic tercihimdi ve baya arastırdım sonra biraderim destek cıkınca onunda tavsiyesiyle insigniada karar kıldım inşallah bayram sonu bende insignia sahibi olacam pahalılık iki taraflı satıcı malını ucuza veriyorum der alıcı ne kadar az para ödersem okadar iyi der ama tarafsız bakarsak ben suan alıcı pozisyonundayım bence piyasa dalgalı ancak fiyatlar pahalı değil d segment bir araç için uygun dedğim gibi 2009 model elegance donanım fd6 kasa temiz civiclere bakın alanlar o dönemde aracı 42ye aldılar simdi 43 44 arası satıstalar ve bu arac satılıyor 38 39un altındaki civicler hep kazalı boyalı km cok yüksek donanım olarak zaten insg yanından bile gecemez

Yorum

Arkadaşım önceki kasa civic (sanırım 2009 modeldi) 0 km olarak 32.000 TL'ye aldı, sağını solunu çarptı, çizdi, 3 yıl kadar kullandı 33.000 TL'ye sattı. Bu nasıl bir iştir aklım ermiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                      Arkadaşım önceki kasa civic (sanırım 2009 modeldi) 0 km olarak 32.000 TL'ye aldı, sağını solunu çarptı, çizdi, 3 yıl kadar kullandı 33.000 TL'ye sattı. Bu nasıl bir iştir aklım ermiyor.
                      Ben 35 bin TL'ye 2009 yılında 0 km Fiat Bravo Emotion (full modeli) 1.6 multijet araç aldım ve 33 bin TL'ye 1 hafta önce sattım... 3 parça lokal boyası vardı. Kazası yoktu... Fiyatlar artınca 2. el de arttı maalesef...
                      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Insigniaların niye dipte o zaman? 2. el değerlerinde bi insigniaların mı artmıyor?

Yorum

Insigniaların niye dipte o zaman? 2. el değerlerinde bi insigniaların mı artmıyor?
                          1.6T motorlar çok yaktığı sanılan bir motor olduğu için insanlar uzak durmaya çalışıyor. Ayrıca ilk çıktığı yıllarda LPG uyumu olmadığı ve o dönemlerde takılan LPG sistemlerinin motoru erken bitirdiği için 2. eli kötü gidebiliyor. Yoksa bu aracın başka hiç bir olumsuz tarafı yok...

Aslında şu anda 0 km bir Insignia'yı 69-70 bin TL'ye veriyor bayiler...Varsın 2. eli 55-56 bin TL olsun... az mı? Ben 2012 model Focus için 52 bin TL'ye pazarlık yaptım ve almak üzereyken başkası erken davranıp o fiyata almış... sıfırı 62 bin TL idi... 10 bin TL düşmüş 1 senede... Unutmayalım ki fiyatı yüksek olan araçlar daha çok değer kaybederler... Piyasada çok temiz 2012 model C180'ler var 80-85bin TL'ye... sıfırı ise 116 bin TL mesela... gerisini siz düşünün derim...
                          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

ben tam 1 yıl önce 70.500 TL'ye almıştım, bugün aynı donanımlısı 78.000 TL civarında sanırım, araba 2.300 km'de, satmaya kalksam 60.000 TL veren olmaz sanırım. Gerçi dert etmiyorum. Bazı insanlar her şeyden kar etmeye çalışır, her kuruşun hesabını yapar (böyle bir arkadaşım var

Yorum

ben tam 1 yıl önce 70.500 TL'ye almıştım, bugün aynı donanımlısı 78.000 TL civarında sanırım, araba 2.300 km'de, satmaya kalksam 60.000 TL veren olmaz sanırım. Gerçi dert etmiyorum. Bazı insanlar her şeyden kar etmeye çalışır, her kuruşun hesabını yapar (böyle bir arkadaşım var
                              Aracınızın donanımı ve paketleri neler?

Yorum

İşleniyor...
                              X