Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insingnia uzmanlarina sorum,fiyat fazla degil mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insingnia uzmanlarina sorum,fiyat fazla degil mi

uzman değilim ama aracın fiyatı gayet iyi bence de.ben de baktığım kadarıyla bu donanımı olmayan 50000 tlye insignialar var ki bu araç baya dolu hem de 2012 model.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Yorum

Bu arac bencede bu parayi eder gayet dolu ve temiz bu fiyata bosline passat bile alamazsiniz.
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

ilginize tesekkur edrim...
        ne yazik ki prestijin simgesi insingniali olamadim

insingnianin kucuk kardesini aldim..sunroof navi cosmo dizel 2012

20000 de. 57000 liraya

hepinize kazasiz belasiz yoculuklar dilerim

Yorum

Yeni araciniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin bisey komigime gitti 59bin tl ye agzina kadar dolu 13binde insignayaya oldukca pahali diyip,57bin tl ye 20binde astra almaniz
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

hayırlı olsun ama ygtylmz forumdaşında dediği gibi tuhaf bir karar vermişsiniz

Yorum

soyle desem yilda 15. 000 km yapiyorum

tek sorun yakit

tabi prestij sahibi olmakicin bazi fedakarliklar yapmak lazim

ben simdilik yapamadim

insingniadan eksigi saniyorum fleksi sasi

tabi heybeti ,prestiji ,de eklemeli

Yorum

tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşalah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  Yeni araciniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin bisey komigime gitti 59bin tl ye agzina kadar dolu 13binde insignayaya oldukca pahali diyip,57bin tl ye 20binde astra almaniz

Evet bu banada biraz saçma gelmişti ama LPG dönüşümü ile insignia alabilirdiniz...
                  1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

hatalı bır kara o para astraya verılmez bence ne kadar dolu olursa olsun
                    2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: demirkirans
                      ilginize tesekkur edrim...
                      ne yazik ki prestijin simgesi insingniali olamadim

insingnianin kucuk kardesini aldim..sunroof navi cosmo dizel 2012

20000 de. 57000 liraya

hepinize kazasiz belasiz yoculuklar dilerim
                      Öncelikle hayırlı olsun. Tabii karar da para da sizin. Ama bende şaşırdım ? Yılda kullanımdan kaynaklanan 3000-3500,₺ lik bir fark var ama bence değer

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Mevcut fiyatlar ile dizel 6lt benzinli araç 11lt yaksa 4 bin tl fark ediyor her sene... 3 senede 12 bin tl eder... Bu da az bir para değil...
                        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Tekrar söylüyorum belki ama: Mustafa Bey'in araç bi içimlik su. ( bana göre) ben araba almamış olsam gözü kapalı alırdım o aracı.

Tereddüdü olan aracın direksiyonuna bi otursa vazgeçemez bence.

Allah kaza bela vermesin, güle güle binin arabanıza. Ama ben olsam 55000'e 2. El astra alacağıma 59000'e İNSİGNİA'mı alırdım, paşa paşa havalı havalı ayrıcalıklı imrenilecek bir arabaya binerdim
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Herkesin kendine göre bir düşüncesi oluyor. Herkes kendine göre haklı... Almış artık güle güle binsin

Yorum

Merhaba herkese ilandaki araç benim bilgecem yorumun için teşekkürler... Ağustos başı temmuz sonu gibi satma kararı almıştım yıl sonuna doğru bir iş kurma ihtimalimden dolayı. daha sonra ihtiyacım kalmayınca madem niyetine girdim satayım dedim ilanı kaldırmadım. konuyu açan arkadaşla görüştüm (Burda başlık açtığından haberim yoktu bu arada) 57yi kabul etmedim daha sonra kendisine başka bir teklif sunmak için aradığımda araç almıştı hayırlısı olsun tekrar... insigniada öyle genel bir problem var fiyat konusunda gelen rakamlar komik 51 ler 53 ler çok var tabi 57 teklif edenlerde oldu. genel problem yakıt benim yaptığım görüşmelerde ... yakıt ama neyle kıyasladığınıza bağlı dizelle bir kere hiç bir benzinli aracı kıyaslayamazsınız mantık dışı bu... benzinlilerle kıyaslarsak bu aracın fabrika değeri yanlış hatırlamıyorsam eğer 10.4 ş.içi toyotasından walkvagena kadar benzinli 1.4 ler 1.6 lar kaç yakıyor peki.... net hatırlamıyorum ama corolla 9 lu birşey olmalı... insignia ile corolla değil abisi avensis hiç bir konuda yarışamaz.... benim yakıt tüketimim (km sayacını sıfırlamamdan geçen süre 1200-1300) pendik üsküdar sabah mesai akşam mesai dönüş trafiğinde 10.6 ile 11 lt arasındaydı.... bana kalırsa bu rakam benzinli bir araç için gayet makul .... 58 den aşağı satmak gibi bir niyetim asla yok tok satıcılıkta değil malımın değerini biliyorum çünkü.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                                Mevcut fiyatlar ile dizel 6lt benzinli araç 11lt yaksa 4 bin tl fark ediyor her sene... 3 senede 12 bin tl eder... Bu da az bir para değil...
                                fakat aynı opsiyondaki benzinli ve dizel insignia arasındaki fark ta 20000 sizin hesaba göre 5 sene de kapanır 5 sene sonra serviste dizelin bakım masrafı ve benzinlinin bakım masrafında benzinlinin avantajı ortaya çıkar satarkende dizeliniz muhtemelen 100bini geçeceği için alıcıların kafasında soru işaretleri olacak "acaba ????"

Yorum

İşleniyor...
                                X