Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Opel Insignia :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2014 Opel Insignia :D

http://www.youtube.com/watch?v=uyLAw569ZEA#ws

Dışında pek değişiklik yok bence. Ama iç mekanda acayip değişiklik ve donanım farkı var

Ynt: 2014 Opel Insignia

Arkadaslar daha once cok konusulmus bu konu ben daha yeni görmenin heyecanıyla direk paylastım sonra arama yaptım

Yorum

Aynalara yine sinyal koymamışlar halbuki amerikan versiyonlarına koymuşlar.avrupaya bunu bir yenilik diye bir sonraki kasada koyacaklar sanırım.ama içi güzel olmuş gerçekten.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Araba bir ekrandan oluşmuyorki.Tanıtımı çok dandik olmuş.Zaten bu tür donanımlara ulaşma maliyeti günümüzde çok ucuzladı.2-3 yıl önce görüntü donanımlarına ve bilgisayarlara verdiğimiz paralar ile bugünküler aynı değil.Aldığımız karşılıklarda.Bu özelliği 2 yıl önce arabalarına koysalarda bir anlam ifade ederdi.Artık basit araçlarda bile bu sistemler var.İnsignianın hem markasına hemde fiyatına yakışmıyor.Sinyali de 2 yıl sonra linealarda görünce koyacaklar sanırım.
        Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

bence güzel olmuş
          F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
          X