Duyuru

Collapse
No announcement yet.

C 180 mi ,cc mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: C 180 mi ,cc mi

Çevremdeki dostlarıma da sizin gibi danıştım, öncelikle benim gönlüm cc den yanaydı ancak ezici bir çoğunluk c180 çıktı,istişarede hayır vardır deyip yönümü c 180 avangarde AGM ye yönlendirdim, temiz 2012 -2013 10-15bin arası araştırmalara başladım.bu arada bizim araçların piyasası nedir.(1.4 elagance edition, yeni stil paket+necvoks navigasyon dvd beyaz 24500 km de )

Yorum

Benim düşüncem C180' nin yüzü artık çok eskidi, 100TL' ye çok dolu bir CC almak mümkün..
      Ancak 2. el m paket bir 3.16 da bulunabilir diye düşünüyorum. M olmasada spor paketlerde görünüş açısından aşağı kalır değil ve 3.16, C180 ve CC ye göre daha ekonomiktir en azından

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38606347/detay
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        Benim düşüncem C180' nin yüzü artık çok eskidi, 100TL' ye çok dolu bir CC almak mümkün..
        Ancak 2. el m paket bir 3.16 da bulunabilir diye düşünüyorum. M olmasada spor paketlerde görünüş açısından aşağı kalır değil ve 3.16, C180 ve CC ye göre daha ekonomiktir en azından

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38606347/detay

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Tercihleriniz arasında c180 2012-13 yeni iç dizayn diyorum

Bmw de demişler çarşı karışsın audi A4 de gider ihihi
          örnek:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30003742/detay

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Alakasız bir tartışma olmuş Örn: sigara biri malboro diğer LM
            kesinlikle C180 derim.

Yorum

Öncelikle şuna karar vermelisiniz.

Orta sınıfın üstü bir arac mı ? Yoksa üst sınıfın altı bir araç mı ?

[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

Ben yine kesinlikle c180 1.8 motor yeni makyajlı amg derim. Hem az yakıyor hem içi cc kadar geniş ARKADAN ÇEKİŞ veeeee ne olursa olsun mercedes ikinci elide daha iyi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Kesinlikle makyajlı CGI motorlu AMG ya da Fascination C serisi. Donanım konusunda kesinlikle CC'den aşağı olmaz.Donanımı cosmo ile karşılaştırırsanız biraz aşağıda kalıyor fakat çok fark yok.
                  Şu an 1.8 CGI aracım var bundan önce 1.6T Cosmo aracım vardı. Performansları nerdeyse aynı ama arkadan itiş daha keyifli. Şehir içinde yakıt tüketimleri aynı, şehirler arasında 7 vites sayesinde %20 daha az yakıyor.

CC sonuçta Passat'tan fazlası değil görüntü itibariyle daha sportif, CC'ye kesinlikle o kadar para verilmez

Yorum

size tamamen katılıyorum... mercedes her zaman mercedes'tir...
                    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BABOLİ
                      Insıgnıa
                      dün açıklanan paketten benim insignaya devam edip eşime renault capture almam çıktı vatana millete hayırlı olsun ))

Yorum

İşleniyor...
                      X