Duyuru

Collapse
No announcement yet.

C 180 mi ,cc mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• C 180 mi ,cc mi

arkadaşlar , 16 aydır kullandığım 2012 1.4 insignia mı değiştirme kararı aldım, ancak 2 araç arasında kararsızım, c 180 AMG mercedes ve cc benim gönlüm cc den yana ama aile ve çevre 180 diye bastırıyor. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim . iki aracında artıları eksileri şimdiden teşekkürler.(cc sıfır c180 ikinci el olacak üst limitim 100 bin olduğundan)

Ynt: C 180 mi ,cc mi

0 olacaksa tabi ki cc.

Yorum

Hem içi daha geniş, hem daha dikkat çekici. mercedesin bir albenisi kalmadı artık

Yorum

Aynı ikilmei ben de yaşamıştım. Benim şahsi tercihim kesinlikle CC olacaktır. Hem donanım, hem de sınıf olarak 180 den üstün bir araç. Daha seri ve oldukça dikkat çekici bir araç. Hele C180 lerin ilk çıkan 5 ileri şanzımanla sunulan 1.6 benzinlileri ile CC nin motor ve şanzımanı bence kıyaslanmaz. Birbiri ile yapılan karşılaştırmaları okursanız genellikle aynı şeylerden bahsediliyor. Mercedes elbette mercedestir ancak cc de yabana atılacak bir araç değil.
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Ikisinide test surusu yapin zaten mercedesi secceksinizdir
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Her köşe başında c180 görmekten sıkılmadıysanız mercedes.Sıfır olması ve daha hoş gelen yeni tasarımı ile CC derim ben.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Herşeyden önce sıfır araç alacaksınız ,ben test ettim cc gerçekten çok başarılı bir araç tavsiye ederim.Muharrem daha ayrıntılı bilgi vericektir bende ona danışmıştım zamanında
              2016 w205 AMG

Yorum

Acik mavi fume gibi bir rengi var cc nin iste o interlagos jantlarla birlikte.... c180 2014 te kasa degisiyor
                F30 Sport+

Yorum

arka koltuğa 3 kişi oturmayacak ise cc sıfır olduğu için alınabilir.
                  ama şu bir gerçek ki mercedes e binmek her zaman ayrıcalıktır c sınıfı dahi olsa.
                  malzeme kalitesi ve prestiji daha yüksek bence.kendi adıma ben tercihimi mercedes ten yana yapardım..
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

cc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                      arka koltuğa 3 kişi oturmayacak ise cc sıfır olduğu için alınabilir.
                      ama şu bir gerçek ki mercedes e binmek her zaman ayrıcalıktır c sınıfı dahi olsa.
                      malzeme kalitesi ve prestiji daha yüksek bence.kendi adıma ben tercihimi mercedes ten yana yapardım..

c serisi d segmenti araçtır..
                      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

C sınıfı derken mercedesin c sınıfını (C klasse) kastediyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                          C sınıfı derken mercedesin c sınıfını (C klasse) kastediyor
                          +1
                          mercedesin C sserisini kastetmiştim sınıf olarak yazmışım yanlış anlaşılmış.
                          genelde mercedes için e serisinden aşağısına binmeyeceksin derler ama hiçte öyle değil C seriside bence D sınıfı araçlar arasında ilk başı çeker.
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

http://www.teknoseyir.com/88589/prem...l-aksesuar-mi/

izlemenizi tavsiye ederim bence cc c serisi merc amiyane tabirle fakir mercedesi (ha ben alacak kadar zengin değilim)

Yorum

c180 yerine CLA alternatif olabilir ama her ikisi içinde kalıte anlamında pek iyi şeyler söylemiyorlar cc fena değil fakat biraz daha eklenerek daha iyi araçlar alınabilir
                              Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

İşleniyor...
                              X