Duyuru

Collapse
No announcement yet.

C 180 mi ,cc mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: C 180 mi ,cc mi

Ben ilk defa bir alman otomobil dergisinde bir alman otosunun aşağılandığını, dalga geçildiğini gördüm, o araç da mercedes CLA

Yorum

Listede yok ama benım tercıhım BMW F30 316 olurdu

[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

aşağılanan teste c180.de konulmalı o zmn aynı platformun aracıdır ikiside a180 ve c180 malzemelerı kullanılmıştır araçta şasede buyuk ıhtımalc180 olması lazım tıp audıdekı a4 a5 kardeslıgı gıbı
        Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Aşağılanmanın esas sebebi arka koltuklara kimsenin oturamamış olması idi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alper_J
            Listede yok ama benım tercıhım BMW F30 316 olurdu

Aynen bence 3.16 bakin derim
            2015 leon fr

Yorum

316 bence iyi bir bmw ama cla iyi bir mercedes değil bence...
              F30 Sport+

Yorum

C180 1.8 motor 7 ileri oto vites süper olur

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Öncelikle motor seçenekleri önemli ben c180 almazdım donanım olarak dolu bir araç değil amcamda mevcut c180 11-13 arası durgun trafikte tüketim ve geniş degil koltuklar rahatsız cc cok güzel bir araç bence markaya aldanıp cok para verip az sey almak dogru degil sokakbası c180 var bir albenisi kalmadı sahsen herkeste olan aracı almam sevmiyorum nedense ama ben 3.20ied bakmanızı öneririm çok keyifli bir araç 1.6 cc 170 hp/ ccmi c180 mi derseniz cc derim ben.
                  2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                  Gerçek pilot

Yorum

ama 3 serisinin boş olanları (küçük jantlı ve m paket olmayanı vs) berbat duruyor, o tip bir araçtansa c serisi amg çok daha iyi görünüyor.

Yorum

Tabi ki insignia biturbo cosmo liste 107 de
                      100 bırakacak bir babyiğit bayi vardır bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
                        Öncelikle motor seçenekleri önemli ben c180 almazdım donanım olarak dolu bir araç değil amcamda mevcut c180 11-13 arası durgun trafikte tüketim ve geniş degil koltuklar rahatsız cc cok güzel bir araç bence markaya aldanıp cok para verip az sey almak dogru degil sokakbası c180 var bir albenisi kalmadı sahsen herkeste olan aracı almam sevmiyorum nedense ama ben 3.20ied bakmanızı öneririm çok keyifli bir araç 1.6 cc 170 hp/ ccmi c180 mi derseniz cc derim ben.
                        1.6 motorlar yakıyor doğru yakın arkadaşımda 1.8'i var şehiriçi 7,5-8 civarı yakıyor hızlanmasıda bizden iyi ayrıca amg hiçte boş değil bence 100 ₺ alınacak en iyi araç

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

BMw tercihlerim arasında yok, c 180 1.6 düşünüyorum,1.8 artık üretilmiyor.

Yorum

Insıgnıa

Yorum

Bence makyajlı kasa c180 amg... zira makyajlı kasa 7 ileri ve motor daha ekonomik olan direkt enjeksiyonlu... ayrıca start stop var... eski makyajsız kasalarda bunlar yok...
                              1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Kalbinizin sesine kulak veriniz.. Kötüyse ona kızarsınız :P
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X