Merhaba arkadaşlar bugün yine rahatlık battı bana !!! arabamda değişikliğe gitme kararı aldım yani şuan beyaz olan aracımı kırmızı mat kaplatma yaptırmayı düşündüm tavan siyah opc panjur sizce nasıl olur sizin fikirlerinizi almak isterim kadir olsaydı kardeşim hemen yorum yapardı neyse onuda ararım artık
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİAMA KIRMIZI MAT KAPLAMA NASIL OLUR
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİAMA KIRMIZI MAT KAPLAMA NASIL OLUR
Orjinal yazı sahibi: FacomXparlak kırmızısı güzel oluyor ama matta enteresan bir yaklaşım olur diğer taraftan kaplama kaynaklı sorunlarla uğraşırsın
Yorum
-
bence mad iyi durmaz eger mercedesdeki gibi olacaksaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Bu mat renkler ilk yapılınca farklı ve güzel görünüyor ama kısa zaman sonra sıkıcı ve modası geçmiş gibi oluyor orjinaliteden çok uzaklaşıyor harcanan paralara değmez.. tabi bu benim fikrim.2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Çağrı parlak kırmızı tavan siyah olarak bir fiyat çıkar abine
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
Yorum