Allah razı olsun arkadaşlar,yakın bır arkadaşımın arkadaşına gıttı aracım,bındık gezdık hasta oldu,son hali 500 hp(+-) 1,5 bar gayet keyıflı ıdı,ama bıktım artık ıkı yıla yakındır uğraştım toplam 4 -5 ay bınebıldım,baktım modıfıye bana gore degıl bu kadar olmusken hemen sattım...
çok emek verdin abi arabaya neyse hayırlısı olsun bugun bulusmada opc5000 i görebilicekmiyiz
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
ALİcim hayırlı ugurlu olsun şimdi sırada ne var bakım beni zorlıyacak bişey olsun bari ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Allah razı olsun arkadaşlar,yakın bır arkadaşımın arkadaşına gıttı aracım,bındık gezdık hasta oldu,son hali 500 hp(+-) 1,5 bar gayet keyıflı ıdı,ama bıktım artık ıkı yıla yakındır uğraştım toplam 4 -5 ay bınebıldım,baktım modıfıye bana gore degıl bu kadar olmusken hemen sattım...
Alan da veren de, verdiklerinin aldıklarının hayırını görsünler de 500 hp nedir?
Uçak mı, otomobil mi?
Alan da veren de, verdiklerinin aldıklarının hayırını görsünler de 500 hp nedir?
Uçak mı, otomobil mi?
alman yapımı +türk gücü %50 yerli ,asfalta giden uçak
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum