Duyuru

Collapse
No announcement yet.

trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
    Başınız sağolsun..

Yazdıklarınızı okuyunca kahroldum..Zira 2 yıl kadar önce bende abimi bir trafik kazasında kaybettim..

Anneanneniz için Allah'tan rahmet,dayınızda ve kızınız için de acil şifalar dilerim..Size de sabır ve metanet dilerim..
    Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.
    Başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Geceleyin iyi aydınlatan farların ne kadar önemli olduğunu da böylece yeniden fark ettik sanırım. Belki de dayınızın kullandığı araç standart halojen farlı bir araçtı, bu yüzden lastiği son anda fark etti. Ben artık geceleri peugeot'yu standart halojen farlarla kullanırken körlemesine gidiyorum gibi hissediyorum.
      Umarım kızınız en kısa zamanda sağlığına kavuşur, insan yavrusunun hastalanmasına dayanamaz.

Yorum

başınız sağolsun. yaralılarınıza da Allah'dan acil şifalar diliyorum. inş. bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

Yorum

Abi neler anlattın, ben burda okurken tansiyonum düştü. Allah'ım kimseye böyle acılar yaşatmasın, böyle sınamasın.
          Kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun. Geri kalanlara da acil şifalar dilerim...
          (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Basiniz sagolsun. Allah geride kalanlarada acil sifalar ve sabir versin. Yazdiklarinizi okurken gercekten cok kotu oldum benzer bir olayi 2002 senesinde bende yasadim. Yarali olan dayimi 4 ayri hastaneye sevk ettiler ve en son gonderildigi hastenede ic kanamadan dolayi kaybettik.Actigimiz davalar hala sonuca varmadi. Tekrar buyuk gecmis olsun Rabbim tekrarini yasatmasin...

Yorum

İşleniyor...
            X