Duyuru

Collapse
No announcement yet.

trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Fatih Bey arkadaşımızın ailesinin başından ağır bir trafik kazası geçmiş, kaza için yapılabilecek birşey yok, kazadır olur, fakat zaten arkadaşımızın mağdur olduğu kısım hastaneler. Hastanelerin (devlet hastanelerinin) ne durumda olduğunun farkında değildim. Haziran ayında gördüm, sağlam giren hasta çıkar resmen. Hastanelerde çalışanlar tabi ki bizim sizin gibi insanlar fakat hastanelerin başındaki başhekimler, sağlık sisteminin başındaki bakanlar işlerini düzgün yapıp denetleseler bütün bu rezillikler yaşanmaz. Arkadaşımız yerden göğe kadar haklı, biz hangi yüzle avrupa birliğine gireceğimizi umuyoruz

Yorum

Vefatınız için çok üzüldüm. Allah rahmet etsin inşallah. Hastalarınıza da acil şifalar dilerim. Başınıza gelenler hakikaten çok elim ve sıkıntılı durumlar. Aynı durumda ben de olsam inanın ben daha beter isyan ederdim diye tahmin ediyorum. Siz yine sabır ve metanetli davranmışsınız.
      Maalesef bazı hastanelerimiz oldukça güzel hizmet sunarken bazılarında da bu tarz istenmeyen durumlarla karşılaşılabilmekte. Gönül isterki bu durumlar hiç olmasın ama maalesef vicdan insan vs faktörler bu konuda oldukça etkili. Şimdi eğer oradaki sağlık personelinden biri gelip burada kendi yorumunu yazsa inanın onunda bir sürü haklı tarafını bulabilirsiniz. Tabiki bu yaşadıklarınızın bahanesi hiçbir şekilde olmayacaktır.
      Sistem kendi içerisinde bozukluk ve aksaklıklarla birlikte geliyor maalesef, yada sistemi bizzat uygulayanlar tıkıyorlar.
      Eğer bir hekim olarak yardımım olabilirse elimden geleni yapmayı isterim.
      Geçmiş olsun dileklerimle...
      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
        allah şifa versin bu ülkeyede adam akıllı doktor bosuna dövmüyorlar bunları malesef coğu duygusuz paracı
        Lütfen yorumlarınızı yazarken genellemeden kaçınınız ve daha dikkatli olunuz. Bir meslek gurubu ve mensuplarını bu tarzda genelleyerek rencide edecek derecede yargılamanız yanlış. Bahsettiğiniz tarz doktorlar olabildiği gibi işini hizmet için yapan bir sürü hekim arkadaşımız da mevcut.
        Neticede hekimler de insandır. Ben size öyle anılar anlatırım ki inanın o hastaları boğazlayasınız gelir. Ama önemli olan o değil. Her mesleğin sineye çekmek zorunda olduğu olaylar olur ve olmalıdır da. Her mesleğin kendine göre zorlukları da muhakkak vardır.
        Saygılarımla...
        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
          Fatih Bey arkadaşımızın ailesinin başından ağır bir trafik kazası geçmiş, kaza için yapılabilecek birşey yok, kazadır olur, fakat zaten arkadaşımızın mağdur olduğu kısım hastaneler. Hastanelerin (devlet hastanelerinin) ne durumda olduğunun farkında değildim. Haziran ayında gördüm, sağlam giren hasta çıkar resmen. Hastanelerde çalışanlar tabi ki bizim sizin gibi insanlar fakat hastanelerin başındaki başhekimler, sağlık sisteminin başındaki bakanlar işlerini düzgün yapıp denetleseler bütün bu rezillikler yaşanmaz. Arkadaşımız yerden göğe kadar haklı, biz hangi yüzle avrupa birliğine gireceğimizi umuyoruz
          Bahsetmiş olduğunuz hastanelerin başındaki başhekimler, sağlık sisteminin başındaki bakanlar da bizim güzel ülkemizin insanları yani birilerinin amcası,abisi,babası vs..

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok büyük geçmiş olsun,

Hastanelerimizin durumunu çok iyi anlatmışsınız.

Bence bu yazıyı mutlaka Başbakanlığa ve sağlık bakanlığına defalarca gönderin.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Annane'niz için Başınız sagolsun. Yaralı hastalarınıza Allah acil şifalar versin..
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Öncelikle başınız sağolsun, Anneannenize Alla'tan rahmet, siz geride kalanlarında sabırlar vermesini dilerim.
                Yaşadıklarınız çok zor ve sıkıntılı şeyler, Rabbim kimseyi böyle güçlüklerle, acılarla sınamasın inşallah. Yavrunuza ve diğer yakınlarınıza Allah' tan acil şifalar dilerim.
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Öncelikle başınız sağolsun, hastalarınıza da acil şifalar dilerim, Allah onları size bağışlasın, bir an önce sağlıklarına kavuşurlar umarım. Okumak bile çok zor geldi

Yorum

Başınız sağolsun..

Yazdıklarınızı okuyunca kahroldum..Zira 2 yıl kadar önce bende abimi bir trafik kazasında kaybettim..

Anneanneniz için Allah'tan rahmet,dayınız ve kızınız için de acil şifalar dilerim..Size de sabır ve metanet dilerim..

Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.
                    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                      Başınız sağolsun..

Yazdıklarınızı okuyunca kahroldum..Zira 2 yıl kadar önce bende abimi bir trafik kazasında kaybettim..

Anneanneniz için Allah'tan rahmet,dayınız ve kızınız için de acil şifalar dilerim..Size de sabır ve metanet dilerim..

Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.
                      Allah Rahmet eylesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ceng kardeşim başınız sağolsun Allah kimsenin başına böyle olaylar getirmesin inanın cok üzüldüm
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Anneannenize Allah'dan rahmet,babanız anneniz kızınız ve dayınız için acil şifalar dilerim... Cidden olmayacak bir rezillik çekmişsiniz. Okurken içim titredi. İnşallah en kısa sürede bu süreci atlatırsınız...
                          '12 Hyundai Accent Era 1.4 Mode Oto. & Hyundai LPG
                          Nikon D7000

Yorum

1000 lerce çok geçmiş olsun yaşadıklarınıza çok ama çok üzüldüm gerçekten(
                            F30 Sport+

Yorum

Başınız sağolsun, yaralılarınıza acil şifalar. Maalesef ülkemizde ki sağlık sistemi çok kötü durumda. Büyük şehirlerde bile devlet hastanelerinde doktor bulmak, bulsanızda sırasının gelmesi pek mümkün değil. Nerdeyse her şeyde olduğu gibi bir tanıdığınız yoksa, hastaneye ciddi bir şeyden girdikten sonra çıkmanız pek mümkün olmuyor.

Yorum

iyi dilekleriniz için sağ olun. bugün kızımı kafasında ki kırıklar için götürdüm. sonuçlar hem iyi hem kötü. kafasında 5 tane kırık var ama cerrahi müdehalenin imkansız olduğu yerlerde olduğu için kendi kendine kaynamasını bekleyeceğiz. tabi bu süre zarfında kafasına darbe gelmemesi için gözümüz gibi bakacağız. aramızda göz doktoru varsa eğer bilgi verebilirmi. kırıklardan bir tanesi gözünün arkasında sinirlerin geçmiş olduğu koridor duvarlarından birinde, bu kırığın ilerde bir sıkıntı yapma olasılığı varmıdır?

bir-iki arkadaşımız doktor ve hemşirelerden yakınmış. ama benim yaşadığım sıkıntı personelle alakalı değil çünkü hastaneler koca koca ama içerisinde deneyimsiz genç arkadaşlar var onlarında sayısı çok az. başlarında deneyimli doktorlar yok çünkü sağlık da bir politika ve rant aracı hatta en güzel rant araçlarından biri. bu arada imzaladığım boş senetlerin sayısını bilmiyorum çünkü trafik kazalı hastalar ücretli hasta görünüyorlarmış adamlar senet imzalatmadan ne ameliyat yapıyorlar nede bir müdehale.

hastalarımız biraz düzelsin her türlü hakkımızı arayacağız gerekli yerlere şikayetlerimizi bildereceğiz.
                                avukatımız aracılığı ile savcı bey'e de danışarak karayollarını mahkemeye verdik çünkü yolda bariyer, uyarı levhası, ışıklandırma ve en önemlisi yollarda denetim yok. kazanın oluş sebebi önden giden bir kamyonun tekerinin yolun ortasına düşmesi. daha doğrusu yama lastik kullanmak yasak olmasına rağmen yama lastik kullanan bir kamyonun yaması yük ve sıcaktan dolayı atıyor ve yolun ortasında kalıyor. aracı kullanan dayım da gecenin 4ünde yolun ortasında lastiği görünce olan oluyor.

2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

İşleniyor...
                                X