Duyuru

Collapse
No announcement yet.

trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Başınız sağolsun, umarım en kısa zamanda yakınlarınız sağlığına kavuşur, gerçekten bunlar insanın başına gelmedikçe inanası gelmiyor ama ülke gerçekleri bu. Okurken çok ama çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
    Uzun süredir çocuklarımızı özel hastaneye götürüyorduk, ben sanıyordum ki tüm hastaneler, devlet hastaneleri de aynı durumda, sağda solda hükümetin nadir olsa da başardığı işlerden biri sağlık kurumları diyordum. Bundan 3-4 ay önce eşim için tanıdık bir doktordan rapor almak üzere Diyarbakır Devlet Hastanesi gittim, yarabbi o ne rezillikti. Meğer biz farkında değilmişiz, hastaneler 10-15 yıl önce nasılsa şimdi de aynı durumda, hatta daha bile beter olmuş. Devletimiz meğer özel hastaneleri ihya ediyormuş da biz farkında değilmişiz. Tabi Sağlık Bakanı'nın özel hastanesi olursa devlet hastanelerine önem verilmez, yoksa nasıl para kazanır özel hastaneler.

Yorum

Başınız sagolsun.. Allah acil şifalar versin..

Yorum

Başınız sağolsun. Allah yaralılarımıza acil şifalar versin..

1.4 Beyaz 18" Sunroof
        Navigasyon DVD
        46KT880

Yorum

:/ size sabır, Anneanenize Alahtan rahmet, kızınıza ,babanıza, annenize ve dayınıza acil şifalar dilerim.
          İnşallah bu zor günleri atlatıp daha iyi ve mutlu yıllara kavuşursunuz.
          Resimdeki kızınız sanırım. Dünyalar harikası bir evlat allah bağışlasın.
          Acınızın hafilediği günleri de hep beraber görürüz inşallah.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ananenizin mekani cennet olsun basiniz sagolsun geride kalanlar icinde buyuk gecmis olsun abi. okurken tuylerim urperdi,gozlerim doldu forum olarak bizim yapabilcegimiz bisey varsa buraya yazman yeterli abi...
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Başınız sağ olsun. Kalanlara acil şifalar dilerim. Okurken nutkum tutuldu, elim ayağım boşaldı. Rabbim yardımcınız olsun.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Allah c.c yardımcınız olsun. Rabbim hiç birimize Yaradan 'ını İlah 'ını bu şekilde hatırlatmasın. Çok acı bir imtihan. Dilerim bundan sonra güzel bir hayat yaşarsınız. Ailenize bir daha böyle bir kaza kader vermesin Rabbim.
                Acil şifalar işiniz rast gitsin inşallah.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Başınız sağ olsun,Allah acil şifalar versin.İnşallah yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar.Gönlümüz sizinle beraber.

Yorum

okuyamadım (tamamını) özür.. ben böyle daraldığıma göre ..........!! Rabbim size sabır ve metanet versin...Ölenlere Rahmet kalanlara sağlık dilerim....Sağlık sistemi Büyükşehir ler hariç ..Diğer yerlerde biraz sizin bahsettiğiniz gibi...
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Annane'nize Allah'tan rahmet diliyorum,
                      Kızınız ve diğer kazazedelerde en kısa sürede sıhhatlerine kavuşurlar inşaAllah.

Çektiğiniz ve devam eden şikayetlerinizi Sağlık bakanlığı ve il sağlık müdürlüklerine mutlaka bildirin, basit yanlışlıklar önemsiz hastalıklarda göz ardı edilebilinir ama sizin durumunuz hata kaldırmayacak bir sağlık problemi ve karşınızda ki personelinde öyle olması gerekiyor.

Allah yardımcınız olsun.
                      INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Hıkaye gıbı... Rabbım herseyın hayırlısını versın,basın sagolsun,yaralılara acıl sıfalar.......

Yorum

Oncelikle basin saolsun kalanlarada allahtan sifalar diliyorum..ama sizden buyuk bir ricam var lutfen basiniza gelen bu kotu vê talihsiz olayi ilgili kurullara sikayet edin.sikayet edinki baska insanlarin bare cani yanmasin..cunku biz yada baska masum insanlarinda basina gelebilir..tekrardan cok gecmis olsun....

Yorum

allah şifa versin bu ülkeyede adam akıllı doktor bosuna dövmüyorlar bunları malesef coğu duygusuz paracı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                              ..... ama ülke gerçekleri bu. Okurken çok ama çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
                              Uzun süredir çocuklarımızı özel hastaneye götürüyorduk, ben sanıyordum ki tüm hastaneler, devlet hastaneleri de aynı durumda, sağda solda hükümetin nadir olsa da başardığı işlerden biri sağlık kurumları diyordum. Bundan 3-4 ay önce eşim için tanıdık bir doktordan rapor almak üzere Diyarbakır Devlet Hastanesi gittim, yarabbi o ne rezillikti. Meğer biz farkında değilmişiz, hastaneler 10-15 yıl önce nasılsa şimdi de aynı durumda, hatta daha bile beter olmuş. Devletimiz meğer özel hastaneleri ihya ediyormuş da biz farkında değilmişiz. Tabi Sağlık Bakanı'nın özel hastanesi olursa devlet hastanelerine önem verilmez, yoksa nasıl para kazanır özel hastaneler.
                              Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
                              ... bu ülkeyede adam akıllı doktor bosuna dövmüyorlar bunları malesef coğu duygusuz paracı
                              Her iş kolunda olduğu gibi akli selim ve işini gönülden yapanlar olduğu gibi işini savsaklayan çalışanlarımız var maalesef bu tür konularda geneli ifadede edecek yorumlar yapmamalıyız arkadaşımızın canı yanmış onunla beraber bizimde canımız yanıyor bizler kendimizi akıllı aklı selim görüyoruz maden hep beraber bu yanlışlıkları düzeltmek için çalışalım bahsetmiş olduğunuz doktorlar polisler memurlar işçiler hepsi bizim insanımız dayımız amcamız kardeşimiz babamız vs...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Size allahtan sabır , anneanneniz için başsağlığı kızınız ve dayınız için Allahtan acil şifalar dilerim. Umarım bir an önce sağlıklarına kavuşurlar..

Yorum

İşleniyor...
                                X