Duyuru

Collapse
No announcement yet.

trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• trafik kazası sonrası geçen 35 gün

19 ağustos saat 4.05 de telefonum çaldı arayan babamdı ağlamaklı sesle oğlum afyon girişinde kaza yaptık dedi beni anlamsız bir duygu kapladı ve telefonu başka biri aldı hastaları ambulansa yüklüyoruz ve afyona sevk ediyoruz afyona gelin dendi. ben apartopar izmirden yola çıktım.
    kemalpaşaya geldiğimde babam tekrar aradı ve akşehir devlet hastanesine sevk edildiklerini akşehire gelmemi, kendisinin,kızımın,annemin ve dayımın yaralı olduğunu anneannemi bulamadıklarını söyledi.
    turgutluyu geçtim tekrar aradı babam akşehirden konyaya sevk olduklarını konyaya gelmemi söyledi
    uşak'a vardığımda anneannemin cenazesinin bulunduğunu akşehir devlet hastanesinin morguna kaldırıldığını, kızımın ve kendisinin Meram tıp fakültesi, annem ve dayımın selçuk tıp fakültesine sevk edildiğini söyledi. afyona vardım aradım abbulansta olduklarını, afyondan çıktım aradım ambulansta olduklarını, konyaya vardım hala ambulansta olduklarını telefonla öğrendim sonuç olarak hastaneye neredeyse aynı anda giriş yaptık.

hasteneye vardığımda babamla görüştüm, sol kolunun omzunun altkısmından dirseğide dahil olmak üzere bileğine kadar derin kesik olduğunu ve dikiş olmadan alçıya alındığını söyledi.
    kızımın yoğun bakımda yattığını beyninde baloncuk, kafatasında 3 kırık ve kırıkların beyne battığını beyin kanaması geçirdiğini ve bacağınında kırık olduğunu öğrendim
    annemin kaburgaları kırık, akciğer zedelenmiş, sırtında,boynunda,kafasında ve kolunda kırıklar var
    dayımın sağ elinin dirseğinden itibaren parmaklarının üstü dahil et kalmamış ve parmaklar kırık.
    annem ve dayımın yatmış olduğu hastane konyanın afyon girişinde, babam ve kızımın yattığı hastane konyanın ısparta girişinde

insanın başına gelmeyince birşeyleri net olarak görmüyor. hastanelerimiz tamamen bitmiş, dışarıdan bakınca koca koca yapılar ama içerisinde personel yok.
    yaklaşık olarak 2 hafta boyunca konyada hastanede yattım kalktım.

bu yazacaklarımı biraz DÜŞÜNÜN....

kaza afyon girişinde oluyor hastalar 280km öteye taaa konyaya sevk oluyor.
    dünyanın neresinde hasta odalarında hastane yönetimi tarafından asılmış 2 sayfa yazı var. özet olarak şunlar yazıyor, paramız yok çarşaf alamıyoruz, paramız yok yastık alamıyoruz, paramız yok deterjan alamıyoruz, paramız yok .......
    babam hastanede doktor olmadığı için 3 gün aç susuz ameliyat sırası bekledi ameliyata indi 20 dk sonra tekrar odaya geldi ameliyat edilmemiş halde. bize denilen acil ameliyat var o yüzden siz hastanızı yedirin içirin belki yarında sıra gelmez. sonuç olarak babam bir şekilde ameliyat oldu ve apar topar taburcu edildi. ben 1 gün sonra asistanların kendi aralarında konuşmalarına kulak misafiri oldum enfeksiyon kapmış. konuşmaya bende dahil olunca durumun çok ciddi olduğunu hastanın hemen gelmesi gerektiğini ve tedavi edilmesi gerektiğini söylediler. babamın durumu iyi olduğu için izmire gönderdim ve 20 gün hastanede enfeksiyon tedavisi gördü. kolunu kesilmekten zor kurtardılar.
    kızım 4.gün yoğun bakımdan çıktı beyin cerrahinde normal odaya aldılar. bana asistanın söylediği hayati tehlikeyi atlattı ayağında kırık var biz ortopedi servisi ile görüştük büyük ihtimalle buradan direk ameliyata gidecek ordan ortopedi bölümüne yatışı yapılacak. 1 saat sonra ortopediden bir asistan geldi hastanın bileğinin üzerinde kırık var doktordan haber bekliyoruz ameliyata alacağız yedirmeyin içirmeyin. 24 saat sonra bir asistan daha geldi hastanın dizinin üzerinde kırık var doktordan haber bekliyoruz ameliyata alacağız yedirmeyin içirmeyin. 24 saat sonra bir asistan daha geldi hastanın kırıkları nerde? benim tepem attı dalgamı geçiyorsunuz diye çıkıştım gitti zaten çoçuk yalvarıyo kaç gündür aç-susuz baba açıktım baba susadım diye. sonra bir temizlik görevlisi geldi çocuğu aldı nereye götürüyosun dedim ortopedi servisine dedi ameliyata gidecekti dedim bilgim yok dedi aldı götürdü çocuğu saat 15.00. hastane baş müdürüne gittim bir isim söyledim hastalarımın durumu hakkında bilgi verdim ve 8 gün oldu doktor bile göremediğimi söyledim. sağolsun yardımcısını çağırdı bu arkadaşın önce kızının doktoru kimmiş öğrenin sonrada ne gerekiyorsa yapın dedi. 15.30dan 10.30a kadar adamla beraber hastanede doktor aradık bulamadık sonra öğrendik doktor 18.00de ameliyata girmiş ne zaman çıktıysa 1 hafta izin alıp gitmiş. çoçuğu hangi doktora bıraktı belli değil. ben adama teşekür edip evine gönderdim başka bir arkadaşla araya araya gece 01.30 da acilde bir doktor bulduk. durumu anlattık 4 gün oldu çocuk aç ne zaman ameliyat alacaksanız söyleyin ona göre yedirip içirelim dedim. adam bu saatten sonra olmaz saat 10.00da alabiliriz siz 05.00e kadar yedirin dedi. ve 12.30da ameliyata girdi ve 3de çıktı doktoru gene göremedik ameliyat nasıl geçti ne yapacağız ne edeceğiz diye sorma imkanı bulamadık.
    hastanede kaldığımız sürede devamlı kızımın durumunu gözetliyorum azıcık güvenebilsem hastaneden kaçıracağım çünkü sevk vermiyorlar nedeni de neymiş hastane kağıt üzerinde en üst seviyedeymiş sevk veremezlermiş
    günler geçti kızımın durumu düzeldi kararımızı verdik aracım st olduğu için arka koltukları yatırdım ortopedik yatak aldım yarın yola çıkmaya hazırım. o gece dinlenmek için başka yerde kaldık sabah geldiğimde kızımın yeri değişmiş hayırdır dedim kardeşimin verdiği cevap abi gece yataktan cızztt cızzztt sesler geldi sonra patlamalar oldu ben hemen yatağın fişini çekip bu yatağa aldım dedi. hemen yatağın altına eğilip baktım yatak resmen yanmış demirleri kararmış.
    ben hemen kızı kucakladığım gibi asansöre koştum zemin kat düğmesine bastım çocuğu kaçırıyorum. bu arada yazarken bolbol küfür çıkıyo ağzımdan. bu seferde asansör bozuldu durmuyor -2 ve 6.kata inip inip çıkıyo durmuyor. kollarım morardı taşıyamıyorum kızımı çömeldim bekliyorum neyse 2. katta durdu kapı açıldı ben merdivenlerden inip doğruca arabaya hiç arkama bakmadan izmire getirdim. kolumun ağrısından turgutluya kadar direksiyonu tutamadım.

hala izmir'de hastane hastane dolaşıyoruz yarın dayım elinden ameliyat olacak kızımın ise tomogrofi-mr çekilecek.

işin özü allah hastaneye düşürmesin. hastanelerin yokluğunu aratmasın

2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Ynt: trafik kazası sonrası geçen 35 gün

Kaza değil de adeta kabus
    Bu ne bahtsızlık, bu ne felaket?
    Büyük geçmiş olsun beyefendi
    Türk tanrısı sizi ve hasta yakınlarınızı koruyup gözetsin.
    Size sabır ve metanet yaralı yakınlarınıza acil şifalar dilerim

Yorum

Öncelikle vefat eden anneanneniz için baş sağlığı ve kalanlarına sabırlar dilerim. Diğer yaşadıklarınıza gelince Allah düşman başına vermesin. Hele de kızınız için inanın içim cız etti. Benimde şu an 1 aylık bir kızım ve 10 yalında bir oğlum var. Duygularınızı tahmin edebiliyorum diyeceğim ama lafta kalır biliyorum. Allah kazazedelere acil şifalar size ise güç-kuvvet ve sabır versin. Her ne kadar Ankara'da isem de İzmir'de bazı tanıdıklarım var, ihtiyacınız olursa belki faydaları olur. Allah'a emanet olun.

Yorum

Okurken bile tuylerim urperdi hakikaten kabus gibi bir durum
        Anneanneniz icin bassagligi kiziniz ve dayiniz icin Allahtan acil sifalar dilerim.Umarim bir an önce sagliklarina kavusurlar..
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Allah acil şifalar versin, başınızdan geçenler çok kötü, inşaallah bu sıkıntılarınız günahlarınıza kefaret olur. Siz ve aileniz sağ ve selamette yaşarsınız.
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Öncelikle başınız sağ olsun. Allah Rahmet Eylesin. Kızınız ve dayınız"a acil şifalar dilerim. İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Allah sizede güç kuvvet ve sabır versin. Başka birşey diyemiyorum nutkum tutuldu beynim durdu resmen.
               2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Başınızdan geçen olayları okurken ben burada soğuk terler döktüm

Annaneniz için başınız sağ olsun Allah Rahmet eylesin yattığı yer cennet mekanı olsun

Kızınız, Babanız, Dayınızada Allahtan acil şifalar dilerim

Büyük geçmiş olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Önelikle annaneniz için başınız saolsun,diğer yaralılarınız için Allahtan acil şifalar diliyorum,özelikle kızınızın durumunu okurken benim minik kızım önümde oynuyordu ve onu görüp kızınızın durumunu gözümün önüne getirdim ve inanın gözlerim doldu yazarken bile elerim titriyor Allahımdan size dayanma gücü vermesini diliyorum dualarım sizinle.
                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Okurken tuylerim diken diken oldu cok zor bir durum Rabbim acil şifalar versin annenneniz icinde topragi bol olsun rabbim mekanını cennef eylesin
                  2015 leon fr

Yorum

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin,
                    Yazınızı okurken nutkum tutuldu.
                    Allah size sabır ihsan eylesin. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşması için, kızınız ve dayınıza acil şifalar diliyorum.

Yorum

basınız sagolsun.mekanı cennet olsun.
                      kızınız ve dayınız inşallah tez zamanda saglıklarına kavuşup taburcu olurlar.
                      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                      uçan teneke fiorino

Yorum

Başınız sağolsun. İnşallah geride kalanlar da en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Söylenecek şey çok, içinde bulunduğunuz duruma benzer durumlar yaşayan birisi olarak ancak şu anda sadece sizi çok iyi anladığımı ifade etmek isterim. Allah sabır versin....
                        Vazgeçme! Erteleme! Üşenme!

Yorum

Başınız sağolsun, çok geçmiş olsun.

Bu yaşadıklarınızı mutlaka BİMER yada benzeri yerlerden devletin ilgili denetim kurullarına iletin. Anlattığınız gibi bir rezilllik olmaz, olamaz.
                          2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Başınız sağolsun,geçmiş olsun,Allah yar ve yardımcınız olsun...
                            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneannenizin... Kızınız Anneniz Babanız ve Dayınız için acil sifalar dilerimm. okurken insanın duygulanmaması elde değil.. Büyük geçmiş olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                              X