"Hiçbir şey" ayamalı forumdaş 'iyi yol tutmuyor' diye şikayet etti;kızdım, arabamı sattım arkadaşlar angry
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
"Hiçbir şey" yüzünden arabamı sattım:)))
Collapse
X
-
Ynt: "Hiçbir şey" yüzünden arabamı sattım))
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY"Hiçbir şey" ayamalı forumdaş 'iyi yol tutmuyor' diye şikayet etti;kızdım, arabamı sattım arkadaşlar angry
MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YK34Neden olduğunu merak ettim
Merak ettiğinizi biliyorum
Arabamı çok seviyordum,gıyabında atılıp tutulmasından da hiç hoşlanmıyordum angry
Gıyapta atıp tutanlar binmeye devam edecekler, ben sattım, kurtuldum. En azından
haklı, haksız, lüzumlu, lüzumsuz eleştiri okuyup yorum yazmaktan kurtuldum
Bir sebep daha var, onu da izin verirseniz yarın açıklayayım.
Doğmamış çocuğa don biçmiş durumuna düşmemek için
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000Hayırlısı olsun abı,o gıder baskası gelır,yalnız bu kadar cabuk,maaaaaasallah dıyelım, su OPC 5000 ıle DJ 1040 a da bır el atsana haha haha haha
Kısmet değil ise Şaman Büyüsü bile hayır etmez
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY"Hiçbir şey" ayamalı forumdaş 'iyi yol tutmuyor' diye şikayet etti;kızdım, arabamı sattım arkadaşlar angry
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Şaman beyden keyifle okuyacağımız yeni bir yazı dizisinin kokusunu alıyorum. Gönlünüzce olsun. clapclap34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Gizemli bir satış gizemli bir alış vardı sanırım Hayırlı olsun diyelim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
[quote=Şaman TÜRKSOY ]
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000Hayırlısı olsun abı,o gıder baskası gelır,yalnız bu kadar cabuk,maaaaaasallah dıyelım, su OPC 5000 ıle DJ 1040 a da bır el atsana haha haha haha
Kısmet değil ise Şaman Büyüsü bile hayır etmez
[/quot
En yakın zamanda kısmet olur ınsallah...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyGizemli bir satış gizemli bir alış vardı sanırım Hayırlı olsun diyelim
Şayet, planlanandan bir sekme/sapma olmazsa yarın öğle saatlerinde 'işin sırrı' seve seve açıklanacaktır.Tabii ki merak edenler için ihihi
Arkadaşlarımızın iyi dilek ve temennilerine misliyle mukabele ediyorum,hepiniz sağ, var olunuz; (şimdilik) sağlıcakla kalınız haha
Yorum
Yorum