Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 Edition Elegance'ın ruhsatta Edition görünmesi sorunu..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 Edition Elegance'ın ruhsatta Edition görünmesi sorunu..

2012 model 1.4 Edition elegance aracım ruhsatta aynen şu şekilde görünüyor, bu sigortacıda ufak problemlere sebep oldu:

TİPİ: OG-A INSIGNIA 1.4 NB EDT
    TİCARİ ADI: INSIGNIA 1.4 NB EDITION 140 HP

1. Sorum: Bu olay acaba 1.4 Edt Elegance sahiplerinin ruhsatında da böyle mi? (Adam bide saçma sapan konuşuyor, "yok size edition verip, edt elegance demiş olmasınlar" falan, anlatamıyorsunda..)

Sigortacıda kasko bedeli 1.4 Edition Elegance için 45900, Edition için 42700. Adam ruhsata bakıyor ve Edition'ı seçiyor, anlatamıyorum Edition Elegance olduğunu..

2. Sorum: Bu adam hangisini secmeli, ruhsatta Edition yazmasına ragmen Edition Elegance'ı seçsek sıkıntı olur mu?
    3. Sorum: Aracın perte çıkması durumunda bu fiyat üzerinden %25 eskime payını inerler diyor, bu doğru mu? 60 binlik araç 30-35 bine gelecek öyle bir durumda

Aracın kasko bedelinin 40 binlerde sürünmesine değinmiyorum bile angry 15 bin zarara bişe yapamıyoruz, bari 3 bini kurtaralım derdindeyiz..

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Ynt: 1.4 Edition Elegance'ın ruhsatta Edition görünmesi sorunu..

Orjinal yazı sahibi: ibra
    2012 model 1.4 Edition elegance aracım ruhsatta aynen şu şekilde görünüyor, bu sigortacıda ufak problemlere sebep oldu:

TİPİ: OG-A INSIGNIA 1.4 NB EDT
    TİCARİ ADI: INSIGNIA 1.4 NB EDITION 140 HP

1. Sorum: Bu olay acaba 1.4 Edt Elegance sahiplerinin ruhsatında da böyle mi? (Adam bide saçma sapan konuşuyor, "yok size edition verip, edt elegance demiş olmasınlar" falan, anlatamıyorsunda..)

Sigortacıda kasko bedeli 1.4 Edition Elegance için 45900, Edition için 42700. Adam ruhsata bakıyor ve Edition'ı seçiyor, anlatamıyorum Edition Elegance olduğunu..

2. Sorum: Bu adam hangisini secmeli, ruhsatta Edition yazmasına ragmen Edition Elegance'ı seçsek sıkıntı olur mu?
    3. Sorum: Aracın perte çıkması durumunda bu fiyat üzerinden %25 eskime payını inerler diyor, bu doğru mu? 60 binlik araç 30-35 bine gelecek öyle bir durumda

Aracın kasko bedelinin 40 binlerde sürünmesine değinmiyorum bile angry 15 bin zarara bişe yapamıyoruz, bari 3 bini kurtaralım derdindeyiz..
    merhaba İbrahim hocam,bende aracıma kasko yaptırırken sigorta şirketi ilk olarak edition olarak hesaplamış kaskoyu araç bedeli 42700 görünüyordu il dışından yaptırdığım için aradım değiştirilmesi gerektiğini söyledim.Edition elegance olarak hesaplandı değer 45900+5000 tl aksesuar eklettim ben kasko şirketine tabi ilk çıkan kasko bedelinin 50-60 tl fazlası çıktı ama önemli değil tabiki o. Kasko yaptırırken ruhsatın üzerinde yazan numarayı söyledim sadece asbis sanırım faks fotokopi vs göndermedim.Yanlış hatırlamıyorsam INSIGNIA 1.4 NB EDITION 140 HP yazıyordu ruhsatta ama bakmam lazım yanılıyor da olabilirim.Bakıp tam bilgiyi söylerim yine size.
    1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

Ozaman bende edition elegance fiyatını sectireyim direk.. Yeni stil paket olayını da 5000 tl aksesuar olarak ekletebilirsem sizin gibi iyi olur O konuda nasıl ikna ettiniz acaba?

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

Yorum

Bu aksesuar paketlerini nasıl eklettiriyorsunuz? Neticede bunlar orijinal aksesuar paketleri ve kasko şirketlerinde bu paketlerin bilgileri yok... benim bildiğim kadarıyla orijinal aksesuarların hepsi teminata dahildir. Yetar ki aracın faturasında görünsün...
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Aracın faturası ailememin adresine gönderilmişti, bende hatırlamıyorum ne yazdığını, umarım orda Edition Elegance olarak geçiyordur ve paketler görünüyordur.

Sayın 1.4 Edition Elegance sahibi forumdaşlar, sizin ruhsatta olay nasıldır?

Yorum

Benim ruhsatta da sadece edition olarak yazıyor. Ben de siz konuyu açınca dikkat ettim. Ruhsatı hazırlayanların bu konuda hiç mi bilgisi yok acaba?

Yorum

Adamların hiç umurunda değil ki, ben de Diyarbakır Canlar'dan 0 km siyah tavanlı sarı renkli corsa color edition almıştım, ruhsatta sadece sarı yazıyor. Bir trafik polisi ruhsatı düzelttir kıl bir polis siyah tavan yüzünden aracına ceza kesebilir demişti. Ülke tam anlamıyla, her konuda saldım çayıra mevlam kayıra pozisyonunda, hiç kimse işini iyi/düzgün yapma peşinde değil ki

Yorum

Araçta orjinal olmayan navigasyon bady kit ve benzeri aksesuarlar kaskoya işlenmez. bunu kasko firmasına bildirip teminat altına almanız gerekiyor aksi halde çalıntı veya pert durumunda paranızı alamazsınız!!!

Yorum

Yeni stil paketimizi ayrıca eklettirebiliriz değil mi? 5000 o eder nerdeyse

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibra
                    Yeni stil paketimizi ayrıca eklettirebiliriz değil mi? 5000 o eder nerdeyse
                    kaskonuzu yaptırdığınızda aracınız bütün özelliklerini işletmeniz gerekiyor ! benim kaskomda navigasyon dvd başlıkları, bady kit, lpg yani aracımda extra ne varsa işli sizde işletebilirsiniz allah korusun dediğim gibi kaza veya hırsızlıkta sıkıntı yaşarsınız!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                      Araçta orjinal olmayan navigasyon bady kit ve benzeri aksesuarlar kaskoya işlenmez. bunu kasko firmasına bildirip teminat altına almanız gerekiyor aksi halde çalıntı veya pert durumunda paranızı alamazsınız!!!

Aynı şeyi diyoruz esasında... yani stil paket zaten orijinal bir aksesuar paketi ama tek farkı ekstra alınıyor alınıyor olması. Bu nedenle kaskoya işletmek gerekir mi burası muamma.
                      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Arkadaşlar sigortacımla biraz evvel görüştüm kasko yapılırken aracın Edetion Elegance + Stil paket olarak işlem görmesi gerekiyormuş.
                        Stil paket konmadığı zaman araç sadece edetion elegance görüyormuş.
                        Çünki Stil paketi artı bir para vererek aldığımız için bunun poliçede görünmesi gerekiyor dediler.
                        [center]
                        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Aracımı geçen sene aldığım bayide yapılan kasko poliçesinde, bırakın "+yeni stil paketi", elegance olduğu bile görünmüyor.

NB 1.4 (140) EDITION yazıp geçmişler.

Araç 69.903 TL
                          Aksesuar 150 TL

Yorum

burada önemli olan suu.. ruhsatta edition olarak görülmesiii ve kasko sirketinin ruhsata göremi hareket etmesii yosa kasko poliçesinde edition elegance + yeni still paket olup buna göremi hareket etmesii.. aynı durum benimde basıma geldi .. opel kavukların sigorta bölümünde yaptırdım kaskoyuu yapılan poliçenin önemli olduğunu edition elegance + yeni still pakett üzerinden değer hesaplatarak yaptırdımm

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                              burada önemli olan suu.. ruhsatta edition olarak görülmesiii ve kasko sirketinin ruhsata göremi hareket etmesii yosa kasko poliçesinde edition elegance + yeni still paket olup buna göremi hareket etmesii.. aynı durum benimde basıma geldi .. opel kavukların sigorta bölümünde yaptırdım kaskoyuu yapılan poliçenin önemli olduğunu edition elegance + yeni still pakett üzerinden değer hesaplatarak yaptırdımm
                              Poliçeye direk "Edition Elegance + yeni Stil paket" şeklinde yazdırdınız mı?

Bu şekilde direk araç bedeli mi yükseldi, yoksa aksesuar bedeli olarak mı görünüyor yeni stil paket?

Yorum

İşleniyor...
                              X