Arkadaslar dün bir arkadasimla mercedese gittik c 180 bakiyordu. inceleme esnasinda ben de bir soriyim dedim oylesine merak ettim. dedim ikinci ele insigniayi nekadara alirsiniz diye takasa. tabiiki sonuçta elden satabilicegininizden daha ucuz bir fiyat vericekler diye düşündüm. fakat bekledigimdende düşük verdiler. yepyeni araca 48-50 fiyat biçtiler.bukadar düşük olmasi normalmi ? yoksa bayii biraz uyaniklikmi yapti?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu kadar düşük olmasi normalmi ikinci elin?
Collapse
X
-
Ynt: Bu kadar düşük olmasi normalmi ikinci elin?
Orjinal yazı sahibi: mertkbana 47 dediler
47 mi dediler nasıl okadar düşük olabiir yaw bana da en fazla 50 dediler oda 2010 2000km deyince. piyasami boyle acaba yoksa insignia için ekstra br deger kaybimi söz konusu?Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
bayilerin içindee onlarla anşlamlı galericileri var .. direkt galeriye götür az bişi daha fazla verirler.. bayiide düşük veriyorlar ..(fiyatları).. siz elden satın bence..beni
m sattiğim araca 51 .000 tl fiyatı zor verdiler. bende 54.000 tl ye sattım2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
aslinda satma niyetim yok. dedigim gibi arkadasim için baktik. ama benim de hoşuma gitmedi değil. c180 full paketi. birde servisi felan gezdik cidden kalite farki var arkadaslar benim gördügüm o. dediginiz gibi oyle bişey düşünürsem elden satmak daha mantıklı da galeriye direk birinci elden daha fazla verirmi peki?Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Galeriler düşük fiyat verir ilk planda hiç sanmıyorum değeri kadar fiyat biçeceğini. C180 in de full paketi 90bin tl civarında sanırım, bence pek gerek yok tabi Mercedes in kalitesi tartışılmaz orası ayrı ama D segmentinde 1.6 benzinli motor için 90 kağıt da fazlaSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanGaleriler düşük fiyat verir ilk planda hiç sanmıyorum değeri kadar fiyat biçeceğini. C180 in de full paketi 90bin tl civarında sanırım, bence pek gerek yok tabi Mercedes in kalitesi tartışılmaz orası ayrı ama D segmentinde 1.6 benzinli motor için 90 kağıt da fazla
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTinternete verin ilanınızı yaklaşık 230 tane 2009-2010 model insignia ilanı var. genel olarak 1000-15000km arasıOrjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: HasanGaleriler düşük fiyat verir ilk planda hiç sanmıyorum değeri kadar fiyat biçeceğini. C180 in de full paketi 90bin tl civarında sanırım, bence pek gerek yok tabi Mercedes in kalitesi tartışılmaz orası ayrı ama D segmentinde 1.6 benzinli motor için 90 kağıt da fazlaInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
özellik olarak c 180 nin yıldızı cam tavan ve otomatik vitesi dışında bir artisi yok. donanim olarak insi ignia daha dolu. ben gazi veriyim de alsin arkadas ben de sebeplenirim aradaInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTmalesef durum böyle 2.el de insignia patlaması var buda satışları çok zorlaştırıyorInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum