c180 gerçekten beni etkiledi arkadaslar yaw. valla nedense insignia alirken pek bakmamiştim fiyat olarak yüksek oldugu için. ama evladiyelik araba.keşke biraz daha bekleyip ondan alsaymişim en başta
arka koltuklar okadar önemli değil ama artık başka bahara kalir bu iş. tabloya bakinca ciddi anlamda zarar ederim ikinci elden. o yüzden şimdilik arkadaslardakilerle idare etmeye devam
özellik olarak c 180 nin yıldızı cam tavan ve otomatik vitesi dışında bir artisi yok. donanim olarak insi ignia daha dolu. ben gazi veriyim de alsin arkadas ben de sebeplenirim arada
Cam tavana heveslenmeyin derim kışın soğuk yazın sıcak
İç mekan çok dar
Sert amartisör var
Sonuçta Yıldız farkıda var o da ayrı bir olay
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
arkadaslar ben de Insignia siparisi vermeden once C180'i baya bi arastırdım, cok detaylı bir arastırma yapmış biri olarak sunu rahatlıkla söyleyebilirm ki Insignia cok daha iyi bir secim. C180 kullanılan malzeme kalitesi anlamında oldukça kötü ve de en full paketi dahi cosmo paketi kadar dolu değil. Ön konsol tam bir facia, aracın içerisinde oturdugunuzda neredeyse bir renault havası veriyor. Dış dizaynı'na kötü diyemem, hatta AMG paket dizaynı oldukça iyi diyebilirim ancak 90.000 TL fiyat da bunun için fazla lüks. Eğer gercekten mercedes'e binecekseniz E200 ve üstüne binmelisiniz, ben C180 için çakma Mercedes diyorum.
10 tane daha arac alacak olsam ve 10 defa daha tercih yapacak olsam bu ikisi arasında yine insignia derim.
bu arada c180 lerin üretimden kaldırılacağı ile ilgili piyasada ciddi bir söylenti var ki o zaman bayide bunu yalanlayamamıştı. Euro ncap için mevcut motorun yeterli gelmediği vs anlamında. Arkası bir kesilirse alınan araclar da elde sisecektir bu da unutulmamalı.
takasta ancak yine aynı marka arac alacaksan (opel alıurken opel'i takasta kullanmak gibi) iyi fiyat verebilir bayiler ( o da her zaman olmayabiliyor) onun dısında ölüdür bayi fiyatları ki zaten bunu kendileri de söylüyorlar cogu zaman. senin aracın 2. el fiyatı su an 57-58 bin tl civarında olur diye düşünüyorum, istanbuldaki araclar için bu 1-2 bin tl daha dusuk de olabilir.
iç tasarım toyota vs havasında buna katılıyorum ama dış görünüş olarak o kadar da kötü değil bence..
hatta ben çocukken hastası olduğum 190 mercedes lere benzetiyorum C kasaları
bu fiyata alinabilicek en iyi araç düşüncem hala değişmedi. yanliz insignianin ikinci el dışında diger bir dezavantaji da boyutlari. ya ara sokaklardan geçmek ki istanbulda insana saygisi olmayan saga sola biçimsizce parketmiş onca araç var oldugunu da göz önüne alirsak birde buna ters yönden ara sokaklarda ilerlemeye çalişan sivri zekalari eklersek bazen gerçekten işkence olabiliyor.bugun mesela hafiften arkadan bir temas oldu aracima.gerçi pek bişey yok ama bir cm boyunda sanki sivri bişeyle içeri bastirilmiscasina tırnaga gelen bir iz oluştu arka tamponda ve acayip canimi sıktı bu iş. şehir içi kullanim için küçük bir araç almayi ciddi ciddi düşünmeye başladim ikinci bir araç olarak ilerisi için.
şehir içi kullanim için küçük bir araç almayi ciddi ciddi düşünmeye başladim ikinci bir araç olarak ilerisi için.
evet insignia nın şehir içi ara sokaklar ya da dar sokaklar için kullanımı konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum..
gerçi bizde bu işe yarayan 2007 fiesta 1.4 tdci comfort var,şaka maka rahat da olmuyor değil..
şehir içi kullanim için küçük bir araç almayi ciddi ciddi düşünmeye başladim ikinci bir araç olarak ilerisi için.
evet insignia nın şehir içi ara sokaklar ya da dar sokaklar için kullanımı konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum..
gerçi bizde bu işe yarayan 2007 fiesta 1.4 tdci comfort var,şaka maka rahat da olmuyor değil..
kesinlikle ayni fikirdeyim. arabanin başina boyle düzensiz sokaklar yüzünden bişey geldigi zaman içim cız ediyor. mercedes felan da hakgetire. kapali otopark olmadan olmaz o tarz arabalar bence
Yorum