Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T ST Yakıt Tüketim Rekorum ve Gezi Paylaşımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 T ST Yakıt Tüketim Rekorum ve Gezi Paylaşımı

Arkadaşlar merhabalar, insignia çok yakar diyenlere inat bir kaç fotoğraf paylaşacağım Olur da beypazarına giderseniz, beypazarı kurusu ve 80 katlı baklava almayı unutmayın ihihi

Gezi güzergahım: Körfez-Beypazarı-Abant Gölü- İzmit = 550 km

Araçta 2 yetişkin + Bebek var

Gezinin körfez- akyazı otoban geçişini 5.5 lt/100 km ile tamamladım,benim otoyol rekorum oldu

Gezinin toplam ortalaması ise 6.4 lt/ 100 km ile ortalama tüketim rekorum oldu.

Menzil rekorum

Geziden kareler :

Abant gölü

Nallıhan kuş cenneti

Beypazarı

2010 İnsignia Sports Tourer/ 1.6 Turbo / Siyah / Cosmo / 18" / DVD800 Navi /Panaromik Cam Tavan ----  Honda Accord 2.4 Executive

Ynt: 1.6 T ST Yakıt Tüketim Rekorum ve Gezi Paylaşımı

çok iyi muhteşem gerçekten bravo
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Degerler ve beypazarı fotoları güzel olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yorum

Ben hızlıyım sende cok tasarruflusun.. bunun ortasini bulmami lazim abi

Yorum

Çok iyi hemde Sports Tourer ile
            Bu rekoru da yine siz kırarsınız

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              çok iyi muhteşem gerçekten bravo
              Teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Degerler ve beypazarı fotoları güzel olmuş
              Teşekkür ederim, gezilerde fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, bu aralar bebek engel oluyor gerçi

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
              cool

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
              Ben hızlıyım sende cok tasarruflusun.. bunun ortasini bulmami lazim abi
              Ortası yeri geldiğinde hızlı , yeri geldiğinde tasarruflu sürüş Yakında scirocco 1.4 160 bg vs insignia kapışması gelebilir benden Bakalım sports tourer tasarruflu olduğu kadar da hızlı mı :P

Orjinal yazı sahibi: omfaya
              Çok iyi hemde Sports Tourer ile
              Bu rekoru da yine siz kırarsınız
              Burdan sonrası biraz zor gibi Ama denemeye devam
              2010 İnsignia Sports Tourer/ 1.6 Turbo / Siyah / Cosmo / 18" / DVD800 Navi /Panaromik Cam Tavan ----  Honda Accord 2.4 Executive

Yorum

Sabır ve teknik bir araya gelmiş .
                Yetenek de güzel çekimlerin oluşmasına sebep olmuş.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Wayyy abi gelim kameraman olarak hehe ) bende bugun sakaryadan geliyodum bikac deneme yaptim cekme firsatim olmadi..

Yorum

Degerler cok iyi abi
                    baya bi ortak noktamiz olmus bende bugun 550 km yol yaptim bende akyaziya gittim,benimde ortalamam 6,4 ama benim sartlar biraz daha zorluydu aracta 4 ayi,cok az bagaj,duz yollarda 120-130,yalova ve izmitte cok trafige takildim ve butun trafik isiklarina yakalandim en az 30 kez isikta durdum ve otobanda 5km lik falan bi kamyon ve tir kuyruga takildim fena kilitlenmistide 06 plakali bi s600 v12nin arkasina takilip emniyet seridinden gidebildim bu arada normal araclar gecerken emniyet seridini kapatan kamyonun 06 plakali bi s kasa gorunce direk yol vermesi manidardi
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                      Degerler cok iyi abi
                      baya bi ortak noktamiz olmus bende bugun 550 km yol yaptim bende akyaziya gittim,benimde ortalamam 6,4 ama benim sartlar biraz daha zorluydu aracta 4 ayi,cok az bagaj,duz yollarda 120-130,yalova ve izmitte cok trafige takildim ve butun trafik isiklarina yakalandim en az 30 kez isikta durdum ve otobanda 5km lik falan bi kamyon ve tir kuyruga takildim fena kilitlenmistide 06 plakali bi s600 v12nin arkasina takilip emniyet seridinden gidebildim bu arada normal araclar gecerken emniyet seridini kapatan kamyonun 06 plakali bi s kasa gorunce direk yol vermesi manidardi
                      Arkasında da sen gidince iyice havaya girmiştir eskortlu bir makam aracı güvenlik şeridinde içindeki 4 dayıda tam isabet olmuş nasıl yolu kapatsın kamyonlar

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                        Sabır ve teknik bir araya gelmiş .
                        Yetenek de güzel çekimlerin oluşmasına sebep olmuş.
                        Çok teşekkür ederim, iyi bir makinam yok photoshop vs kullanmasını bilmiyorum ama amatörce çekim yapmaktan, anı yakalamatan ve fotoğrafların oynanmamış olmasından keyif alıyorum.

Orjinal yazı sahibi: 41MİRALAY41
                        Wayyy abi gelim kameraman olarak hehe ) bende bugun sakaryadan geliyodum bikac deneme yaptim cekme firsatim olmadi.. 260 KM/H ın üstüne sen başka video çekme zaten :P
                        Gel Burakçım, rakip tamirden çıksın haberleşiriz inşallah.

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                        Degerler cok iyi abi
                        Senin değerler daha başarılı, anlattığın bibi bir yolculukta daha fazlasını yakardım. Bence yanlışın var, kamyon şöförü mercedesin arkasındaki insignia yı gördü o yüzden yol verdi

Yorum

Bekliyorum haberi abi

Yorum

Değerler çok iyi. Ben en az 6,7 yaktırabildim ST'ye.
                            Yakıtı hangi markadan kullanıyorsunuz?
                            2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                              Değerler çok iyi. Ben en az 6,7 yaktırabildim ST'ye.
                              Yakıtı hangi markadan kullanıyorsunuz?
                              Teşekkürler, yakıtı Shell den alıyorum 95 oktan.

Yorum

İşleniyor...
                              X