Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kumandanın çalışmaması...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kumandanın çalışmaması...

Arkadaşlar!
    İki gün önce aracımı bağcılarda bir yakınımı ziyaret için gittiğim bağcılarda Medicine hospital in yakınına parkettim. Araçtan indim, kumandanın düğmesine bastım. Ben normalde de zaten mutlaka kapıyı kontrol ederim. Baktım kilitlenmemiş. Tekrar bastım hiç bir tepki yol. Aracın içine girip çalıştırdım. Sonra içerideyken aracı stop edip düğmeye bastım çalıştı. Tekrar dışarı çıktım. Kumandanın düğmesine defalarca bastım yine tepki yok. Ben tabi huylandım. Aracın yanından ayrılmadım. Birkaç dakikalık uğraşından sonra kumanda çalıştı ve araç kilitlendi.
    Döndüğümüzde ve sonradan hiç sorunsuz çalıştı.

Acaba diyorum, bir hırsızlık olayıyla mı karşılaştık. Ya da kumanda pilinin birboyunumuydu.

Aklınızda bulunsun.

Ayrıca; kumanda pili demişken, bir iş için vatan bilgisayara uğraşmıştım. Orada dikkatimi çekti. Bizim kumandaların içinde bulunan pilin aynısı ( üzerindeki numaraları kontrol ettim) 4 liraydı. Acaba normal mi. Kumandayı çalıştırır mı? Neden derseniz, benim Hyundai NİN bile kumanda pili içim kaç sene önce 25 miydi 35 miydi lira para istemişti servis.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: Kumandanın çalışmaması...

Arkadaşlar bu arada ben siteye telefon ile (iPhone ) bağlanıyorum. Bu otomatik tamamlama özelliği bazen oyun oynuyor bana. Ben başka birşey yazıyorum ekranda başka birşey ( bazan çok anlamsız kelimeler) çıkıyor. Sonra kontrol edince farkedip düzeltiyorum ama bazende gözden kaçıyor. Bu anlamsız cümleler için özür dilerim.

Yorum

Naci abi hırsızlık olayı olduğunu zannetmiyorum bence sorun elektronik olabilir yada kumandanın alıcısı o an kumandayı tanımlayamamış olabilir.Bu şekilde hırsızlık olayı olacağını zanneetmem.

Yorum

ben kaçtane pil aldım yinede araç kapıları 2mt en fazla 3mtden çalışıyor...çok sinir bozucu bir olay

Yorum

yıllar önce tipo tempra gibi araçlara takılan basit sistem kumandalar bile 20-30 mtden çekerdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opel80
            Naci abi hırsızlık olayı olduğunu zannetmiyorum bence sorun elektronik olabilir yada kumandanın alıcısı o an kumandayı tanımlayamamış olabilir.Bu şekilde hırsızlık olayı olacağını zanneetmem.
            jammer ile hırsızlık mümkün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
              Orjinal yazı sahibi: opel80
              jammer ile hırsızlık mümkün
              bunu duyduğum iyi oldu kulağımıza küpe olsun

Yorum

Jammer ile hırsızlık olayları çok yaygınlaştı. Aracınızın kitlendiğinden emin olmak için kontrol edin... Başka forumdaki bir arkadaşın aracını böyle soyduklarını duydum... laptop vs hepsi çalınmıştı. Adam kitlendi sanıp arkasına bile bakmadan bankaya girmiş döndüğünde kapıları açık bulmuş... geçmiş olsun...

Dikkatli olmak gerek... Ben bunun aynısını geçenlerde yaşadım. Bir türlü kitlenmedi ben de anahtar ile manuel olarak kitledim...
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

etrafta jammer kullanan bir yer olabilir , benim oturduğum yerin civarında var sürücü kapısına yaklaşıp yapınca o bölgedeyken kumanda çalışıyor araçtan bir kaç metre uzaklaşınca almıyor

Yorum

Arkadaşlar bugün bu haberi buldum konuyla ilgili

Emniyetten milyonlarca araç sahibine uyarı: Oto hırsızları jammer kullanabilir, aracınızı iyice kilitleyin...
                    http://www.haber7.com/otomobil/haber...jammer-uyarisi

Yorum

İşleniyor...
                    X